Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Предстоящо! 15.03.2025г. Юбилейна Национална изложба на Каракачански кучета "20 години от признаването на Първата Българска автохтонна порода - Каракачанско куче".

*
Welcome, Guest. Please login or register. April 10, 2025, 19:03:43 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 31
  Print  
Author Topic: База данни - анализи, изводи, коментари  (Read 283156 times)
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #345 on: January 11, 2019, 08:14:05 AM »

Знам много неща от първоизточници, но няма да правя сеир на такива като теб  Wink Отправил ти бях покана, но ти не дойде за да чуеш. Няма какво повече да коментираме  Wink
А това, което е казал Вано за селекцията и ти го цитираш вземи и го обясни/те  на хората които за закупили кутрета с родословия и после се оказва, че са за брак.
Друго личностно срещу мен ако имаш давай  biggrin Излей си душата  biggrin
rex
Hero Member

« Reply #346 on: January 11, 2019, 08:21:25 AM »

Знам много неща от първоизточници, но няма да правя сеир на такива като теб

От това по-голяма интрига, здраве му кажи!

ПП И що така се получава винаги - на общи приказки сме голяма работа, ама като опре да до доказателства - никакви ни няма ...

По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #347 on: January 11, 2019, 08:24:26 AM »

Момци, няма полза в подобни припирни, няма!

"Да бъдеш себе си в свят, който
постоянно се опитва да те
направи нещо друго, е
най-голямото постижение."

Ралф Уолдо Емерсън
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #348 on: January 11, 2019, 08:24:47 AM »

Знам много неща от първоизточници, но няма да правя сеир на такива като теб

От това по-голяма интрига, здраве му кажи!

ПП И що така се получава винаги - на общи приказки сме голяма работа, ама като опре да до доказателства - никакви ни няма ...
Защо не дойде като те канех?
rex
Hero Member

« Reply #349 on: January 11, 2019, 08:37:10 AM »

В кой град, в кой ден и в колко часа трябваше да бъда? Че нещо не ми е ясно къде и точно за какво и от кого съм бил поканен.
   Вано ти предложи отличен вариант – урежда ти среща с Драганов и му обясняваш кое как пред свидетели. Оборваш му всичките лъжи с доказателства и очевидци, след което спират всякакви инсинуации и спекулации по въпросите, след като ти ги обориш. И точка.  Защо бягаш от този вариант?
   Аз ако знаех такива работи, щях най-спокойно да си ги обявя тука пред всички, хем да не се хабят да пътуват, хем да станат достояние на широк кръг от хора. Или ако не бях убеден, че са истина, щях да си мълча да не се излагам.

na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #350 on: January 11, 2019, 08:57:12 AM »

В кой град, в кой ден и в колко часа трябваше да бъда? Че нещо не ми е ясно къде и точно за какво и от кого съм бил поканен.
   Вано ти предложи отличен вариант – урежда ти среща с Драганов и му обясняваш кое как пред свидетели. Оборваш му всичките лъжи с доказателства и очевидци, след което спират всякакви инсинуации и спекулации по въпросите, след като ти ги обориш. И точка.  Защо бягаш от този вариант?
   Аз ако знаех такива работи, щях най-спокойно да си ги обявя тука пред всички, хем да не се хабят да пътуват, хем да станат достояние на широк кръг от хора. Или ако не бях убеден, че са истина, щях да си мълча да не се излагам.

Айде извъртя се. Да беше дошъл да чуеш и щеше да видим какви ще ги говориш. Правиш се, че си забравил и за поканата biggrin Къса база!
Друго имаш ли за казване или ще пълним с темата с баластра.
rex
Hero Member

« Reply #351 on: January 11, 2019, 09:08:14 AM »

За кое се извъртях? Че приказваш обща приказка да си правиш вятър на устата ли? Ако искаше да казваш нещо, щеше да кажеш къде и кога да дойдем, че да ни светнеш с Ариман в черните лъжи драганови. Ще повторя - не си спомням да е ставало въпрос къде точно и кога точно сме поканени да бъдем просветени. А не си спомням, защото е нямало нищо такова, само обща приказка.
     Но като стана въпрос за извъртане - защо така биеш задна? Знаел неща - ама нямало да ги кажеш. Имало тайни - ма нямало да ги разкрие.
     Като се стигне до конкретика драги, вдигаш белия байрак. Ето - Вано съвсем сериозно те покани за официален съдия на тяхната изложба. Ето това е конкретна и точна покана. Отиваш, отсъждаш - казваш в очите на всички развъдчици и любители-собственици на кучета с "горанска" кръв къде им е проблема. Носиш си и твоите кучета, да се види разликата, както се казва. Обаче отказваш.
     Дават ти конкретно предложение за среща с Драганов, белким очи в очи разобличиш долните му мушангии - пак не щеш .
     Ето това е извъртане. И интригантстване.

na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #352 on: January 11, 2019, 10:51:10 AM »

Не се оправдавай "мишеее". И билет щеше да ти купя  biggrin Недей ме изкарва и виновен за изказано собствено мнение, което не отърва на други. Ако не съм прав пък ти ме обори  Wink Но ти защитаваш чуди интереси с "голо дупе", защото хабер си нямаш от тия кучета и всичко уж си научил ама от интернет  biggrin И кога смяташ да отговориш на зададения ти въпрос от преди известно време? И това ли забрави?
rex
Hero Member

« Reply #353 on: January 11, 2019, 11:08:07 AM »

Цял ден днеска ти се оправдаваш. Билет щял да ми купи. Канил ни бил. Кой - човек, който всеячески се крие! Къде ще ни каниш - http://nokkbg.org/forum/index.php?topic=17.90. Ето тук Ариман като те попита откъде си, изведнъж стана откъдето си искаш, от луната. Та малко ще ни е трудно да ти дойдем на гости на луната. Така, че "мишите" определения си ги запази за себе си, тъй като определено доста ти подхождат.
     И понеже ти много имаш хабер от тези кучета, както постоянно твърдиш, няма ли да покажеш поне едно твое - произведено или поне собственост? Няма ли да докажеш поне едно от интригантските си твърдения?  smile

na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #354 on: January 11, 2019, 11:27:16 AM »

Еййй колко си долно мишленцеее biggrin Айде разрови се назад още и намери когато отправях поканата, но тогава мълчеше като пукъл нали biggrin Този пост е след време от направеното ти предложение  biggrin
Айде сега ти първо кажи, за опита ти с кучета от тая порода  biggrin Не виртуалния  biggrin
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #355 on: January 11, 2019, 11:33:17 AM »

Така, казвай кой укенд ще отидем до Велинград. Само ти и аз biggrin
rex
Hero Member

« Reply #356 on: January 11, 2019, 11:36:29 AM »

Господин Кольо, ако обичаш се съобразявай какво и как говориш. Има правила за ползване на форума и до колкото си спомням веднъж вече си банван за просташки изцепки.
     Щях да бъда долен, ако говорех лакърдии, които не мога да докажа и постоянно се извъртах когато ми поискат доказателства за излагани от мене сериозни твърдения, касаещи работата на даден кръг от хора. Щях да се излагам, ако постоянно плюя по на хората животните, а моите да ги крия като дявол от тамян и нагло да карам тях да ми се обясняват на мене.
     Така ако ти се е изчерпал арсенала и ще започваш пак с простащините - казвай овреме да вземаме пуканките и да сядаме пред телевизора.

na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #357 on: January 11, 2019, 11:47:47 AM »

Ясно, сядай, яж и внимавай да се не задавиш  Wink
То се видя, че отговори няма да има. Приключих с теб.
« Last Edit: January 11, 2019, 11:51:16 AM by na Brad Pit- brat my » Logged
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #358 on: January 11, 2019, 15:22:57 PM »

Ники, никии Wink Това ти беше третата покана и изтече.  Първата за ми дойдеш на гости, на който не отговори. За какво да ти дам дестинация. След време Мишо искаше да се направи на мъж и ме пита, но вече офертата беше изтекла. Спомням си, че в тоя тон и отговорих. Нямам време като теб да стоя зад РС и да търся коментарите. После ви предложих да отидем пак по велинградско и пак мълчание. При всеки повод ми изопачаваш казаното, както се видя и с кучетата на Мировяне, на Тошко старите и Номад! За щастие мисълта ми все още е бистра.
Не отговори и на простичкия въпроса който ти бе зададен многократно. Защо ли? Ами защото сте клавиатурни анализиращи кучкари с другото мише.
Ники, ти нямащ собствено мнение. На къде духне вятъра си натам. От тук натам внимавай   Wink
Nomad
Hero Member

« Reply #359 on: February 12, 2019, 15:00:44 PM »

Гледам в "база данни", нови развъдници,развъдчици,кучила.Няма ли по две думи да се каже?! confused
Или самите колеги-с какво, с кого работят.Ей така,за колектива,па и да се запознаем! no lol
Pages: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 31
  Print  

Jump to: