vano
Guest
|
 |
« Reply #45 on: April 24, 2015, 18:17:56 PM » |
|
то като борче бре
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #46 on: April 24, 2015, 18:43:45 PM » |
|
то като борче бре
Борче си е,пребори се и оцеля само той 
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца 
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #47 on: April 26, 2015, 21:30:41 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #48 on: April 26, 2015, 21:37:43 PM » |
|
Тодоре, много класни кучета ти се насъбраха в двора! Поздравления и умната в планираните връзки!
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #49 on: April 27, 2015, 11:27:38 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #50 on: April 30, 2015, 12:47:59 PM » |
|
Тодоряга, този Мечо як дядка! Дано да успееш да извадиш нещо от него (ако не си вече), щото определено е много хубаво кучето, поне по снимки. Както се казва, не стига че е интересен, ами е и разнообразен на всичкото отгоре!  На първата снимка от трите по-долу, кучето ми напомня на Мурлата, с който ако не се лъжа имат обща кръв. ПП Много ти се кефя, че държиш здраво фронта, поздрави!
|
|
« Last Edit: April 30, 2015, 12:53:06 PM by rex »
|
|
По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #51 on: April 30, 2015, 13:06:05 PM » |
|
Тодоряга, този Мечо як дядка! Дано да успееш да извадиш нещо от него (ако не си вече), щото определено е много хубаво кучето, поне по снимки. Както се казва, не стига че е интересен, ами е и разнообразен на всичкото отгоре!  На първата снимка от трите по-долу, кучето ми напомня на Мурлата, с който ако не се лъжа имат обща кръв. ПП Много ти се кефя, че държиш здраво фронта, поздрави! Дядка та дрънка е Мечока  Взел съм го да вадя,пък ще видим какво ще излезе  Държа невещо аз 
|
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #53 on: May 02, 2015, 07:01:48 AM » |
|
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #54 on: May 02, 2015, 13:38:56 PM » |
|
преставителите на развъдника в Железница  
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #55 on: May 02, 2015, 13:39:18 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #56 on: May 02, 2015, 13:39:59 PM » |
|
|
|
« Last Edit: May 02, 2015, 13:42:26 PM by vano »
|
|
|
|
|
Pagan_fire
|
 |
« Reply #57 on: May 03, 2015, 11:54:52 AM » |
|
Братле,рядко влизам тука вече,но днес изненадата е на лице за мен и то много приятна Много се радвам,че действаш,пожелавам ти успехи,знам,че си твърдоглав и инатчия като мене, това помага,когато става въпрос за развитие.Знаеш,че аз бих ти помагал винаги за всичко. Само не виждам моите стари познайници,но ще говорим на живо,надявам се да се видим днес. Стискам ти палци,продължавай с хъс и увереност напред
|
|
|
|
"Искай съвет от този, който умее да побеждава самия себе си" Леонардо да Винчи
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #58 on: May 03, 2015, 12:25:07 PM » |
|
Братле,рядко влизам тука вече,но днес изненадата е на лице за мен и то много приятна Много се радвам,че действаш,пожелавам ти успехи,знам,че си твърдоглав и инатчия като мене, това помага,когато става въпрос за развитие.Знаеш,че аз бих ти помагал винаги за всичко. Само не виждам моите стари познайници,но ще говорим на живо,надявам се да се видим днес. Стискам ти палци,продължавай с хъс и увереност напред Мерси братле  Знаеш,че не съм лесен и ще си следвам пътя  Ще се видим,ако не днес тия дни,няма къде да избягаш 
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #59 on: May 05, 2015, 06:44:47 AM » |