trayko.asenov
|
 |
« Reply #885 on: December 20, 2019, 11:57:06 AM » |
|
Ей тука да ви вади очите! Цакел ... 
|
|
« Last Edit: December 20, 2019, 11:57:34 AM by trayko.asenov »
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Пеньо
|
 |
« Reply #886 on: December 20, 2019, 12:14:51 PM » |
|
Аз не разбрах защо не отговаряш на въпросите ми. Не си длъжен, но все пак...
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #887 on: December 20, 2019, 12:27:39 PM » |
|
Щом не съм длъжен, какво все пак?
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Пеньо
|
 |
« Reply #888 on: December 20, 2019, 12:32:19 PM » |
|
Все пак въпросите касаят теб и твоите настоящи и бъдещи действия, като титуляр на развъдник към МАКК.
|
|
« Last Edit: December 20, 2019, 12:33:34 PM by Пеньо »
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #889 on: December 20, 2019, 12:34:26 PM » |
|
Извинявай, а кой беше ти, че да ме питаш каквото и да било изобщо?
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Пеньо
|
 |
« Reply #890 on: December 20, 2019, 14:21:18 PM » |
|
Извинявай, а кой беше ти, че да ме питаш каквото и да било изобщо?
Хм, вярно, кой бях аз? А да, сетих се, но ще ти обясня като се видим, че ми е неудобно пред хората. ПП. Изумява ме безразсъдната ти смелост (зад клавиатурата). За всеки случай си носи памперс при следващата ни среща! ПП 2. Изумява ме способността ти да не отговаряш на неудобни въпроси, както и способността ти да задаваш такива. Казах ли ти за памперса? А, казал съм ти.
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #891 on: December 20, 2019, 14:43:44 PM » |
|
Мислиш ли, че ме е страх? Бъркаш човека! Изумявайки се от мишките около себе си. А като се видим кво, нищо! Пак те питам кой беше ти, че да ми задаваш каквито и да е въпроси? И кой беше ти, че даже си мислиш, че ме е страх от теб? Нещо много си си повярвал 
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #892 on: December 20, 2019, 15:36:40 PM » |
|
Човека не съм го пращал,сам се принуди да дойде при теб.Вече си разбрал,че беше и при мене,но аз подаръци не правя.И никой уважаващ занаята и стоката си овчар,не дава да му се бърка в стадото.А ти какво? Видя 5 лева и айде ловете.Тогава за какви цакели ,дакели и селекция ми говориш?! Сега по-сериозното.Оставям на страна личното ми отношение и мнение за тебе.Току що се връщам от момчето на което продаде четирите овце.Само защото го уважавам и му обещах няма да покажа снимки.Трайчо...никое животно не заслужава да бъде гледано по този начин!Овцете са ти в трагично състояние!Това,че руната са им пълни с всякакви боклуци е бял кахър.Началото на агненето е,а те са ужасяващо слаби.Трайчо,не знам кой ти е даскал,но каквато и порода да е овцата си трябва подхранване.Онзи лайновоз от Плевен-Найденов не ти ли е изнесъл лекция.Прокарвайки ръка по гърбовете,само кокали.Стърчащи копита,дърляви очи.Щяха да се избият за изхвърлената огризка.Ти си ненормален.Ти си садист.Към себе си и към животните си! Само да си гъкнал на тема овце,на всякъде ще ти покажа мършите.Единственото хубаво нещо в случая е,че тези четирите са късметлийки.Дано и другите да ги споходи... А на тебе ти казах-сега сняг няма да ринеш пред блоковете,така,че като домоуправител ще ти е по-леко.
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #893 on: December 20, 2019, 15:46:30 PM » |
|
Ти си боклук и това очаквах да стане! Дай снимките да видим, че ми намръзнало на дедовия! Човек държеше да дойде! И за какви пет лева говорим, що не го попиташ колко ми ги плати и какви боклуци му предлагаш ти! Сега, тъпанар такъв, запомни нещо! Гладна овца ни вълна има, ни се гони! А животните, които днес му дадох, не продадох, щото човека взе каматна стока, която струва поне още толкова, бременни и до десет дни, месец, всичко ще се изагни! А ти ми лапай ....
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Пеньо
|
 |
« Reply #894 on: December 20, 2019, 16:15:00 PM » |
|
Мислиш ли, че ме е страх? Бъркаш човека! Изумявайки се от мишките около себе си. А като се видим кво, нищо! Пак те питам кой беше ти, че да ми задаваш каквито и да е въпроси? И кой беше ти, че даже си мислиш, че ме е страх от теб? Нещо много си си повярвал  До нови срещи! И не забравяй памперса!
|
|
|
|
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #895 on: December 20, 2019, 17:46:04 PM » |
|
Някои от фразите ти ще оставя на модераторите. За другото което казваш,вече съм убеден,че тази изолация на която се подложи тотално е разградила мозъка ти. Снимки няма да покажа,за да не троша хатъра на момчето.Изрично ме помоли. Самата овца, като порода може и да струва и два пъти по толкова.Но състоянието в което са тези животни е трагично.Това го казвам,не да се заяждам. И преди ти бях писал,че дебелите овце по трудно се гонят и има хора които нарочно ги държат по-слаби в периода на заплождане и преди агненето.По-слаби-да,но твойте са живи скелети.За това тук там се вее вълна,защото няма какво да напълни тялото. Мойте може и да са боклуци,но дължината на опашката е до скакателната става и всички елементи на тялото се покриват от стандарта.Не се самозаблуждавам,че опиращата до земята опашка,половината бяла, е наследена от най-автентичните каракачански овце.Явно пак някой си е изчистил кошарата и ти е набутал брак,както стана и с шарените червендалести кочове. А от взетите днес овце,не знам коя ще се агни,но две май вече са свършили тая работа! Ти нощно време не си ли наглеждаш овцете?!  Е сега ако не ги вардиш -кога? Дано и другите да се избавят и да поемат посока почти от където дойдоха,че при тебе е закъсотина.
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #896 on: December 20, 2019, 18:47:14 PM » |
|
Покажи снимки да не ги покажа аз, че ми намръзнало само да лъже долната ти уста, българино!
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #897 on: December 20, 2019, 20:00:41 PM » |
|
Сега няма да е. А и снимките няма да ти решат проблемите. Аз си държа на думата. А не като тебе-ценоразписа варира през час.
|
|
|
|
|
|
|
Пеньо
|
 |
« Reply #898 on: December 20, 2019, 21:22:19 PM » |
|
 Благодарение на теб Трайко, трябва да отворим нова тема. Примерно "Влакът тръгва в обратна посока" или "Палачинката се обърна".
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #899 on: December 21, 2019, 06:04:07 AM » |
|
Сега няма да е. А и снимките няма да ти решат проблемите. Аз си държа на думата. А не като тебе-ценоразписа варира през час.
Покажи, защото ми намръзна да се занимавам с глупаци “колеги”! Моя стока ще я давам както реша, ако реша, разбра ли бре!
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
|