Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Предстоящо! 15.03.2025г. Юбилейна Национална изложба на Каракачански кучета "20 години от признаването на Първата Българска автохтонна порода - Каракачанско куче".

*
Welcome, Guest. Please login or register. April 15, 2025, 01:49:51 AM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 71 72 [73] 74
  Print  
Author Topic: Развъдник "Торлак" - фотопредставяне. Изключен! Извън селекционен контрол  (Read 571032 times)
0 Members and 9 Guests are viewing this topic.
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #1080 on: August 17, 2020, 06:23:29 AM »

Трайко, питах ли те дали си чакал дете скоро?
... а ти си мъртва за мен!

"Да бъдеш себе си в свят, който
постоянно се опитва да те
направи нещо друго, е
най-голямото постижение."

Ралф Уолдо Емерсън
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #1081 on: August 18, 2020, 06:49:29 AM »

Едно от много малкото истински стада на Балканският цакел ...

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #1082 on: August 19, 2020, 14:27:34 PM »

Оригиналът ... червенеещ за всички спецове ...

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #1083 on: August 20, 2020, 07:16:58 AM »

Червенее ... червенее на някой свинктера анален от разтягане ...

Каракачански овце, едно от малкото стада, с идентични животни отпреди поне 80 години в естествен ареал от хилядолетия ...

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
ForumModerator
Global Moderator
Newbie

« Reply #1084 on: August 22, 2020, 10:47:15 AM »

Forum Moderator:
На потребител trayko.asenov се налага БАН за 40 дни заради нарушение на правилата на форума, системно използване на вулгарен език и неколегиално поведение. Наказанието е утежнено с оглед предходни предупреждения и наказания на потребителя.

Призоваваме останалите потребители на форума да поддържат нормална комуникация и спазват правилата.
Пожелаваме ви приятни емоции с форум "Каракачанско куче".
GeorgiTodorov
Newbie
*

« Reply #1085 on: September 09, 2020, 21:23:11 PM »

Ако някой от старите ти прочете глупостите,по-скоро би ти опасал една тояга,а не да ти се смее.За пръв път чувам да се пускат овце в слана.Ако на тая каша от лайна и урина викаш постеля,то най-вероятно ти се изхождаш в леген,буташ го пълен под леглото и на другия ден пак.Но не се учудвам.Само не знам гостите на фермата къде се облекчават.Най-вероятно зад шипоците и трънките,балканския вятър да им вее гъзовете.Та фермата  вие много атрактивна. Само подхвърляш това.
Кои сте фермата ни? Виждайки на какво приличаш,най-вероятно си хванал някоя спяща по автогарите или бежанка от психодиспансера на 4-ти километър.
Не виждам нормален човек как ще съжителства с тебе и при тия условия.
Какво си купи с изобилието от субсидии? Мизерник,имаш да плащаш глоби към ДФЗ и БАБХ години на ред.
И за елитните ти кочове нищо не каза.Тия ще са бащите на 40 килограмовите.Я какви кютуци са, с къдрава степана червена вълна и голи чела.
А до септември ще успееш ли да си острижеш стадото?Не знам какво не ти харесва,но това семейство ги острига за пет часа всички.Препоръчаха ми ги колеги които
познаваш,но те те изтриха щото си боклук.Та това семейство,потомствени каракачани от дупнишко остригаха стадата на половин Южна България.Най- старите са над 80 години.Само ръцете можеш да им целуваш въшльо.
Казвам ти не за пръв път,че за едно си прав.Не съм ти на нивото.Аз си гледам животните предимно за удоволствие,докато при тебе е въпрос на оцеляване.За това драпаш толкова,но живота си е твой.Никой не в състояние да те изтегли от нанадолнището по което се търкаляш.
GeorgiTodorov
Newbie
*

« Reply #1086 on: September 10, 2020, 04:39:54 AM »

Ако някой от старите ти прочете глупостите,по-скоро би ти опасал една тояга,а не да ти се смее.За пръв път чувам да се пускат овце в слана.Ако на тая каша от лайна и урина викаш постеля,то най-вероятно ти се изхождаш в леген,буташ го пълен под леглото и на другия ден пак.Но не се учудвам.Само не знам гостите на фермата къде се облекчават.Най-вероятно зад шипоците и трънките,балканския вятър да им вее гъзовете.Та фермата  вие много атрактивна. Само подхвърляш това.
Кои сте фермата ни? Виждайки на какво приличаш,най-вероятно си хванал някоя спяща по автогарите или бежанка от психодиспансера на 4-ти километър.
Не виждам нормален човек как ще съжителства с тебе и при тия условия.
Какво си купи с изобилието от субсидии? Мизерник,имаш да плащаш глоби към ДФЗ и БАБХ години на ред.
И за елитните ти кочове нищо не каза.Тия ще са бащите на 40 килограмовите.Я какви кютуци са, с къдрава степана червена вълна и голи чела.
А до септември ще успееш ли да си острижеш стадото?Не знам какво не ти харесва,но това семейство ги острига за пет часа всички.Препоръчаха ми ги колеги които
познаваш,но те те изтриха щото си боклук.Та това семейство,потомствени каракачани от дупнишко остригаха стадата на половин Южна България.Най- старите са над 80 години.Само ръцете можеш да им целуваш въшльо.
Казвам ти не за пръв път,че за едно си прав.Не съм ти на нивото.Аз си гледам животните предимно за удоволствие,докато при тебе е въпрос на оцеляване.За това драпаш толкова,но живота си е твой.Никой не в състояние да те изтегли от нанадолнището по което се търкаляш.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100015589384730  странно, всички снимки са едни и същи на  профила му, но не си прилича с тази която качи тук!
Nomad
Hero Member

« Reply #1087 on: September 10, 2020, 17:04:04 PM »

С риск да отклоня за момент вниманието от движението във форума,с отвращение се връщам към "дербито с вечния враг"!
Вързано куче не се бие ( Трайчо е с БАН ),но отговарям с неговия маниер на действие.
Явно сън не го лови развития фермер и нарцистичната му натура увяхва.
Колко трябва да си изпаднал,и какво очакваш от подобни фишеци?!

Трайчо,твойта ферма е на друго ниво.Ти вървиш напред ежедневно.Не си мисли,че като блокираш този или онзи,не ти видях обявата,че пак си изкарал половината стадо за продан. Явно отново те очаква тежка зима.
Сигурно имат голямо значение одобрителните палци под публикацията ти!
Качвам ти две снимки да ти галят окото докато си в изгнание!
Как признателния човек седи ниско и гледа в очите личност с авторитет от когото е ял бял хляб и как между истинските мъже има взаимоуважение!

За палците под снимките можеш да погледнеш в страницата на предаването!
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #1088 on: September 11, 2020, 21:11:14 PM »

Андро, предаването явно докарва този индивид до делириум. Взел е да се показва в нета в цялото си великолепие на завистлива, неблагодарна и лъжлива шушумига. Някак доста глупаво е пропуснал, че има факти и свидетели на истината.

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
Nomad
Hero Member

« Reply #1089 on: September 12, 2020, 05:07:52 AM »

Атила,в течение съм с всичко и поне Трайчо може да е сигурен,че доказва нова теория на хората,че под дъното може да има още за падане!
 Забравя,че познавам хора,които и в момента знаят какво представлява.От една страна съм доволен,че го "прочетох" още след първото му изпускане в гащите,а
от друга ме е яд,че в началото много от вас приеха,че се конфронтирам с "колега" и съмишленик.
Аз и друго не съм очаквал,след започване на предаването.
Дори бих помолил администраторите на форума да го пуснат и тука да твори.
Така,както казваш,поне по разкази на свидетели мога да гопитам!
На първо време-как в 11часа преди обяд великия селекционер все още спи в колибата си,а стадото е полуразкъртило тенекиеното хале и напира гладно да излезе?!
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #1090 on: September 12, 2020, 10:53:53 AM »

Има по-добри начини да си употребим времето и енергията. По-полезни и с поглед напред.

Тъй че да оставим човека сам да си преживява страстите някъде навън. Мисля, че с болезнените се амбиции вече достатъчно дотегна на хората във форума. А вече е и на новата сцена, където активно се изявява, започват да разбират що за стока е. Така че всеки си кове и си заслужава съдбата.

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
Пеньо
Hero Member

« Reply #1091 on: September 12, 2020, 12:09:26 PM »

Аз не знам, колко жълти картона трябва да си изкара един състезател, за да му се даде червен?!? Търпението което се проявява към Трайко за мен е мазохистично. Той е като лайно в каца с мед, което обаче спокойно може да бъде гребнато. Въобще не му пука, че той не може в момента да участва в разговорите ни. Блокирал ме е във ФБ, защото му пречех да "твори" и сега не мога да се наслаждавам на изявите му там, но познавайки творчеството му, мога да си представя картинката.
Мисля, че е крайно време този тумор да бъде резнат от организма на асоциацията. Основания бол.
« Last Edit: September 12, 2020, 12:10:10 PM by Пеньо » Logged
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #1092 on: October 02, 2020, 09:38:32 AM »

Колежки, благодаря ви за това, че ми показахте кой какъв е. В този момент към седалището на МАКК пътува моето заявление за отказ от членство в Международната асоциация на Каракачанското куче. Истината е следната - когато Андрешко си позволява да обижда, Атила мълчи, с цел да мачка Трайко. Когато и курвата Пенев почва да обижда, Атила отново мълчи. Когато обаче Трайко започне да показва курвенските номера на тия долни боклуци получава БАН. Атила, с времето със Сидер опитвахте да ме ебете чрез Бойко със сертификати, чрез тоя и оная пачавра, но номерата ви не минават. Тъй, остарявам и курвенските ви номера ми идват в повече! Даже няма да коментирам колко жалки сте всички! Седнали Сидер и Андрей да се прегръщат, та оня лилипут не спря да плюе по Сидер и Атила и кучето дето са му набутали, дето Драганов изкара из ринга, днес си бъркат по дупките! Долни да ми тия взаимоотношения! Долни са ми и другите нещо, описвани през историята! Долен ми и начина да не ми се издава родословие нарочно и да не ми се вдига телефона! Но света не се върти около вас момчета! Умряхте за мен, оправяйте се!

Тъй, бъдете здрави всички, щото и такива мъжки курви трябва да има, за да си личи занаята! Айде сполай ви!

Forum Moderator:
На потребител trayko.asenov се налага постоянен безсрочен БАН заради задълбочаващ се рецидив в нарушение на правилата на форума, системно използване на вулгарен език и неколегиално поведение. Наказанието е окончателно с оглед предходни предупреждения и наказания на потребителя.
Темата се заключва.

Призоваваме останалите потребители на форума да поддържат нормална комуникация и спазват правилата.
Пожелаваме ви приятни емоции с форум "Каракачанско куче".
« Last Edit: October 02, 2020, 12:46:25 PM by ForumModerator » Logged

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
Nomad
Hero Member

« Reply #1093 on: October 02, 2020, 10:42:34 AM »

За 40 дена само толкова ли... ?!
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #1094 on: October 02, 2020, 12:12:32 PM »

Господин Трайко Асенов, очевидно 40 дневният бан не е довел до преосмисляне от ваша страна на вулгарното ви отношение към членовете на този форум и МАКК. Арогантността все трябва да има някаква мярка.
За ваше съжаление опита ви да се изкарате жертва с последния цветист пост е неуспешен.

Уведомявам ви, че на заседание на УС на МАКК от 18.09.2020г. на основание чл.64, ал.1 "в", ал.3, ал4, "а", "б", "в", "ж" от Устава, с единодушно решение на членовете на УС сте изключен от МАКК. Изключването води и до прекратяване дейността на развъдник "Торлак" с рег.номер 02-15.
На основание на Устава на МАКК може да обжалвате наложеното наказание пред Общото събрание на МАКК.

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
Pages: 1 ... 71 72 [73] 74
  Print  

Jump to: