petko
|
 |
« Reply #90 on: February 23, 2009, 15:15:09 PM » |
|
|
|
|
|
USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #91 on: February 23, 2009, 15:17:02 PM » |
|
джилезйен..  де да знам.. не разбирам - само видях отпред че знака й е коч 
|
|
|
|
|
|
|
petko
|
 |
« Reply #92 on: February 23, 2009, 15:22:56 PM » |
|
джилезйен..  де да знам.. не разбирам - само видях отпред че знака й е коч  sideromenos .....se kazwa skiwai tuka kaka .ako beshe snimala na sedfchewi kochovete shteshe otnesesh nagradata te skivai kolata koch  ... dodj koch de
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #93 on: February 23, 2009, 15:36:22 PM » |
|
Ааа! На Седефчеви Кочовете се пишат с главна буква - винаги. От тях по-хубави няма на целият свят  Снимала съм ги.. Но снимките само за ценители.  Пък и КараКитан требе да има по-убави снимки от моите. Пусни некоя друга слика на коч бре, КараКитанеей! 
|
|
|
|
|
|
|
petko
|
 |
« Reply #94 on: February 23, 2009, 15:43:22 PM » |
|
.....shteshe mu otiva ,mestno uiski s mesten koch  che i blak .e ne bash blak ama ,daje po hubavo kato boqta mu kato stara lukanka sys blagorodna plesen ,ili puk kato antika s patinata .shteshe da naviava tradicia ,nali vsichki rakidvii pishat po butilkite che izbata ot predi osvobojdenieto
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #95 on: February 23, 2009, 15:47:46 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
petko
|
 |
« Reply #96 on: February 23, 2009, 15:51:52 PM » |
|
 shteh da opitam ,ot liubopitstvo pone kwo be ,onaz reklama na grozdovata po hubava li e? ebati snimali mi vkushti chobansko kuche pui da ima sa i pp karakitane onia den gledah edna kniga kuchetarska 'obuchenie na kucheto ,mai tvoi kitan beshe na koricata
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #97 on: February 23, 2009, 15:55:42 PM » |
|
 shteh da opitam ,ot liubopitstvo pone kwo be ,onaz reklama na grozdovata po hubava li e? ebati snimali mi vkushti chobansko kuche pui da ima sa i pp karakitane onia den gledah edna kniga kuchetarska 'obuchenie na kucheto ,mai tvoi kitan beshe na koricata о, ще ти отдам тая възможност..  туй ако е чобанско куче.. мене повече на табуретка с козяк ми мязаше.. 
|
|
|
|
|
|
|
petko
|
 |
« Reply #98 on: February 23, 2009, 16:00:57 PM » |
|
takiva sa im predstavite ...po gadnoto e i che takava im e naglasata niama snima sivi goveda da tegliat karuca do vinarnata ,puk kucheto za sirene ili mliko da go ostaviat ......sigurno hlebarov ia ia izmislil 
|
|
|
|
|
|
|
KaraKitan
|
 |
« Reply #99 on: February 23, 2009, 22:09:07 PM » |
|
 shteh da opitam ,ot liubopitstvo pone kwo be ,onaz reklama na grozdovata po hubava li e? ebati snimali mi vkushti chobansko kuche pui da ima sa i pp karakitane onia den gledah edna kniga kuchetarska 'obuchenie na kucheto ,mai tvoi kitan beshe na koricata Петко, Китан е на корицата. Снимката е използвана без наше разрешение от наша брошура за Каракачанското куче, която издадохме през 1998г. Брошурата бе направена по проекта за раздаване на каракачански кученца на овчари за намаляване на конфликта между животновъдите и едрите хищници. Проекта стартира през 1997г в два района на страната с повишена нужда от кучета за охрана на стадата - Краище и Източни Родопи. Впрочем и вътре в текста на книгата са преразказвали наши публикации за каракачанеца. ...
|
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident" Arthur Schopenhauer /1788-1860/
|
|
|
petko
|
 |
« Reply #100 on: February 24, 2009, 15:05:02 PM » |
|
.radwai se ,makar da ne e mnogo priatno ot dryga gledna tochka pyrwo priznavat ti kucheto za etalon ,vtoro i materilaite za dostoverni ,nali znaesh ot koi se kupira pp bokchia li e pisatelia ,za karakachansko kuche li se govori ili za bok pp 2 oti mi plachesh bubaiko http://www.youtube.com/watch?v=G3rYaB6Dj2w&feature=channel_page
|
|
« Last Edit: February 24, 2009, 16:30:28 PM by petko »
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #101 on: February 24, 2009, 21:34:04 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #102 on: February 24, 2009, 21:37:07 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
KaraKitan
|
 |
« Reply #103 on: February 24, 2009, 21:42:10 PM » |
|
.radwai se ,makar da ne e mnogo priatno ot dryga gledna tochka pyrwo priznavat ti kucheto za etalon ,vtoro i materilaite za dostoverni ,nali znaesh ot koi se kupira pp bokchia li e pisatelia ,za karakachansko kuche li se govori ili za bok pp 2 oti mi plachesh bubaiko http://www.youtube.com/watch?v=G3rYaB6Dj2w&feature=channel_pageПетко, пишещия е професор по животновъдство работещ в Земеделски институт. Пише за каракачанско куче.
|
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident" Arthur Schopenhauer /1788-1860/
|
|
|
|
|