Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Втора национална изложба на Каракачански кучета, 31 март 2024г. гр.Пловдив.  Резултати и фотогалерия

*
Welcome, Guest. Please login or register. March 12, 2025, 20:03:02 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 23 24 [25] 26 27
  Print  
Author Topic: Хранене на кучето  (Read 342223 times)
0 Members and 20 Guests are viewing this topic.
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #360 on: October 10, 2014, 09:43:48 AM »

Ми като си "луд", в най-добрия възможен смисъл на думата biggrin
То и аз да знам, че струват толкова, и аз няма да смея да ги ям emot-drunk
Кой е "малкия дебелак"? Някой бигъл?

Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ!
Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
"Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
vano
Guest
« Reply #361 on: October 10, 2014, 10:33:35 AM »

Ми като си "луд", в най-добрия възможен смисъл на думата biggrin
То и аз да знам, че струват толкова, и аз няма да смея да ги ям emot-drunk
Кой е "малкия дебелак"? Някой бигъл?

Това е малкия дебелак, той не страда от скруполли Smiley

todor_govedarci
Hero Member

« Reply #362 on: October 10, 2014, 10:40:04 AM »

Не знам, моите капризници не ядат каква да е гранула. Пробвах ги с какви ли не хай резолюшън Smiley храни, но не и не. Накрая им купих евтин български любимец - ядат та ушите им пръщят.
Пробвал съм доста храни на "достъпни" цени,но само Любимец нещът да ядът мойте тиквеници...

Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца Wink
Habits
Hero Member

« Reply #363 on: October 10, 2014, 13:56:23 PM »

Вано, Траян и този лаком убавец погаждат ли се?

"За величието на една нация и моралния и прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
vano
Guest
« Reply #364 on: October 10, 2014, 14:00:36 PM »

Вано, Траян и този лаком убавец погаждат ли се?

Като беше малък Траян отиде да яде на тоя от купата и тоя го сръфа. Така че сега гледам да не му е пред очите, че оня е ебаси злопаметния Smiley
go6o_lud
Full Member

« Reply #365 on: October 10, 2014, 15:28:30 PM »

Намерих днеска агнешка карантия и кокали на 1 лв. килото и патешки фенери на 0.80 лв. Това ще им е основното ядене за 5-6 дена да ги пробвам дали са доволни моите капризници.

Георги Кънчев
EXIIIT
Jr. Member
**

« Reply #366 on: October 14, 2014, 06:37:35 AM »

Имам две кучета на 8 м. са вече давам само Роял Канин Джуниър- но в Плевен го взимам на 116лв.Доволен съм от развитието на животинките с тази храна...
EXIIIT
Jr. Member
**

« Reply #367 on: October 14, 2014, 06:41:48 AM »

Имам две кучета на 8 м. са вече давам само Роял Канин Джуниър- но в Плевен го взимам на 116лв.Доволен съм от развитието на животинките с тази храна...
забравих да кажа че на 6 чувала ти дават един безплатен което като приравниш цената става 96 лв. на чувал 15 кг.демек 6,40лв. килото
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #368 on: October 14, 2014, 07:06:30 AM »

Е безплатен, ти като вземеш шест накуп един вид си си платил и седмия biggrin

Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
EXIIIT
Jr. Member
**

« Reply #369 on: October 14, 2014, 07:24:02 AM »

ми не е баш така щото нагоре чета цени от 140,00лв. чувал 15 кила.за същата храна
Затова споделих тук.Разликата не е малка.Не е нужно да взимаш чувалите накуп просто си купуваш по един и като направиш 6 ти дават един безплатен
« Last Edit: October 14, 2014, 07:25:34 AM by EXIIIT » Logged
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #370 on: October 14, 2014, 07:29:32 AM »

Е, Софето е все пак. Там няма хлабаво. За мен и 116 и 90 също не са малко smile А си мислех, че моите кучета са глезени, ама имало и по-глезени cheers

EXIIIT
Jr. Member
**

« Reply #371 on: October 14, 2014, 08:02:24 AM »

Плевен
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #372 on: October 14, 2014, 08:17:17 AM »

Плевен
Да де, аз имах предвид за 140-те лв. че са за в София, иначе разбрах, че вие и промоцията с шестте чувала е за Плевен. smile

Habits
Hero Member

« Reply #373 on: October 14, 2014, 08:44:19 AM »

Аз храня моите с Josera. На нашия пазар навлязоха около преди 2 години мисля. Немска, по стандарт на БОШ е и смея да твърдя, че е доста добра, а цената е малко по-ниска (около 90 лева). За разлика от други храни висок клас, тази се омита за секунди. Като цяло, мисля че трябва да се внимава при закупуването на висок клас храна. При някои от утвърдените марки прекалено много се набляга на есенциите. Един ветеринар ми каза, че когато четем съдържанието, трябва да гледаме коя съставка е посочена първа. Имало закон, при който производителите на кучешки храни са задължени да изреждат съставките според това коя от тях най-много се съдържа в храната.

"За величието на една нация и моралния и прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #374 on: October 14, 2014, 09:37:43 AM »

Аз храня моите с Josera. На нашия пазар навлязоха около преди 2 години мисля. Немска, по стандарт на БОШ е и смея да твърдя, че е доста добра, а цената е малко по-ниска (около 90 лева). За разлика от други храни висок клас, тази се омита за секунди. Като цяло, мисля че трябва да се внимава при закупуването на висок клас храна. При някои от утвърдените марки прекалено много се набляга на есенциите. Един ветеринар ми каза, че когато четем съдържанието, трябва да гледаме коя съставка е посочена първа. Имало закон, при който производителите на кучешки храни са задължени да изреждат съставките според това коя от тях най-много се съдържа в храната.

Помощ, като за приятел, доставят до вратата по куриер
http://www.zoofast.bg/-josera-c-23_25_392.html

"Да бъдеш себе си в свят, който
постоянно се опитва да те
направи нещо друго, е
най-голямото постижение."

Ралф Уолдо Емерсън
Pages: 1 ... 23 24 [25] 26 27
  Print  

Jump to: