Николай, наистина ли смяташ, че си прав? Ти си бил скрит психолог! Като отворена книга съм бил за теб! Ти да видиш.
Защо съм благодарил? Защото смятам, че всеки от нас е нещо или има нещо, благодарение на някой друг. Чувал ли си за благодарност?
Обиждам се, защото обяснявам достатъчно на дълго и на широко какъв е проблема и нищо. След което, за да не обиждам, каквато е практиката, моля да се прочете внимателно отново. Смятам, че е проява на възпитание да помоля някой да прочете отново, вместо да бързам да обиждам. Чувал ли си за достойнство?
Виждам, че ми следиш работата. Както се казва следи, докато можеш.
Относно събранието, просто не ми се коментира. Сега, като посочих проблемите и какво?!
Относно кучилото, как разбра, че е нечистопородно? Как разбра, че съм го продал? Как ги разбираш нещата? Понеже си готин и имаш стъклено кълбо, най-вероятно това е причината!!!

Какво ще правя без капацитет, като теб?!
Относно "душманите" виждам, че си го приел лично, недей. Нямам нищо лично срещу теб, не те мразя, нито тая лоши чувства към теб. Смятам, че няма нищо лошо да пожелаеш на някого живот и здраве. Ти не мислиш ли така?
Въпросите, които виждаш, всъщност са риторични, щот ти не говориш с мен, нали помниш.
Тодор, извинявам се, че спамя темата ти. Дано админа ни премести.