rex
|
 |
« Reply #60 on: November 08, 2017, 18:15:19 PM » |
|
Естествено, че не ме дразни, просто не разбрах дали към момента човека е действащ официален член на МАКК.
|
|
|
|
По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #61 on: November 08, 2017, 18:31:00 PM » |
|
Естествено, че не ме дразни, просто не разбрах дали към момента човека е действащ официален член на МАКК.
Все пак че човекът участва в няколко мероприятия на МАКК те дразни. Че отглежда кучета под селекционен контрол на МАКК пак те дразни. Е айде стига вече!
|
|
|
|
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #62 on: November 08, 2017, 18:32:34 PM » |
|
Слагаш ми определения, за което не съм те молил. Зададох кратък, прост и конкретен въпрос. И си чакам отговора. 
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #63 on: November 08, 2017, 18:38:39 PM » |
|
Слагаш ми определения, за което не съм те молил. Зададох кратък, прост и конкретен въпрос. И си чакам отговора.  Това е твое тълкувание 
|
|
|
|
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #64 on: November 08, 2017, 18:47:12 PM » |
|
Е такова увъртане скоро не бях виждал!  ПП Предполагам си се уверил, че никога не питам нещо без конкретна причина. Оставените без отговор въпроси имат неприятното свойство да увеличават масата и обема си във времето. И в удобен момент да бъдат зададени отново. 
|
|
|
|
|
|
|
STARTER
|
 |
« Reply #65 on: November 08, 2017, 18:52:25 PM » |
|
Поздравления за добре проведената изложба! Специални благодарности на фотографите за снимките!  Не всички успяват да посетят организираните мероприятия и един такъв добър фоторепортаж задоволява поне малко интереса ни! п.п. Последните постове не виждам да имат нещо общо с изложбата. По-добре ги преместете в Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ > General Category > МАКК > Дискусионна стая- Организационниза да остане темата за изложбата.
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #66 on: November 08, 2017, 18:57:48 PM » |
|
Съгласен съм със Стартер и също съм за преместване на постовете извън темата! Към Рекс - за какво увъртане не разбрах? Официализиране на новите членове обикновено става на ОС. Ос е през февруари.Човека от една година участва в мероприятия на МАКК и заявява желание за съвместна работа занапред. От това по ясно какво да се каже не знам.
|
|
|
|
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #67 on: November 08, 2017, 19:05:41 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #68 on: November 08, 2017, 19:07:07 PM » |
|
Едва ли....казваш "пиша от години"!? А колко кучета от МАКК имаш и на колко изложби и срещи на МАКК беше? Сравнението е неуместно. Пък в края на краищата знаеш ли може да се решиш!
|
|
« Last Edit: November 08, 2017, 19:14:25 PM by kennel Vucho »
|
|
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #69 on: November 08, 2017, 19:18:52 PM » |
|
Имате много здраве, "кака се ожени"! 
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #70 on: November 08, 2017, 20:23:42 PM » |
|
Магер на р-к Перун 
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #71 on: November 08, 2017, 20:24:45 PM » |
|
Мръчо Перун, собств. р-к Перун 
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #72 on: November 08, 2017, 20:25:45 PM » |
|
Харун ТоПо, собств. р-к КараБорун 
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #73 on: November 08, 2017, 20:26:39 PM » |
|
Гриве Вучо, собств. р-к Вучо 
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #74 on: November 08, 2017, 20:33:52 PM » |
|
Чудесна изложба, много хубави кучета! Радвам се, че се набляга на работните кучета! Адмирации за организацията и усилията на всеки представил кучето си!
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
|