Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Предстоящо! 15.03.2025г. Юбилейна Национална изложба на Каракачански кучета "20 години от признаването на Първата Българска автохтонна порода - Каракачанско куче".

*
Welcome, Guest. Please login or register. April 03, 2025, 16:28:09 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 27 28 [29] 30 31
  Print  
Author Topic: База данни - анализи, изводи, коментари  (Read 275637 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #420 on: February 23, 2019, 19:31:51 PM »

Демек да приема, че поздрава с Пернишкият скакауец трябва да ми каже, че съм в групата на летящите в космоса, които всичко си знаят? Инфо за Мечо няма да споделиш. Припомни ми каква ни е работата заедно в МАКК, моля.
Просто поздрав за клуба на знаещите biggrin
Не знаех, че си в МАКК само за да получиш от мен още повече информация за Мечо. Моля, не игнорирай останалите си колеги в организацията.
Един добронамерен съвет. Би си спестил доста търкания с колеги ако първо прочетеш точно какво са ти писали и след това реагираш.
Ето какво точно написах в предния ми пост.
Смятам, че е коректно да огранича информацията само за коректни приятели и членове на организацията, в която членувам.

И да завърша с малък цитат от съвременната класика: Много ми се иска (да разкажа на всички), но (в момента) нямам желание.

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
Bojko Dobrevski sbg
Hero Member

« Reply #421 on: February 23, 2019, 20:37:02 PM »

Син на Шаро на Лазар.

Самия Шарко беше много хубаво куче . Щом имате кучета по Шаро , навярно ще имате  и по Марко , тъй като по спомени чичо Лазар лека му пръст ми е споменавал, че има приятели от Гоцеделчевско с които работят върху характера и качествата на нашите кучета.  cheers
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #422 on: February 23, 2019, 20:49:28 PM »

Виж Атила, аз се опитвам да гледам животни по твое и на Сидер куче. Попитах, като човек. Питал съм много пъти като човек. Разбирам и начина ти на ревизиране на подаване на информация, който се превърна с времето на Бойковият или “с тоя материал толкова!”, което е твое право. Аз нямам преки наблюдения върху родоначалниците. Тъпо е, че сме шепа хора и се .... един друг постоянно! Мнение, което не споделям за пръв път. Търкания с колеги пишеш, ако това са колеги, то по-добре без тях! Имам особена неприязън към педераски изпълнения и злобливи хора. Живея и работя въпреки тези индивиди. Сега как тук държавата регулира чистата популация? Щото ми обясняваш, че не феновете, но държавата трябва да регулира популацията.

Между двете последни изречения има точка, която разделя две изречения. Едното е въпрос, другото покана.
« Last Edit: February 23, 2019, 20:51:55 PM by trayko.asenov » Logged

"Да бъдеш себе си в свят, който
постоянно се опитва да те
направи нещо друго, е
най-голямото постижение."

Ралф Уолдо Емерсън
Пеньо
Hero Member

« Reply #423 on: February 23, 2019, 21:29:27 PM »

Педераска история, лицемерна! Колкото по-големи лайната, толкова по-малка щетата, моралната де, не материалната. Всеки в някакъв цирк играе и мисли, че е в главната роля.
Питам те сериозно. Какво имаш предвид?
Заобикаляш ми въпроса, Трайко! Докога ще чакам?
Нещо май си объркал рейса. Чакай на друга спирка. Тия милиционерски похвати на някой друг. Аз каквото съм искал съм писал. Който ме е разбрал- разбрал. Толкоз.
Никой не те разбра! Продължаваш да заобикаляш думите си с разни рейсове и спирки. Застани като МЪЖ и кажи КОНКРЕТНО, какво имаш предвид с въпросния си пост. Или не можеш? Щото си хлъзгав. Или щото си НЕмъж.
ПП. НЕмъж=пу.ка. Страхлива пу.ка.
« Last Edit: February 23, 2019, 21:35:48 PM by Пеньо » Logged
Nomad
Hero Member

« Reply #424 on: February 24, 2019, 04:53:15 AM »

Пеньо,не казвай,че чак сега разкриваш ориентацията на йеховиста.
Тя жена му вече вече се чуди  за пола на индивида до нея.
Още нещо под секрет-старците в селото му така са го наплашили,че мишлето се наложило да лъже,че гледа на някакъв арабин-бабаит овцете,та белким го не закачат biggrin biggrin biggrin
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #425 on: February 24, 2019, 05:42:05 AM »

Седя, чета ви романите и се чудя?! Ако наистина бях мижитурка, тъпак, жена и т.н. защо ми обръщате внимание?! Аз сам щях да съм залязъл с годините! Но ето, че не, не се получи както ви се иска. Трайко си действа задачите и върви напред, взел си урока, урока на Атила за колегите и приятелите, доста преди него. Не стана както омразата, де ... тая омраза ще ви изяде главите, пък уж сте сериозни, големи мъже, ви очакваше! Пък не само това, но и Господ продължава да свива гнезда на кьоравите врабчета, защото на него разчитам! Защо си мислите, че омразата може да бъде водеща в каквито и да е отношения. Защо си мислите, че вършейки дела и пишейки, говорейки лъжи и дело, които ако беше жив Левски щеше да ви поругае, се различавате от злобният, завистлив, лицемерен българин?! Това ли сте вие, двамата?! Айде Иванов толкова си може, ама ти Пеньо, по-умен си, по-разсъдлив, защо го правиш? Какво печелиш? Мислиш ли, че нещо се печели в тоя кратък живот! Каквото съм искал да кажа, съм казал. Каквото да напиша, написал. Каквото ми е на сърцето, това говоря! Не крия нищо и не съм лицемерен! Смятам се за повече мъж от много други мъже! Това, че някой е заплодил жена, не е гаранция, че е мъж. Мъж е този, който казва истината и който работи за каузата, а аз не спирам, при все, че отдавна можех да съм в по- развита страна, заедно с животните си! Но продължавам да се боря за България и във България!

Та въпросът бе за Мечо, Що за куче беше?

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
Пеньо
Hero Member

« Reply #426 on: February 24, 2019, 06:18:07 AM »

Педераска история, лицемерна! Колкото по-големи лайната, толкова по-малка щетата, моралната де, не материалната. Всеки в някакъв цирк играе и мисли, че е в главната роля.
Да, точно за Мечо ставаше въпрос, преди тези твои думи. Един мъж, освен да опложда жена, трябва да може смело да застане зад думите си!
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #427 on: February 24, 2019, 07:51:40 AM »

Аз съм мъж, писал, казал, аз заставам зад думите си! Какво търсиш още така и няма да стане ясно. Нямам какво повече да си пиша или кажа с теб! Успех в развъдната дейност и толкова!

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
Пеньо
Hero Member

« Reply #428 on: February 24, 2019, 08:41:13 AM »

Не става ясно, какво искаш да кажеш! Кого касаят думите ти? Имаш ли смелост да обясниш?
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #429 on: February 24, 2019, 09:00:44 AM »

Аз ако нямах смелост, нямаше да съм този, който съм! Като се видим очи с очи ще ти обясня, не е нужно да спамим темата, макар, че не виждам какво не ти е ясно!

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
Пеньо
Hero Member

« Reply #430 on: February 24, 2019, 09:47:50 AM »

Като виждам, колко си смел, не знам дали ще имам куража, да застана очи в очи с теб. Зад клавиатурата ми е по-безопастно.
И така, би ли ми казал, кого касаят въпросните ти думи?
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #431 on: February 24, 2019, 10:19:58 AM »

Казах!!!

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
Пеньо
Hero Member

« Reply #432 on: February 24, 2019, 11:21:45 AM »

Казах!!!
К'во си казал бе, Ювиги? Питам те ясно: кого касаят думите ти?
Пеньо
Hero Member

« Reply #433 on: June 27, 2019, 11:57:43 AM »

Демек няма да ни разкажеш за Мечо, какъв беше, към какво да се стремим в запазването на кучето по тази линия?! И всеки се оправя сам с това, което има, което не е лошо. Факти пишеш, фактите са тъжни. Разцепваме се и се капсулираме кой как може. Иначе всички сме приятели, а всеки тегли към него си, жаден за нещо - за слава ли, за пари ли?!

Живот и здраве да е ще се запази кръвта на Мечо и при мен. С инбридинг III - III по Мрако и IV - IV по Мечо, както и IV - III по Мрако или V - IV по Мечо , с един умерен инбридинг ще затвърдим кръвта на Мечо през Мрако. Разбира се, имаме инбридинг и на Враня Вучо и на Таньо КараКитан. А освен това и няколко външни връзки по линията Мечо също няма да са лош избор. И тъй всеки се оправя кой как може по схемата “Стани,стани, юнак балкански!”, за съжаление.
Трайко, мисля, че си в грешка. С кои кучета ще получиш инбридинг III-III на Мрако и останалите, които си споменал?
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #434 on: July 01, 2019, 09:46:50 AM »

Извинявай, нямам време за глупости! Тормози друг, успехи!

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
Pages: 1 ... 27 28 [29] 30 31
  Print  

Jump to: