trayko.asenov
|
 |
« Reply #1065 on: August 05, 2020, 06:08:56 AM » |
|
След лек разбор на събитията за две, три години, Трайко Асенов, наричан как ли от “колегите” подкара селекция на Каракачанската овца, за която само се чете, но рядко се вижда. Подкара пазар на уникално Кисело мляко от Каракачански овце. Сирене с химозинова мая с невероятен вкус. Агнешко, овнешко месо и месни продукти. Обработени качествени кожи. И отглежда животните си по билото на БалканЪ в центъра на Природен парк. И не на последно място селектира Каракачански кучета по работни качества и интелект. За пасища, субсидии, приходи и гости на фермата и развъдника, няма да пиша, те се подразбират. Това направи “циганинът”. А “българинът Андрешко” не успя да си подкара работна селекция кучета, квасеше мляко в пластмасови кофички с пластмасови капачки. Вече даже и не дой. За селекцията на овцете виси на чужди порти. Овцете не може да си остриже, като хората. Даже не искам да знам как дере и оправя агнетата на клиентите си! А вие плюйте, пък аз да се уча от вас  май няма на какво  , щото аз не съм плювач! Това ще ти напиша само. Няма да поствам отзиви от клиенти, както нови, така и редовни, защото не смятам, че заслужаваш подобно внимание. Мнението ти е злобно, нямащо абсолютно нищо общо с реалността! Изчезни от темата ми като бит п...
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #1066 on: August 05, 2020, 07:17:14 AM » |
|
По стъпките на дедите ни в БалканЪ... 
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Пеньо
|
 |
« Reply #1067 on: August 05, 2020, 14:33:29 PM » |
|
След лек разбор на събитията за две, три години, Трайко Асенов, наричан как ли от “колегите” подкара селекция на Каракачанската овца, за която само се чете, но рядко се вижда. Подкара пазар на уникално Кисело мляко от Каракачански овце. Сирене с химозинова мая с невероятен вкус. Агнешко, овнешко месо и месни продукти. Обработени качествени кожи. И отглежда животните си по билото на БалканЪ в центъра на Природен парк. И не на последно място селектира Каракачански кучета по работни качества и интелект. За пасища, субсидии, приходи и гости на фермата и развъдника, няма да пиша, те се подразбират. Това направи “циганинът”. А “българинът Андрешко” не успя да си подкара работна селекция кучета, квасеше мляко в пластмасови кофички с пластмасови капачки. Вече даже и не дой. За селекцията на овцете виси на чужди порти. Овцете не може да си остриже, като хората. Даже не искам да знам как дере и оправя агнетата на клиентите си! А вие плюйте, пък аз да се уча от вас  май няма на какво  , щото аз не съм плювач! Това ще ти напиша само. Няма да поствам отзиви от клиенти, както нови, така и редовни, защото не смятам, че заслужаваш подобно внимание. Мнението ти е злобно, нямащо абсолютно нищо общо с реалността! Изчезни от темата ми като бит п... За да изчезна като бит педераст, трябва да ми кажеш как се прави, че аз не знам. Не ми отговори, чакал ли си дете скоро?
|
|
|
|
|
|
|
Пеньо
|
 |
« Reply #1068 on: August 05, 2020, 14:37:12 PM » |
|
След лек разбор на събитията за две, три години, Трайко Асенов, наричан как ли от “колегите” подкара селекция на Каракачанската овца, за която само се чете, но рядко се вижда. Подкара пазар на уникално Кисело мляко от Каракачански овце. Сирене с химозинова мая с невероятен вкус. Агнешко, овнешко месо и месни продукти. Обработени качествени кожи. И отглежда животните си по билото на БалканЪ в центъра на Природен парк. И не на последно място селектира Каракачански кучета по работни качества и интелект. За пасища, субсидии, приходи и гости на фермата и развъдника, няма да пиша, те се подразбират. Това направи “циганинът”. А “българинът Андрешко” не успя да си подкара работна селекция кучета, квасеше мляко в пластмасови кофички с пластмасови капачки. Вече даже и не дой. За селекцията на овцете виси на чужди порти. Овцете не може да си остриже, като хората. Даже не искам да знам как дере и оправя агнетата на клиентите си! А вие плюйте, пък аз да се уча от вас  май няма на какво  , щото аз не съм плювач! Това ще ти напиша само. Няма да поствам отзиви от клиенти, както нови, така и редовни, защото не смятам, че заслужаваш подобно внимание. Мнението ти е злобно, нямащо абсолютно нищо общо с реалността! Изчезни от темата ми като бит п... За да изчезна като бит педераст, трябва да ми кажеш как се прави, че аз не знам. Не ми отговори, чакал ли си дете скоро?!?
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #1069 on: August 06, 2020, 07:36:07 AM » |
|
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #1070 on: August 07, 2020, 08:56:18 AM » |
|
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #1071 on: August 12, 2020, 07:51:16 AM » |
|
Ти не беше в близост, а в самата столица. И... пак се провали.
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #1072 on: August 13, 2020, 05:44:04 AM » |
|
Ти не беше в близост, а в самата столица. И... пак се провали.
Напротив, аз и в момента управлявам сгради, докато си паса стадото.
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #1073 on: August 13, 2020, 14:36:57 PM » |
|
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #1074 on: August 14, 2020, 13:16:54 PM » |
|
Да отдадем заслуженото,първата и третата овца са Трайчо Асенов.Висша селекция! Завалия,цел живот мечтае за слава и реклама. Респект  
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #1075 on: August 14, 2020, 14:07:10 PM » |
|
Стига си си въртял депарата, че ми се гади вече. Истината е, че един познат ме попита дали са моите овце в рекламата на Фермата, та затова загледах. И иначе успехи желая на предаването и на теб, щото помагаш и на останалите без да го разбира празната ти глава.
Овцете, които цитираш няма как да са мои, защото аз винаги стрижа перчемите. А тая нова мода с надежда да ви изглеждат животните истински не я разбирам.
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #1076 on: August 14, 2020, 14:25:48 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #1077 on: August 14, 2020, 16:47:07 PM » |
|
Хахаха ... 
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Пеньо
|
 |
« Reply #1078 on: August 14, 2020, 17:20:24 PM » |
|
Трайко, питах ли те дали си чакал дете скоро?
|
|
|
|
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #1079 on: August 14, 2020, 18:04:49 PM » |
|