kennel Vucho
|
 |
« on: March 09, 2015, 11:16:45 AM » |
|
План на изложбите на МАКК за 2015 г, утвърден на Общо събрание от 21.02.2015.
25.04.2015 г. (събота) - Пролетна Национална изложба на Каракачански кучета - Железница (София).
07.11.2015 г. (събота) - Есенна Национална изложба на Каракачански кучета - Пловдив.
04.04.2015 (събота) - Регионална изложба на Каракачански кучета - гр. Кресна.
16-17. 07. 2015 - представяне на Каракачански кучета, развъждане на М.А.К.К. на Национален събор - Рожен, 2015. (Роженски поляни)
По-подробна информация за отделните предстоящи изложби ще бъде публикувана допълнително. МАКК си запазва правото за евентуални допълнения и промени.
|
|
« Last Edit: March 09, 2015, 11:19:12 AM by kennel Vucho »
|
|
|
|
|
Habits
|
 |
« Reply #1 on: June 08, 2015, 12:26:12 PM » |
|
Има ли някакви планове за Роженския събор? Гледам програмата, в петък пише, че ще има изложение на овчарски кучета
|
|
|
|
"За величието на една нация и моралния и прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #2 on: June 08, 2015, 13:26:44 PM » |
|
Има ли някакви планове за Роженския събор? Гледам програмата, в петък пише, че ще има изложение на овчарски кучета
Но не се говори за Каракачанско куче. Споко, ние сме в събота следобяд, когато е международното изложение овчарски кучета. 
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #3 on: June 16, 2015, 18:55:24 PM » |
|
А сега сериозно, има ли някаква организация, идея, ако щете да се представи МАКК на Роженският събор или по-скоро не?
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #4 on: June 18, 2015, 20:43:16 PM » |
|
Вижте, смятам, че ще е проява на несериозна организация, ако не се представи МАКК на нужното ниво на Рожен. Незнам и не разбирам какви са целите на асоциацията ни за бъдещето и развитие, но тайно се надявам да се представяме достойно, както няколко пъти се каза да се еталон за другите.
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #5 on: June 18, 2015, 20:57:29 PM » |
|
Така, постепенно сам ще започнеш да си отговаряш .... 
|
|
|
|
Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #6 on: June 19, 2015, 05:05:01 AM » |
|
Аз викам да се съберем там МАКК- адажии, да си спретнем маса, наши си гайди и чеверме някъде по в страни. Да навържем кучетата, а ако е възможно и Кольо и Даниела да докарат овцете да пашуват на близо. А който е мераклия ще ни намери, дори и в "тъча" някъде. Другите да си зяпат "комерса" колкото си щат. Бай Минчо може да докара някое друго четроче ако има възможност и ще стане наш си събор. Аз лично имам работа в Пловдив до към 10ч на 17- ти и после съм нагоре. Като стигна с каквото мога ще помагам. Гледам Атила писал че трябва само да заявим на организаторите. Айде да се организираме и хем да не се посрамим хем да си направим мохабета горе на Балкана.
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #7 on: June 19, 2015, 05:08:59 AM » |
|
Тия които са съгласни с така направеното предложение моля да заявят присъствие и с какво ще се включат Аз мога да докарам едно куче и да участвам със средства (някоя пара)  за агнето и гайдарите.
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #8 on: June 19, 2015, 05:41:20 AM » |
|
Ако няма да има друга организация, смятам да те подкрепя. 
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #9 on: June 19, 2015, 05:42:17 AM » |
|
Така, постепенно сам ще започнеш да си отговаряш ....  За съжаление ...
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #10 on: June 19, 2015, 16:24:00 PM » |
|
Тия които са съгласни с така направеното предложение моля да заявят присъствие и с какво ще се включат Аз мога да докарам едно куче и да участвам със средства (някоя пара)  за агнето и гайдарите. Аз подкрепям Алекс и се включвам с куче и някоя пара  Хубаво е да се покажем с кучетата си,за да видят хората разликите между КК и БОК.... Ще е добре да покажем кучета малко по-стегнато,например да представим 2-3 линии с по 3-4 кучета или нещо от сорта
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца 
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #11 on: September 13, 2015, 09:43:02 AM » |
|
Есента си дойде, та въпроса ми е ще правим ли селекционни прегледи или ще ги оставим за по-добри времена?
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #12 on: September 13, 2015, 14:03:33 PM » |
|
Разбира се, че ще се правят! Това е коментирано и уточнено, че ще се изпълни през 2015г. Всички в МАКК сме точни и държим на думата си, работейки за общата цел -запазване на породата!
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #13 on: September 13, 2015, 14:29:44 PM » |
|
Кат сме почнали дс питаме- МАКК ще вземе ли участие в изложението на Паниците?
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца 
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #14 on: September 13, 2015, 16:18:08 PM » |
|
Който има желание и възможност може да покаже кучетата си на Паниците на 26.09.
|
|
|
|
|
|
|
|