trayko.asenov
|
 |
« Reply #900 on: December 21, 2019, 06:06:55 AM » |
|
 Благодарение на теб Трайко, трябва да отворим нова тема. Примерно "Влакът тръгва в обратна посока" или "Палачинката се обърна". Ходи се оплачи на леличката от детската бе, лигльо!
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #901 on: December 21, 2019, 08:12:22 AM » |
|
Въпреки, че си мъртва к.рва за мен, ще ти обясня нещо. Много си далеч от истинската овца, ама толкова си далеч, че идея нямаш къде се намираш! Късите опашки, или плътно черните животни не са белези за чистипородност. А там от където съм взел само можеш да мечтаеш да се снимаш с едно животно. На никой повече няма да продавам овце и знаеш защо, защото съм мъж и с п.тки ми намръзна да се занимавам! Встрани от нашата вражда за последно ще ти напиша, много си далеч от идеята държейки се за нечия пола. И встрани от темата ще ти напиша, ако ми бяха мършави овцете, пича щеше да си иде както бе дошъл. И встрани от темата, си толкова ограничен, че ми е жал за теб. А иначе предпочитам да съм в БалканЪ със семейството си и животните си, встрани от педер.асите, отколкото да зарежа жена си и дъщеря си, заради оназ ...
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #902 on: December 21, 2019, 09:14:48 AM » |
|
100 ролона люцерна, за да спи долната ти душица спокойно!!! 
|
|
« Last Edit: December 21, 2019, 09:15:06 AM by trayko.asenov »
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #903 on: December 21, 2019, 11:52:15 AM » |
|
Помоли ветеринарният ти лекар да види във ВетИС кой е собственик на 114 бр. каракачански овце в село Железница.След това влез във сайта на ДФЗ,раздел " Площи допустими за подпомагане" и виж кой е наел пасища и ливади в същото село,а към края на 2020 година провери и кой нов земеделски стопанин се е регистрирал и какви животни притежава.  . Тогава пак можеш да ми пишеш за зарязани,предадени и изоставени.Само от видяното да не ти приседне!Толкова за личния ми живот.За това,че си се уединил с животните си ти вярвам.Но във външния ти вид в който си в момента и при условията в които съществуваш не ме лъжи,че някой ти уйдисва.В XXI век човек има нужда от елементарни санитарни условия,топла храна и социални контакти.Немкинята сигурно си посипва главата с пепел как пристана на българския горянин и се обрече на мизерия.За това най-вероятно,ако не е ,то в най-скоро време ще потърси нормален мъж до себе си,който поне дете може да и създаде. Радвам се,че си подсигурил зимнина,но с тия 20 бали си до никъде.За това намали цената,защото с Гошо Вършилов от сутринта ти се смееме какви пари търсиш на тия полуживи създания. И понеже по телефона си куражлия,защо се наака при отмятането ти от днешната сделка?!  И понеже си още по-голям куражлия за д клавиатурата-защо 5 пъти писа на моя приятел да дойде без мене?! 
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #904 on: December 22, 2019, 11:04:13 AM » |
|
Десет пъти ти написах, че си мъртва за мен! Двайсет пъти ти писах, че не ме интересуваш, нито ти, нито живота ти, нито парите ти, но мине, не мине ти гледаш как да се Утъркаш у дедовия ми! По същата логика и аз мога да те насоча към Вета да плакнеш око и да скърцаш със съби, че работа над 500 дка ливади в Натура и ще ги увелича още. Ама нито ти е работа, нито ме интересуваш, у коя се търкаш! Нали ти БЕХ под нивото, не знаех, че и ниво си имал, долен интригант, срам за българският полицай! Тъй, да продължим нататък, моят съвет е да спреш да намесваш Доброслав в разговорът, щото човекът е мераклия. Въпреки, че заради теб и тия, гладни, крастави и умиращи овце, нямаше да види! Теб не исках да те виждам, щото първо Балкана е страшен и те тогава щеше да видиш чудо и второ юнала НЧ ше да вземе и тия, които взе. А със Гошо, Пешо и Мешо, можете да си чешате колкото искате езиците, но аз на никой не съм седнал на масата и ме боли ....
Дай снимки на умиращете Трайкови овци, които до нова година ще се оагнят, дай да видят хората, умираща, крастава и жална стока! Глупако, нали знаеш колко си нищожен и си вятър и мъгла! Дишай и не взимай толкова на сериозно, че ще се оакаш
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #905 on: December 22, 2019, 11:26:31 AM » |
|
Тия 500 декара си си ги работиш само в сънищата . Ако беше така нямаше да палиш телефоните на хората да дойдат да купуват,защото си скъсал джобовете.Не можеш и тоя порутеняк да платиш. Няма кой да ти даде тия пари за овца,която трябва най-малко два месеца да я вдига със качествена храна.Какъв съд ще направи,какво мляко ще пусне като са на рагу! А и разбрах,че си премаркирал 50-60 бройки,някакви омелезени боклуци които са ти стресли с петричкия камион и сега гледаш да се отървеш от тях. Май и в наше село дойде една такава защото едното ухо и е като решето. Какво стана с днешната търговия-платиха ли ти 50 овце по 300 лева?! 
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #906 on: December 22, 2019, 12:30:16 PM » |
|
Гладна овца, омелезена, моя селекция ...  Покажи тия овци на рагу де, нали си мъж, или си поредна к... дето раздухва интриги! Емил може само да ти е благодарен, че не натовари 50 такива омелезени рагута! И отново ще напиша на “колегата” Пенев. Ако не бях прав и не вървях на прав път, нямаше толкова хора и асоциации да искат да ме бутнат, пускайки всевъзможни лъжи по мой адрес! Тъй, че аз знам какво правя и имам мъда, за да стана, като мъж да кажа истината право в очите!
|
|
« Last Edit: December 22, 2019, 12:30:57 PM by trayko.asenov »
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #907 on: December 22, 2019, 12:51:26 PM » |
|
500 са засега, а до напролет има още много време! И 50 агнета имам от умиращите овце, а до напролет има още време! Жалкото е, че на теб, Андрешко, лилипут долен, акъла няма да дойде. Ти ще си останеш един прост плювач! Един много личен поздрави, за всички, които подписват на акъла на тия мои “колеги” ... https://youtu.be/XSK3G-hM0bQ
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #908 on: December 22, 2019, 13:59:32 PM » |
|
Абе андрешко, ти си пълен шизофреник! До вчера се съмнявах, ама днес съм сигурен! Аз ти пиша, че имам 100 рулона или 30 тона люцерна и още 400 Бали сено за зор, за ман, а ти ми пишеш 20 Бали за никъде! Толкова си кух, че кънтиш! Аз не знам аз ли съм в паралелна вселена или ти?! Просто от ден на ден, стигам до заключение, че нямам работа с такъв тип хора, като теб!
И като за последно, виж подминавай ми фотогалерията, че ти е под нивото!
|
|
« Last Edit: December 22, 2019, 14:00:46 PM by trayko.asenov »
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #909 on: December 22, 2019, 15:08:49 PM » |
|
И по повод това, че намеси Цветомир Найденов, тоя е човек е светлинни години в знание, опит, изследвания и заключения! Тъй, че недей да мислиш, че ти си фактор и овцевъдството се върти около теб, неграмотнико! Ами вземи прочети, образовай малко тъпата си глава!
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #910 on: December 22, 2019, 15:12:04 PM » |
|
Да отговорим и на г-н Пенев, дето се е взел за фактор и той. Да, ще използвам Вокил в селекцията си. То и на Чарли Горан няма нищо отзад, но кучетара са с вписани в ПК. Въпросите си, г-н Пенев, отправяйте другаде!
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #911 on: December 22, 2019, 15:15:02 PM » |
|
Да ви покажа и мелезите си ...  мелези, пък гладни, умиращи, а с медали и отлични оценки! Колко може да жалък човек! 
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #912 on: December 22, 2019, 16:43:31 PM » |
|
Как дърпат от загюбрената огризка ще спестя.Това е гавра с животните,а те не са виновни,че са гледани по този начин.Успях да си издействам разрешение само за две снимки и те са доста " цензурирани".Под спластеното руно имаше само два кокала и гръбначен стълб.  Тоя учения от друга планета,да вземе да те научи как се поддържат копита, а след това да прочете и една книга за здравословно хранене,че го гледам каква лоена топка е.  И накрая ми попадна,най-вероятно спалната на елитната ферма,мащабния инвестиционен проект на торлак,където Селекционера и може би германката почиват вечер уморени от вятъра и борбата с вълците.За нещо друго хем не им остава време,хем на хайдутина пистолета засича. 
|
|
|
|
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #913 on: December 22, 2019, 17:16:49 PM » |
|
Това е безплатно:  Гърбини на нахранени,обезпаразитени и с изрязани копита овце. Почвай да учиш! 
|
|
|
|
|
|
|
Пеньо
|
 |
« Reply #914 on: December 22, 2019, 22:45:30 PM » |
|
Да отговорим и на г-н Пенев, дето се е взел за фактор и той. Да, ще използвам Вокил в селекцията си. То и на Чарли Горан няма нищо отзад, но кучетара са с вписани в ПК. Въпросите си, г-н Пенев, отправяйте другаде!
Мога да те затрупам с примери на вписани кучета в ПК в разрез с правилата в ПР. Даже има и неизвестна кучка с известни родители.  Но, ако някой ти се върже да впише Вокил в ПК, ще бъде прецедент в историята на МАКК. Оставям те (щях да напиша "да помислиш") да си блъскаш кратуната, каква е разликата между него и останалите "нарушители".
|
|
|
|
|
|
|
|