Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Втора национална изложба на Каракачански кучета, 31 март 2024г. гр.Пловдив.  Резултати и фотогалерия

*
Welcome, Guest. Please login or register. April 03, 2025, 21:36:09 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 67 68 [69] 70 71 ... 74
  Print  
Author Topic: Развъдник "Торлак" - фотопредставяне. Изключен! Извън селекционен контрол  (Read 549230 times)
0 Members and 7 Guests are viewing this topic.
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #1020 on: July 18, 2020, 13:31:00 PM »

Младо мъжко животно, Каракачанска овца, отново еталон за породата и отново резултат от СЕЛЕКЦИЯТА ми...

"Да бъдеш себе си в свят, който
постоянно се опитва да те
направи нещо друго, е
най-голямото постижение."

Ралф Уолдо Емерсън
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #1021 on: July 27, 2020, 06:21:11 AM »

Тътенът на гръмотевици, тропот на копита и лай на кучета огласят БалканЪ покрай фермата ...

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
Nomad
Hero Member

« Reply #1022 on: July 27, 2020, 07:32:26 AM »

Преди 20 години бачията в Железница приличаше на твоето стадо. Всякаква форма и цвят на животните. Но поне си ги знаехме, че са си местни селски овци. А ти твърдиш, че тоя сбироток е селектирано стадо :confused:А кочлето е добро. Прилича ми на тези 40  килограмовите дето твойте овце дадоха. Абе казвам ти, че има мешавина с месодайна порода-ти не вярваш.
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #1023 on: July 27, 2020, 08:10:58 AM »

Само ще приказваш и ще разпитваш, ти бях написал преди години! Кисело е гроздето и все по-кисело ще ти става.

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
Nomad
Hero Member

« Reply #1024 on: July 27, 2020, 08:26:21 AM »

Кажи нещо ново, това вече се изтърка.
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #1025 on: July 27, 2020, 09:18:00 AM »

Изтъркали се, като истината, но е вечно! Вълната, която ти даже не различаваш, е само един от морфологичните белези на автентичните Каракачански овце. Покажи едно подобно агне и готово, можеш ли?

А дали стадото ми сбирток е твое лично мнение. Но не и на хората, които бият път да си купуват от мен животни! Пък ако неше сбирток, защо животни от сбиртокът ми са в коларата ти, или коларара на бившата ти жена?

Тепърва ще плюеш още по животните ми, а те ще се различават все повече от извора, от който пиеш и вратника, на който висиш. И приказката за киселото грозде ще бъде все по актуална!

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #1026 on: July 27, 2020, 09:35:54 AM »

Млади кадри на Тракийскят университет на стаж във фермата - работа с бордицио...

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
Nomad
Hero Member

« Reply #1027 on: July 27, 2020, 09:37:42 AM »

Такова агне и да искам не мога да покажа. Аз произвежда каракачански агнета, които се различават от твойте хибриди. Може би въпрос на престиж и реклама е твои овце да влязат в моето стадо, но ти казах, че това няма как да стане. Тук идват само животни от най-истинското и еднотипно стадо не само в България. Но е добре и от тебе да взимат хората. Така във времето ще се отделиме хората с истински животни и тези които си омелезил.
Инещо странично. Прокара ли електричество? Имаш ли вече баня? Още ли ядеш по един път на ден? Осветли ме до къде стигна големия инвестиционен проект.
Nomad
Hero Member

« Reply #1028 on: July 27, 2020, 09:56:31 AM »

И нещо се отпуска с епитетите. Малоумна е майка ти дето си е отворила краката на първия ломски мангал и си се пръкнал ти, стерилен пъпчив олигофрен. Обикалай си чукарите да ти е добро здравето щото барна ли те  някъде ше ти еб@ путк@т@ майчина, боклук уродлив.
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #1029 on: July 27, 2020, 10:03:28 AM »

Още кога ми го прати ми беше ясно, че рано или късно ще се появят при теб, затова и животните, които взе са такива. В твоя случай март. Щото когато съм ги играл тия плитки игри, ти си стоял по митингите.

Разбира се, че няма да извадиш такова мъжко животно, ти, с ограничените си възможности, за толкова време не узря, че няма такъв ген, там където висиш, като цифка. А иначе шляпай глупости, само, че пича срещу теб, който подценяваш, знае как да те завре ..., където ти е мястото!

Да, по един път на ден ям по една тава агнешко и сирене на корем, че и тая година много агнета и тая година много повторки, и тая година много мляко, все така да ми е зле! Пари давам за ориза, че дроб сърма без ориз не върви, пък киселото мляко си е мое!

Страничните ти въпроси ще си останат встрани, щото за сериозни хора, несериозните ти плювки не минават! Айде със здраве, все някой трябва да гледа едри Каракачански овце от извора!

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #1030 on: July 27, 2020, 10:07:13 AM »

И нещо се отпуска с епитетите. Малоумна е майка ти дето си е отворила краката на първия ломски мангал и си се пръкнал ти, стерилен пъпчив олигофрен. Обикалай си чукарите да ти е добро здравето щото барна ли те  някъде ше ти еб@ путк@т@ майчина, боклук уродлив.

Интересно, аз не използвам епитети, а констатирам факти, за разлика от теб. Достойни българи са и родителите ми и дедите ми, щом са ме възпитали да не обръщам внимание на поплювковци, каквито има бол. А това със заканите, нали знаеш, пак ще се видим, както последните няколко пъти, и ти пак само ще гледаш и шепнеш, като истински мъж  lol

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
Nomad
Hero Member

« Reply #1031 on: July 27, 2020, 10:14:25 AM »

От това изобилие ли нямаше пари да платиш тая бърлога дето се свря biggrin
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #1032 on: July 27, 2020, 10:19:07 AM »

От това изобилие ли нямаше пари да платиш тая бърлога дето се свря biggrin

Нищо не знаеш по въпроса, пък няма и да разбереш!

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
Nomad
Hero Member

« Reply #1033 on: July 27, 2020, 10:31:16 AM »

Мамка ти ялов катър. Пак старата плоча. Типично за ломски циганин.
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #1034 on: July 27, 2020, 10:38:03 AM »

Мамка ти ялов катър. Пак старата плоча. Типично за ломски циганин.
Когато си кух, като войнишка манерка, е съвсем естествено да прибягнеш да епитети, ти просто толкова си можеш, но какво да се очаква повече от човек, дето за кучетата легна на чужда селекция, за овцете виси, като цифка на чужд вратник, пък и жена си остави, за да гони млади к.... на дърти години, овцете друг му пасе ... от недоносен толкоз! Абе, истински мъж, пък и овчар на хартия. Опа, извинявай, на хартия е бившата ти!

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
Pages: 1 ... 67 68 [69] 70 71 ... 74
  Print  

Jump to: