Ina
Full Member

master of puppets
|
 |
« Reply #45 on: May 07, 2009, 13:07:21 PM » |
|
Един съвет към госпожицата mad max- да внимава къде какво пише и към кого отправя критики. Имаше една приказка за хърбела и щърбела.  Понякога е по-добре да замълчи, за да не предизвиква лавина. Пръстите май са по-бързички от мисълта.
|
|
|
|
ТОЛКОВА МНОГО ИДИОТИ-А ТОЛКОВА МАЛКО ПАТРОНИ!
|
|
|
petko
|
 |
« Reply #46 on: May 07, 2009, 13:14:31 PM » |
|
mda inche .a ti shto zaplashvash....greshka preduprejdavash ,nali taka se kazvashe . da ne ti e roda niakoi?
dandi
skivai sia gospodin Atanasov kvo kazva
za gaitandjiev a na men ,che pisaniata mu bili liricheski i che toi bil lovec demek ne vdeva ot karakachanki?
|
|
|
|
USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
|
|
|
|
M_Hristov (Николай Атанасов)
Newbie

|
 |
« Reply #48 on: May 07, 2009, 18:12:33 PM » |
|
 Скивах,и доста други неща човек скива из тия форуми  Скивала си! Таман нищо не си скивала. Не виждате същността на нещата, а само ядете на хората краката. Или за същността не ви достига. Поне защо не обърнахте внимание, че човека хвали Седефчевите братя, а те за благодарност се чудят каква да я изръсят. Горделиви, жалки и злобни. Писах в една друга тема и като нямаше какво да кажете, ме махнахте. Мишки! Хайде, махайте ме и от тук щото току виж съм взел да ставам неудобен. Ако не в друго поне в зачеркването сте добри. Кучкарник Вучо се пени, че атанасов бягал от диспут. С кого бе, Вучо да води диспут. С пловдивския доцент-доктор ли? Ами какво да прави атанасов като не е дорасъл още до там да спори с такива (само)учени хора.
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #49 on: May 07, 2009, 19:35:32 PM » |
|
Ами какво да прави атанасов като не е дорасъл още до там да спори с такива (само)учени хора.
Точно това имах предвид. Кво да правят /щото не е само той/, освен да си намерят друго поле за изява. Един съвет към госпожицата mad max- да внимава къде какво пише и към кого отправя критики. Имаше една приказка за хърбела и щърбела. Понякога е по-добре да замълчи, за да не предизвиква лавина. Пръстите май са по-бързички от мисълта. Ина, не ми се прави на съдник. Ясно? Бъди щастлива.
|
|
|
|
|
|
|
Ina
Full Member

master of puppets
|
 |
« Reply #50 on: May 07, 2009, 20:54:49 PM » |
|
Ина, не ми се прави на съдник. Ясно? Бъди щастлива.
А ти на моралист и човек, непроменящ позициите си.  Спирам дотук- грозно ще стане, ако започна да излагам факти, нали? Не си позволявай да съдиш хората, при положение че си не по-различна от тях. Това е по-скоро предупреждение към четящите- не вярвайте на високопарни слова, преди да познавате действията и морала на човека, който ги изрича.
|
|
|
|
ТОЛКОВА МНОГО ИДИОТИ-А ТОЛКОВА МАЛКО ПАТРОНИ!
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #51 on: May 08, 2009, 02:29:19 AM » |
|
 Ти познаваш ли ги /действията и морала/? Като ти се пишат "факти" - пиши. Грозни или хубави, фактите са си факти, когато човек е запознат. Как прецени думите ми като "високопарни"? Познаваш ли мен и хората които имаш предвид, та си позволяваш да ме сравняваш? Кое ти дава правото? Това, че някога ми помогна, а сетне се извърна ли? Съжаляваш ли?  Яде те нещо, искаш да го уточниш. Звънях ти, търсех те - умишлено не отговори. Давай тогава тук - смело, напред.  И ще е хубаво да дадеш пример къде, кого и как съм "съдила"..
|
|
|
|
|
|
|
|
DIO
|
 |
« Reply #53 on: May 08, 2009, 05:51:53 AM » |
|
А несе съмнявам че разрешаваш всички загадки  Mad Max неми отговори на въпроса-Познаваш ли Атанасов и срещала си се с него 
|
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #55 on: May 10, 2009, 18:54:34 PM » |
|
Ами как да го пусна като сега го виждам  Ти си я свършил тая.  Интрига......кой за каквото си мисли нали.Веднъж те питах май,къде виждаш интрига в материала който съм поместила? А и защо каквото да пише или помести човек на вас все интриги ви се привиждат,защото постоянно за тях мислите и само те ви са в главите ли? Не забравайте обаче ,че не всички хора са едни и същи,един гледа брадва друг свадба.
|
|
« Last Edit: May 10, 2009, 18:59:45 PM by dandi »
|
|
|
|
|
DIO
|
 |
« Reply #56 on: May 11, 2009, 05:39:46 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
DIO
|
 |
« Reply #57 on: May 11, 2009, 05:41:54 AM » |
|
|
|
« Last Edit: May 11, 2009, 05:46:14 AM by DIO »
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #58 on: May 11, 2009, 08:24:43 AM » |
|
DIO,специално за мен  Какво те човърка теб бре,какво целиш,а и какво те интересуват "личните" кореспонденции на Н.Атанасов? Да не би да те касаят лично?
|
|
|
|
|
|
|
M_Hristov (Николай Атанасов)
Newbie

|
 |
« Reply #59 on: May 11, 2009, 09:22:31 AM » |
|
DIO,специално за мен  Какво те човърка теб бре,какво целиш,а и какво те интересуват "личните" кореспонденции на Н.Атанасов? Да не би да те касаят лично? Защо се обръща към теб ли. Ами обръща се, защото ти си една от активно препускащите из интернет дето търси материал, подходящ за интрига, помести го тук, подхвърли едва две думи и започва да чака сеир. Е, къде е сега сеира – атанасов е такъв, онакъв, нищо че се оказва че май не го дори и познаваш и че човека една лоша дума не е казал за тебе ама това си го траеш и не те е срам да ровиш и да опитваш да хвърляш кал. Същото се отнася и за ония двамата – седевчевите. Атанасов дори ги хвали, а те какво правят за благодарност. На едно място единия от тия мишоци дори писал, че вашия „любимец” бил луд. Луд а го канят на разговори. Луд, щото се е държал възпитано с тях. Мишоци!
|
|
|
|
|
|
|
|