Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Предстоящо! 15.03.2025г. Юбилейна Национална изложба на Каракачански кучета "20 години от признаването на Първата Българска автохтонна порода - Каракачанско куче".

*
Welcome, Guest. Please login or register. April 19, 2025, 17:26:04 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 8 9 [10] 11
  Print  
Author Topic: Изложба на Каракачанско куче - Пловдив 2008  (Read 119420 times)
0 Members and 6 Guests are viewing this topic.
dandi
Hero Member

« Reply #135 on: November 02, 2008, 14:37:42 PM »

dandi
Hero Member

« Reply #136 on: November 02, 2008, 14:39:42 PM »

Mad Max
Hero Member

« Reply #137 on: November 02, 2008, 15:16:02 PM »

Страшни снимки!
Моите най-искрени ПОЗДРАВЛЕНИЯ!  clap

dandi
Hero Member

« Reply #138 on: November 02, 2008, 15:23:34 PM »

Поздравленията са за Стартера notworthy
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #139 on: November 02, 2008, 15:23:47 PM »

Ако мога да си позволя една вметка:

Моят фаворит за глава! Слабост са ми кучета от по-тежкия тип молоси, та за това главата на Маньо Япе за мен беше номер 1 на изложбата в Пловдив!!! clap clap clap

Mad Max
Hero Member

« Reply #140 on: November 02, 2008, 15:33:39 PM »

И мен много ме кефи!

/както и ей тази глава!/  in_love
Дамазлък!

velislav6
Full Member

« Reply #141 on: November 02, 2008, 17:19:10 PM »

най-хубавата изложба на която съм присъствал,за което трябва да поздравя организаторите и всички учасници в нея.Имаше страхотни кучета :clap:И се запознах със много истински хора.ПОЗДРАВИ notworthy
Balchev-Balkan
Jr. Member
**

« Reply #142 on: November 02, 2008, 17:23:18 PM »

най-хубавата изложба на която съм присъствал,за което трябва да поздравя организаторите и всички учасници в нея.Имаше страхотни кучета :clap:И се запознах със много истински хора.ПОЗДРАВИ notworthy
........ти на колко други изложби си присъствал,през живота си confused eek

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
velislav6
Full Member

« Reply #143 on: November 02, 2008, 18:01:15 PM »

Бил съм и на една изложба с твое участие вПазарджик маи беше 2006г пълна пародия скандали,интриги,уговорки абе ти знаеш.Бил съм и на други изложби включително и на МААК,но тази Пловдив ми хареса най-много за сега не само изложбата а и около нея и след нея,нямаше завист,интриги шушукания зад гърба а само ПРАЗНИК
Balchev-Balkan
Jr. Member
**

« Reply #144 on: November 03, 2008, 01:09:41 AM »

Бил съм и на една изложба с твое участие вПазарджик маи беше 2006г пълна пародия скандали,интриги,уговорки абе ти знаеш.Бил съм и на други изложби включително и на МААК,но тази Пловдив ми хареса най-много за сега не само изложбата а и около нея и след нея,нямаше завист,интриги шушукания зад гърба а само ПРАЗНИК
wc pokey

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
taran
Newbie
*

« Reply #145 on: November 03, 2008, 06:29:01 AM »

Победителите......

1 място ...... blush confused(трябва да проверя името на кучето и собственика)
2.място - Беткан, собств. Димитър Мавров
3.място - Караман КараКитан, собств. Анна Николова.

здравейте !!!
кучето е Таран ,а собственика Марина Гинева  biggrin

dandi
Hero Member

« Reply #146 on: November 03, 2008, 07:09:10 AM »

Ако мога да си позволя една вметка:

Моят фаворит за глава! Слабост са ми кучета от по-тежкия тип молоси, та за това главата на Маньо Япе за мен беше номер 1 на изложбата в Пловдив!!! clap clap clap

Наско,Маньо не беше само твой фаворит :clap:На изложбата в Пловдив беше и отговорника на мандрата на село Момчиловци-Петър Кидиков(кехая).И той най много хареса Маньо.През очете му са минали стотици работни чобански кучета.Още като видя Маньо и Буйо позна,че са работни кучета,движени.Каза ми:
-Даниело,изчезнаха червените кучета,като тоя.Много хубаво куче-леко.Като го гледам как стъпва...да ми е на билюка....и снага има кучето :clap:Знаеш ли на кой са тия кучета?
-На един приятел рекох са.И наистина тоя червения е много леко куче.Веднъж ходих с него с козите там дето го гледат.
-Познал съм значи,личи му на кучето.
Има си хас да не е познал Кидика,бива да не е виждал кучета та да не познае clap
annna_79
Jr. Member
**

geta i neron

« Reply #147 on: November 03, 2008, 10:47:54 AM »

clap :notworthy:хубава изложба, страхотни кучета, и от мен ще има снимки, Дани ,малката Хера си я снимала в страхотен кадър clap прави ми впечатление при нея че не понася другите кучета у нас да й досаждат, играе  ако тя пожелае , и раздава зъби и на големите  даже, както си стои и за секунди е напердашила  Караман или Нерон. също излиза на разходка ако пожелае, или ни чака пред нас. тиха вода кученце е naughty lol

karakachanski kucheta. proizwodstwo na drehi,4anti,legla i kasti za domasni lubimci
www.newagrotec.com   www.balkanav.com
0888183312-anna
dandi
Hero Member

« Reply #148 on: November 03, 2008, 11:01:08 AM »

clap :notworthy:хубава изложба, страхотни кучета, и от мен ще има снимки, Дани ,малката Хера си я снимала в страхотен кадър clap прави ми впечатление при нея че не понася другите кучета у нас да й досаждат, играе  ако тя пожелае , и раздава зъби и на големите  даже, както си стои и за секунди е напердашила  Караман или Нерон. също излиза на разходка ако пожелае, или ни чака пред нас. тиха вода кученце е naughty lol
Тихите води са най дълбоки ;)Характер показва значи smile
annna_79
Jr. Member
**

geta i neron

« Reply #149 on: November 03, 2008, 14:37:51 PM »

от сега си има собствено мнение naughty

karakachanski kucheta. proizwodstwo na drehi,4anti,legla i kasti za domasni lubimci
www.newagrotec.com   www.balkanav.com
0888183312-anna
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11
  Print  

Jump to: