trayko.asenov
|
 |
« Reply #705 on: March 07, 2019, 08:03:26 AM » |
|
Всичко, което си видял до момента е показало, че мога и знам какво правя. И по-важното - знам какво ще правя! Всичко, което съм показал е било ноу-хау, така, че приключих с показванията. Ще продължат овцете, кучетата и БалканЪ. Другото не представлява интерес. Защото генът, който притежавам е за БалканЪ, където пасе гъби, билки и шума ...
Всъщност знаеш ли какво - оправяй се!
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
EXIIIT
Jr. Member

|
 |
« Reply #706 on: March 07, 2019, 09:11:05 AM » |
|
Не знам къде ги пасе Трайко, но вълци си има по Балкана и то доста вече. От 2 -3 години се увеличи популацията предполагам двойно, това е по мои наблюдения които се покриват с справките на ловните дружинки в района..
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #707 on: March 07, 2019, 10:52:36 AM » |
|
От как ги има масово конете по БалканЪ, вълка се намножи поне двойно. Няма ли сърцати кучета, да са със стоката, курбана е гарантиран. Върви отваряй очите на слепец.
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #708 on: March 07, 2019, 12:35:17 PM » |
|
EXIIIT,предполагам,че има доста вълци,но това е и един тест за кучето. Едва ли са повече от например преди 60-70години.От местни, по-възрастни съм чувал как са се спускали и на хора. Справките на ловната ви дружинка,не знам каква е,но при мен справката им абсолютно се разминава с реалността. По-скоро я използват за предпоставка покрай лова за хищник да ударят и нещо друго!
|
|
|
|
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #709 on: March 07, 2019, 12:46:47 PM » |
|
Трайчо,не ми дремеш,но не мога да търпя лъжите и фантасмагориите ти. Продължавай да се " развиваш",но това е само в болния ти мозък. Мечтите са безплатни.Какъв новатор си като дължиш пари на половината свят,а колко агнета изхвърли е наистина новост в овчарските среди. Живей си в балкана където сигурно се вживяваш,че си с 500 брава Овци под връх Вихрен а от "Бразди" правят филм за тебе и овчите ти постижения. Важното е,че вечер като си легнеш до оня навиляк ,знаеш,че не вървиш на никъде и си пропилял още един ден. Трябва и такива като тебе-ей така за пример. Въди си мелезите да гонят вуците и не се бутай къде не те викат!
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #710 on: March 07, 2019, 15:54:14 PM » |
|
Тъпанар, изобщо не ме интересуват милиционерските ти похвати! Ходи ги пригалагай на жена си, детето си и наистина старай се да бъдеш по-умерен в речта си по мой адрес, щото наистина започва някакво преливане на чашата. Резултатът не е приятен, нито за мен, нито за теб! Не си позволявам да обиждам семейството ти, нито да кълна двора ти! Научи елементарни християнски устои, както можеш да научиш елементарно да проявяваш уважение към мелезите ми, каквито са и твоите лингии! Глупости не ми се четат повече и ти писах не един път, приеми, че е умрял Трайко и животните му всичките и точка, оправяй се!
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #711 on: March 07, 2019, 16:01:30 PM » |
|
И още нещо, не гледай "Бразди", че туко-виж ме покажат, пък за теб съм умрял, да не се разстроиш нещо!
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #712 on: March 07, 2019, 17:24:46 PM » |
|
Ако ти трябва предаването "Бразди",мога да те свържа с Григор Малинов. Отдавна му отказах защото знам къде се намирам и не искам да се надскачам.За всичко има време. Ти се буташ като пърле пред майка си.И толкова са впечатлени от теб и видяното,че докато стигнат до студиото ти забравиха името! 
|
|
|
|
|
|
|
EXIIIT
Jr. Member

|
 |
« Reply #713 on: March 08, 2019, 07:53:49 AM » |
|
EXIIIT,предполагам,че има доста вълци,но това е и един тест за кучето. Едва ли са повече от например преди 60-70години.От местни, по-възрастни съм чувал как са се спускали и на хора. Справките на ловната ви дружинка,не знам каква е,но при мен справката им абсолютно се разминава с реалността. По-скоро я използват за предпоставка покрай лова за хищник да ударят и нещо друго!
Е да има го и този момент със справките  , разминават се и то по обясними причини както каза и ти за да се удари и нещо за суджуци покрай вълците. Но и доста вълци има вече защото по Балкана ходи много добитък без кучета пастири и т.н.лесна храна.
|
|
|
|
|
|
|
Пеньо
|
 |
« Reply #714 on: March 08, 2019, 16:56:13 PM » |
|
Трайко, честит празник!
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #715 on: March 08, 2019, 20:56:13 PM » |
|
Трайко, честит празник!
Оууу, извинявай, и на теб!
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #716 on: March 12, 2019, 12:39:35 PM » |
|
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #717 on: March 12, 2019, 12:41:54 PM » |
|
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #718 on: March 12, 2019, 12:43:54 PM » |
|
Да помоля ли админа да поразтреби омразните коментарите на лицата в темата ми?!
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #719 on: March 14, 2019, 03:58:36 AM » |
|
Развъдник ТОРЛАК и нещастните кучета в него ... На снимката Аарон ТОРЛАК, Гургур ТОРЛАК и баща им Кардам КараКитан. Кучета в работеща среда с хищник. Глутница създадена с помощта на наследствени гени на ценни кучета и моите умения! 
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
|