Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Втора национална изложба на Каракачански кучета, 31 март 2024г. гр.Пловдив.  Резултати и фотогалерия

*
Welcome, Guest. Please login or register. April 03, 2025, 21:45:20 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 74
  Print  
Author Topic: Развъдник "Торлак" - фотопредставяне. Изключен! Извън селекционен контрол  (Read 549241 times)
0 Members and 15 Guests are viewing this topic.
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #975 on: June 08, 2020, 09:08:31 AM »

Така си и мислех, че ще стане!

И така продължаваме напред ...

Калоферски кози на фермата ...

"Да бъдеш себе си в свят, който
постоянно се опитва да те
направи нещо друго, е
най-голямото постижение."

Ралф Уолдо Емерсън
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #976 on: June 09, 2020, 04:06:44 AM »

Яре ражда яре за втора поред година, във фермата на Трайко Асенов! На 22.05.2019г. се ражда ярето, майка на снимката. Вчера, на 08.06.2020г.това яре роди живо и здраво яре! Какво следва? Следва, че в рамките на година и двайсетина дни, ярето се е развило отлично и е достигнало полова зрялост. Не само това, но и благодарение на прекрасните грижи и хранене във фермата на Трайко Асенов, ярето забременява и ражда живо и здраво яре. Тези и предишни факти, доказват ясно, че твърденията на д-р Вучков, че животните ми са дребнии, защото са недохранени, както и на други, че животните ми били нещастни и измъчени, за абсолютно неверни и неистини. Тези неверни твърдения и неистини  целяха и , за огромно съжаление, продължават да целят оронване на авторитета ми и подигравка с труда, моят и този на семейството ми! Твърденията на Атила Седевчев, че аз подклаждам омраза и злобни нападки също считам за абсолютно неверни, защото годините показаха и ще показват, че не аз мразя и търся повод да обиждам.

И тъй, помнете, че има мое и твое мнение, но няма мои и твои факти! Историята показва и ще доказва, че фермата ми и животните в нея са и ще са за образец в породите, които отглеждаме!

Калоферско яре и неговото яре...

« Last Edit: June 09, 2020, 04:09:09 AM by trayko.asenov » Logged

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
STARTER
Hero Member

« Reply #977 on: June 11, 2020, 10:46:13 AM »

Браво, Трайко! Покажи им как се прави селекция и репродукция в животновъдството!!!

П.п. Искрено мисля, че трябва да бъдеш за пример особено на начинаещите животновъди!

П.п.п.п. Малко офтопик, кажи колко нормално ти звучи: Дете ражда дете? Има доста примери наоколо?

П.п.п.п.п.п. Много голям пост писах, после го изтрих и сега и за този ще ме е яд ама...
Пеньо
Hero Member

« Reply #978 on: June 11, 2020, 11:56:37 AM »

Браво, Трайко! Покажи им как се прави селекция и репродукция в животновъдството!!!

П.п. Искрено мисля, че трябва да бъдеш за пример особено на начинаещите животновъди!

П.п.п.п. Малко офтопик, кажи колко нормално ти звучи: Дете ражда дете? Има доста примери наоколо?

П.п.п.п.п.п. Много голям пост писах, после го изтрих и сега и за този ще ме е яд ама...
Или: жена ражда на всеки десет месеца, в продължение на четири години.
« Last Edit: June 11, 2020, 11:58:18 AM by Пеньо » Logged
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #979 on: June 12, 2020, 08:40:15 AM »

Привет Иво, не те разбрах, какво имаш предвид с поста си?

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #980 on: June 12, 2020, 08:42:14 AM »

Пенев, чакам те или да поясниш термините, които използваш, или да ми забравиш темата! Кое точно не разбра?

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
Пеньо
Hero Member

« Reply #981 on: June 12, 2020, 09:54:53 AM »

Ей тука пишеш, каквото те интересува и получаваш отговор. Безплатно. При мен е скъпо. Преди години, когато ти обяснявах разни неща за овце и кучета (наптример, че агнетата имат четири крака, а не както мислеше ти, два крака и две ръце) без пари, беше на промоция, като за начинаещ. Сега вече си известен, опитен фермер.

Не си мисли, че тази фотогалерия ти е бащиния, за да ме пъдиш.
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #982 on: June 12, 2020, 10:26:21 AM »

Щом така поднасяш нещата, ще бъдеш тотално игнориран, за глупостите си и арогантността си! А аз когато имам нужда от информация, има достатъчно доценти по дадена материя, за да получа достоверна информация. Твоето скъпо преподаване, не е искано тук!
« Last Edit: June 12, 2020, 10:28:53 AM by trayko.asenov » Logged

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
Nomad
Hero Member

« Reply #983 on: June 12, 2020, 12:07:43 PM »

Маймуно мръсна, не разбираш писаното когато не ти изнася.
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #984 on: June 12, 2020, 12:43:42 PM »

Дей, я гледай ти, поредният недоносен! БЕгай на плажа бре! Къде е сега админа да ми пише за злобни коментари?!
« Last Edit: June 12, 2020, 12:44:34 PM by trayko.asenov » Logged

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
Пеньо
Hero Member

« Reply #985 on: June 12, 2020, 12:47:48 PM »

Щом така поднасяш нещата, ще бъдеш тотално игнориран, за глупостите си и арогантността си! А аз когато имам нужда от информация, има достатъчно доценти по дадена материя, за да получа достоверна информация. Твоето скъпо преподаване, не е искано тук!
Питай доцентите що е:
сезонна полицикличност
сервиз период
репродуктивно животновъдство
хуманно отношение към животните,
проумей ги тези неща, приложи ги на практика и едва тогава се хвали с резултати. Животновъдството не е само хранене и поене. Жалкото е, че се праскаш за голям фермер, а се оказва, че не знаеш елементарни неща.
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #986 on: June 12, 2020, 14:42:03 PM »

Ей такова агне, когато изкараш от твоите животни ей тогава ще ми дойдеш на нивото да си говорим! А до тогава върти си бизнеса и малкия ... и не ми се мяркай в темата!

« Last Edit: June 12, 2020, 14:45:05 PM by trayko.asenov » Logged

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #987 on: June 12, 2020, 14:49:04 PM »

Пенев, я кажи честно, ти тъп ли си? При толкова снимков материал, при толкова пояснения дето споделям, ти пак ми пишеш глупости, ама коя от коя по-тъпи!!! Пак те каня да обясниш термините, които използваш! Защото се съмнявам, че или не знаеш що значат, или просто се правиш на тъп и сляп. А може и да не се преструваш  notworthy

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
Пеньо
Hero Member

« Reply #988 on: June 12, 2020, 15:52:03 PM »

Именно поясненията, които даваш навеждат на мисълта, че си фермер с чурук глава.3
Nomad
Hero Member

« Reply #989 on: June 13, 2020, 04:05:45 AM »

Щом ти харесва си го гледай.Задействай си селекционерските способности и направи така,че това агне да роди агне до Нова Година,та да може догодина да роди още два пъти и така да му запазиш гена и селекцията да върви.
Но не знам какво да му гледам на това животно? Нали знаеш Сидер какво казва?! Кой не разбира от каракачански овце им гледа само вълната.
От тая снимка ми се чини,че предните крака са му късички,а съм чул от стари овчари,че така надуват тумбака,когато системно гладуват.
Pages: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 74
  Print  

Jump to: