vano
Guest
|
 |
« Reply #135 on: April 28, 2015, 12:22:35 PM » |
|
 Жана Калин ... Още една грешчица - разбира се че това е Жана Мировяне, сестра на Жеко и Житан
|
|
« Last Edit: April 28, 2015, 12:22:47 PM by vano »
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #136 on: April 28, 2015, 17:26:34 PM » |
|
Явно Огнян е бил доста разсеян на тази изложба! Това рамките на шегата - Дъги Симбен беше класиран втори в клас интермедия. За недоразбралите, ще се обоснова отново тук. Предпочетох Дъги пред Демон, заради по плътната муцуна и като цяло по обемна глава, което за бъдещото развитие на младото мъжко куче ще подчертае половия диморфизъм. Демон също беше на ниво - отлично заъглени крайници и изключителни движения и самочувствие в ринга. За Уран просто няма какво да кажа - младото куче просто ми спря часовника!
|
|
|
|
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #137 on: April 28, 2015, 17:46:52 PM » |
|
Само не разбрах тия препоръки към Пеньо от какъв зор бяха, при положение че човека ни обвини някого, нито нищо. Нали за спортсменство става въпрос в крайна сметка?
|
|
|
|
По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
|
|
|
Пеньо
|
 |
« Reply #138 on: April 28, 2015, 18:01:37 PM » |
|
Какво ви става, бе хора? Какви ''лелеяни награди ''? Какъв Ураган? Зададох въпроса от любопитство, защото видях, че въпросните кучета са в различни класове и ми стана чудно да не би аз да съм в грешка. И, Оги и Трайко, ако ме познавахте добре, щяхте да знаете, че ако целях нещо с онзи въпрос, щях да го задам така : ''Бъчо и Бучо са братя и не би трябвало да се явяват в различни класове. Това нарушение на правилата не лишава ли нашия Ураган от така лелеяната награда?'' Достатъчно ясен ли съм? Аз гледам кучета за кеф ! Изкарвам ги на изложби защото това е част от купона. ''Лелеяните'' награди и медалите са ми през оная работа.
|
|
|
|
|
|
|
Пеньо
|
 |
« Reply #139 on: April 28, 2015, 18:04:12 PM » |
|
Само не разбрах тия препоръки към Пеньо от какъв зор бяха, при положение че човека ни обвини някого, нито нищо. Нали за спортсменство става въпрос в крайна сметка?
Изпреварил си ме. Общо взето нещо такова исках да кажа.
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #140 on: April 28, 2015, 18:21:24 PM » |
|
Какво ви става, бе хора? Какви ''лелеяни награди ''? Какъв Ураган? Зададох въпроса от любопитство, защото видях, че въпросните кучета са в различни класове и ми стана чудно да не би аз да съм в грешка. И, Оги и Трайко, ако ме познавахте добре, щяхте да знаете, че ако целях нещо с онзи въпрос, щях да го задам така : ''Бъчо и Бучо са братя и не би трябвало да се явяват в различни класове. Това нарушение на правилата не лишава ли нашия Ураган от така лелеяната награда?'' Достатъчно ясен ли съм? Аз гледам кучета за кеф ! Изкарвам ги на изложби защото това е част от купона. ''Лелеяните'' награди и медалите са ми през оная работа.
Чест и уважение! 
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #141 on: April 28, 2015, 18:30:19 PM » |
|
Ясен си, Пеньо, кристално ясен. Относно препоръките, моля, чети внимателно. При цялото ми уважение и благодарност към теб, не съм искал да те обидя, нито да те засегна и ти добре знаеш това!
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #142 on: April 28, 2015, 18:37:23 PM » |
|
Относно поста на чичо Кольо ще кажа, че много му благодаря за своевременната реакция  ! А сега сериозно, благодаря ти за комплимента относно Ира, наистина кучка, която грабва! 
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Пеньо
|
 |
« Reply #143 on: April 28, 2015, 18:45:07 PM » |
|
Ясен си, Пеньо, кристално ясен. Относно препоръките, моля, чети внимателно. При цялото ми уважение и благодарност към теб, не съм искал да те обидя, нито да те засегна и ти добре знаеш това!
Защото от твоя пост изглежда, че ме успокояваш с минало класиране на Ураган, затова фигурираш в моя. Споко, не се чувствам обиден или засегнат от никой. Просто исках да внеса яснота!
|
|
|
|
|
|
|
atanas.dargov
Newbie

|
 |
« Reply #144 on: April 29, 2015, 20:16:39 PM » |