rex
|
 |
« Reply #45 on: November 16, 2015, 17:17:38 PM » |
|
Развъдник "Торлак" се намира в село Василовци, област Монтана. Развъдника работи с екземпляри по следните линии:
Китан - развъждане на Иван Ишлямски – Ишлямо, от с. Големо Село – Дупнишко, Рила. Мечо - развъждане на потомствени овцевъди от с. Мулдава, Асеновградско, Централни Родопи. Сирак - развъждане на потомствени овцевъди от района на с. Момин Проход, Ихтиманска Средна гора. Горан от „Горан на Драганов” – развъждане Али Ляцев района на Велинград
Как с три мъжки кучета работиш по четири линии?
|
|
|
|
По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #46 on: November 16, 2015, 18:57:32 PM » |
|
Кой е казал, че имам само три мъжки кучета? Ще разберете отговора, когато му дойде времето. Благодаря Ви за въпроса. По-важното е, че работим.
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #47 on: November 16, 2015, 19:16:47 PM » |
|
Ти, с представянето им тук. Но щом тайните и загадките са част от развъдните ти схеми, ок. По принцип най-важно е да има прозрачност.
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #48 on: November 16, 2015, 19:24:14 PM » |
|
Нямам намерение да се обяснявам, всичко съм написал. Каквото не съм ще напиша, повтарям отново, когато му дойде времето. Относно прозрачността, смятам, че има такава.
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #49 on: November 16, 2015, 19:47:36 PM » |
|
Нямам намерение да се обяснявам, всичко съм написал. Каквото не съм ще напиша, повтарям отново, когато му дойде времето. Относно прозрачността, смятам, че има такава.
Така кат гледам и ако правилно мисля,трябва да ни покажеш продължителя на линия Горан 
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца 
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #50 on: November 16, 2015, 19:48:49 PM » |
|
Смятам, че отговора написах на български книжовен език.
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #51 on: November 16, 2015, 20:02:32 PM » |
|
- Публично заявявам, че работя с линията на "Белио зъб"! - С кой разплодник? - Няма да ти кажа.
Лека нощ.
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #52 on: November 16, 2015, 20:06:32 PM » |
|
Смятам, че отговора написах на български книжовен език.
Просто можеше да кажеш,дали правилно разсъждавам,ама как да е! Ще чакам с нетърпение да дойде времето 
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца 
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #53 on: November 16, 2015, 20:08:55 PM » |
|
Правилно разсъждаваш, ще му дойде времето.
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #54 on: November 16, 2015, 20:09:58 PM » |
|
Нека продължа с представянето на предците на кучилото ... Бабаджан КараКитан, баща на Ира  Къшла КараКитан, майка на Ира 
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #55 on: November 16, 2015, 20:27:42 PM » |
|
Шаро Горан (Брежанския), прадядо на Кардам ... 
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #56 on: November 16, 2015, 20:58:52 PM » |
|
Трайко, имам два въпроса(за сега) - първият, какъв е търсеният резултат от тази първа легитимна връзка в развъдника(като отговора не е римските цифри) и вторият, предвид че преди време имаше позицията относно ранното заплождане и как то не е желателно, не е ли млад да става татко Кардам?
|
|
|
|
Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #57 on: November 16, 2015, 21:37:12 PM » |
|
Целта на връзката е унаследяване на породните белези от родителите. Който е виждал на живо кучетата знае как изглеждат, какви движения имат и какъв характер и интелект притежават. Разбира се, че отговора не е само в римските цифри, но те подчертават типа на кучетата, предци на развъжданите от мен животни. Наистина Кардам няма навършени две години, но това решение взех, предвид някои обстоятелства.
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #58 on: November 17, 2015, 07:05:35 AM » |
|
Трайко  и двамата знаем, че не ми отговори абсолютно нищо, нали?
|
|
|
|
Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #59 on: November 17, 2015, 07:13:59 AM » |
|
Какво искаш да знаеш повече?
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
|