Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Предстоящо! 15.03.2025г. Юбилейна Национална изложба на Каракачански кучета "20 години от признаването на Първата Българска автохтонна порода - Каракачанско куче".

*
Welcome, Guest. Please login or register. April 03, 2025, 21:30:30 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 74
  Print  
Author Topic: Развъдник "Торлак" - фотопредставяне. Изключен! Извън селекционен контрол  (Read 549224 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Пеньо
Hero Member

« Reply #780 on: August 02, 2019, 12:27:20 PM »

И защо да не намесваме Доктора, нека се изкаже, може аз да не съм разбрал правилно, аз да бърк
На теб доктор ти трябва, да те освидетелства!
Караш Андрей да чете, а виж кво пише в ПСР:
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #781 on: August 03, 2019, 10:27:40 AM »

Ако чуете лоши приказки по мой адрес ... верни са... не се притеснявайте да добавите нещо и от вас lol lol lol

"Да бъдеш себе си в свят, който
постоянно се опитва да те
направи нещо друго, е
най-голямото постижение."

Ралф Уолдо Емерсън
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #782 on: August 06, 2019, 06:03:36 AM »

Уникално сирене с уникален вкус ... напук на душманите!

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #783 on: August 06, 2019, 07:42:03 AM »

... с леля си Биляна ...

« Last Edit: August 06, 2019, 07:42:22 AM by trayko.asenov » Logged

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #784 on: August 06, 2019, 10:37:03 AM »

Елка и Еспор ТОРЛАК ...

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #785 on: August 08, 2019, 17:41:36 PM »

БалканЪ - мястото, където отдавна е затихнал лая на Каракачанското куче и където вълкът царува на воля ...

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #786 on: August 08, 2019, 17:47:23 PM »

Върви берекета напук на душманите, дее.. тия бедни душици ...

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
Nomad
Hero Member

« Reply #787 on: August 12, 2019, 11:46:53 AM »

"Из мемоарите на един овчар...
https://bgrabotodatel.com/company/7359
rex
Hero Member

« Reply #788 on: August 12, 2019, 17:42:51 PM »

Трайко, много хейт, много нещо бе човек! И то от много хейтъри-черни душмани ... Тука в линка, дето Андро го е качил, преброих 179 озверели хейтвания срещу твойта персона. И то все от люде, дето дума не обелват ни за кучета, ни за овце...
     Интересното е, че явно всичките са се наговорили, щото основната им опорна точка е все една, цитирам: „ никога той не е виновен за нищо”. 
     Аз ако съм на тебе, бих отишъл на църква да ми чете попа против уруки.
     ПП Само те моля да намалиш псувните човек, щото напоследък остана сал ти псувател. След няма и два месеца ще навършиш 34 г., не отива на голям и улегнал човек да попържа толкоз много на обществено място. А и по този начин рискуваш на някой от модераторите да му текне (както е тръгнало), а че да прекръсти форума на „Съдебен спор с Трайко Асенов – млад меринджей 2”.

По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
Пеньо
Hero Member

« Reply #789 on: August 12, 2019, 20:31:23 PM »

Върви берекета напук на душманите, дее.. тия бедни душици ...

Трайко, богата душицо, самият акт на оплождане не значи непременно берекет. Берекет е, когато се роди и отгледа качествено и количествено поколение. При теб и при животните ти (горките) такова нещо не се наблюдава. Демек, берекет йок!
« Last Edit: August 12, 2019, 20:32:53 PM by Пеньо » Logged
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #790 on: August 13, 2019, 05:11:09 AM »

Пенев, колко ти се ще думите ти да са верни, а?! Да, ама не! Дишай и си живей живота! Нали овце си гледал, много добре знаеш, че гладна и измъчена овца не се гони! Айде недей пиши глупости!

Форумът е за кучета, ако нямаш какво да коментираш и само глупости смяташ да пишеш, по-добре ми пропускай темата!
« Last Edit: August 13, 2019, 05:12:57 AM by trayko.asenov » Logged

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #791 on: August 13, 2019, 05:21:24 AM »

Трайко, много хейт, много нещо бе човек! И то от много хейтъри-черни душмани ... Тука в линка, дето Андро го е качил, преброих 179 озверели хейтвания срещу твойта персона. И то все от люде, дето дума не обелват ни за кучета, ни за овце...
     Интересното е, че явно всичките са се наговорили, щото основната им опорна точка е все една, цитирам: „ никога той не е виновен за нищо”.  
     Аз ако съм на тебе, бих отишъл на църква да ми чете попа против уруки.
     ПП Само те моля да намалиш псувните човек, щото напоследък остана сал ти псувател. След няма и два месеца ще навършиш 34 г., не отива на голям и улегнал човек да попържа толкоз много на обществено място. А и по този начин рискуваш на някой от модераторите да му текне (както е тръгнало), а че да прекръсти форума на „Съдебен спор с Трайко Асенов – млад меринджей 2”.

Изобщо нямам намерение да влизам в обяснителен режим относно бизнесите си, относно хора, които не са се плащали и са ревали или реват. А от над 2000 домакинства някакви 180 недоволни не ме интересуват, при все, че имат пари да дават! Изобщо няма да обръщам внимание на подобни провокации. Направихте ми темата (основно курветината) дармадан! Някои хора и животни, ако не ги напсуваш не те разбират, какво да напиша по въпроса повече. А той форума май умря, леко, по-леко изгасна. Заради не контролирана омраза по моему.
« Last Edit: August 13, 2019, 05:23:20 AM by trayko.asenov » Logged

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
rex
Hero Member

« Reply #792 on: August 13, 2019, 07:51:26 AM »

Трайко, обективно погледнато, темата ти „дармадан” от самото и създаване. Ако се върнеш назад по страниците, сам ще се убедиш в хронологията на събитията, както се казва. Първото си кучило произведе от неродословна кучка, за което те разнасят и до днес. Първото ти официално кучило произведе от мъжко куче ненавършило минимално допустимата възраст за разплод. Последното ти пък е родено от едногодишна кучка. Та „дармаданните” отзвуци и коментари почиват на тази фактология. И далеч не само.
     По тези (и много други) въпроси, ти влезе в спорове и конфликти с мен, Ariman, Андрей, Станислав, Тошко, Вано, Захари, Пеньо и т.н., и т.н. Тоест с всички, които пишеха тук, когато този форум беше форум. Несериозно е да се твърди, че всички тези хора ти завиждат. Такова твърдение е несъстоятелно и не издържа по никакъв начин.
     Относно нивото на форума (и в пряка връзка с горното), очевадното му падение се случва с проактивното ти участие, трябва да признаеш. Едва ли може да се открие негативна дискусия, която да не е започната или развита от теб. И тук сам можеш да установиш всеобщото мнение, че нещата ескалираха многократно, само защото ти не знаеш кога да спреш. И че след като ти не спираше, никой от администраторите така и не посмя да вземе някакви мерки, а оставиха нещата на „Соломоновски” самотек. Как оттече и накъде, за жалост е видно дори и за хора със зрителни проблеми.
     По отношение на „бизнесите” ти, едва ли някой се интересува в детайли дали реално са били твои, до колко, до кога и прочее подробности. За това си има ТР с опубличена информация съгласно закона. Прави впечатление обаче, че със 100%-во съвпадение се описват едни и същи твои отрицателни черти от хора, „насладили” им се по съвсем различни причини и поводи. Това е показателното тук.
     На фона на всичко по-горе, ти изпитваш някаква неистова нужда да се доказваш пред аудиторията. Най-често заяждайки се. Последният случай – не пропусна да се излигавиш с Андрей в темата му. В резултат на което твоята отново стана „дармадан”. Убеден съм, че комуникацията ти с останалите би била далеч по-лесна, ако спреш да се опитваш да ги убеждаваш в неща, за които те имат трайно изградено противоположно мнение.
     А убеждаването с обиди и псувни пък най-малко ще помогне. Защото когато попържните се ползват вместо аргументи в даден спор, трайно се налага мнението, че аргументи просто няма. А и практиката показва, че колкото повече псува даден човек, толкова по-малко го приемат насериозно. И сам допринася затова да олекне в очите на другите.
     Заслужава си да помислиш върху тези неща.

По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #793 on: August 13, 2019, 11:48:29 AM »

Николай, има доза истина в думите ти. Отдавна се бях заканил да не се занимавам с глупаци и отново ще се върна на заключението си. Благодаря ти!

Пенев, браво, браво Господин! Хубаво ли ти е?! А дано ти мине!  ... само глупост, след глупост ръста красивите ти устенца, ама давай, разгърни потенциала си!

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #794 on: August 14, 2019, 13:46:45 PM »

За тези, които смятат името ми за ромско, да вземат да се ограмотят малко!

Трайко е славянско име, което означава да трае, да оцелее, а не да мълчи.

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
Pages: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 74
  Print  

Jump to: