vano
Guest
|
 |
« Reply #15 on: March 16, 2015, 11:49:16 AM » |
|
Успех Тошко и дано всички планове се превърнат в реализации!
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #16 on: March 16, 2015, 11:54:33 AM » |
|
на 10.09.2014г. се роди второто кучило от Янко(Спартак х Паша) и Янтра(Шериф х Лиса) Янко  Янтра  и резултата две братлета  Борил(Вежди 2) - собственик Влади Вличков  Боил(караконджула) - собственик Алекс Христов  
|
|
« Last Edit: March 16, 2015, 11:56:09 AM by todor_govedarci »
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца 
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #17 on: March 16, 2015, 11:56:47 AM » |
|
Успех Тошко и дано всички планове се превърнат в реализации!
Мерси Вано,дано да се реализират плановете,че надежди големи има 
|
|
|
|
|
|
|
Habits
|
 |
« Reply #18 on: March 16, 2015, 13:11:23 PM » |
|
Успех, Тошко! Хубаво име си избрал на развъдника, само хубави кучета да излизат от там!
|
|
|
|
"За величието на една нация и моралния и прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #19 on: March 16, 2015, 13:31:42 PM » |
|
Успех, Тошко! Хубаво име си избрал на развъдника, само хубави кучета да излизат от там! Благодаря 
|
|
|
|
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #20 on: March 16, 2015, 14:54:51 PM » |
|
Тодоряга, успех и от мен. Радвам се, че млад човек който знае какво прави, се захваща с подобно нещо! 
|
|
|
|
По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #21 on: March 16, 2015, 15:40:54 PM » |
|
Тодоряга, успех и от мен. Радвам се, че млад човек който знае какво прави, се захваща с подобно нещо!  Благодаря rex,ама е под въпрос дали знам какво правя,времето ще покаже 
|
|
|
|
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #22 on: March 16, 2015, 18:20:16 PM » |
|
Аз пък ти пожелавам да не знаеш, а да усещаш какво правиш, и да вярваш на интуицията си! Успех Тошка! И стискай палци скоро да вкараме и малко пайовска кръвчица в р- к Чобан!
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #23 on: March 16, 2015, 18:24:28 PM » |
|
Аз пък ти пожелавам да не знаеш, а да усещаш какво правиш, и да вярваш на интуицията си! Успех Тошка! И стискай палци скоро да вкараме и малко пайовска кръвчица в р- к Чобан!
Мерси Алекс  За Пайовската кръв,ще трябва да помагаш 
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #24 on: March 16, 2015, 19:38:02 PM » |
|
голямата ми слабост - Куна (внучка на Кашо)- б.Караман м.Паша Куна е инбредна III - II на Кашо   Тошко, концентрирай силите си върху развъдна работа с тази кучка. Страхотна като кръв и екстериор. 
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #25 on: March 16, 2015, 19:45:20 PM » |
|
Ааа докторе,затова и написах за нея,че ми е голямата слабост  Много си я ценя,ще видим до месец какво ще даде 
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #26 on: March 16, 2015, 19:55:08 PM » |
|
Мисълта ми е че имаш в ръцете си качествено женско животно с превъзходен произход. Насочи усилията си към него и го използвай целесъобразно.
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #27 on: March 16, 2015, 20:04:38 PM » |
|
Мисълта ми е че имаш в ръцете си качествено женско животно с превъзходен произход. Насочи усилията си към него и го използвай целесъобразно.
еее аз казах днес,че ще видим до къде ще я докарам 
|
|
|
|
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #28 on: March 17, 2015, 05:40:04 AM » |
|
Мерси Алекс  За Пайовската кръв,ще трябва да помагаш  Ще, ще Тоше! Само да е живот и здраве!
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
atanas.dargov
Newbie

|
 |
« Reply #29 on: March 18, 2015, 20:30:57 PM » |
|
|
|
« Last Edit: March 18, 2015, 20:31:47 PM by atanas.dargov »