Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Предстоящо! 15.03.2025г. Юбилейна Национална изложба на Каракачански кучета "20 години от признаването на Първата Българска автохтонна порода - Каракачанско куче".

*
Welcome, Guest. Please login or register. March 13, 2025, 20:24:35 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 [2] 3 4 ... 7
  Print  
Author Topic: Женско кученце  (Read 115174 times)
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
go6o_lud
Full Member

« Reply #15 on: November 14, 2014, 10:45:41 AM »

Абе кутрето си е здраво и расте и играе и всичко му е точно. Ей много е трудно някакви цифри да дадете.. всички гледате малки КК а на мен ми е за първи път такова кученце да гледам, знам че имате представа  smile

Георги Кънчев
go6o_lud
Full Member

« Reply #16 on: November 14, 2014, 10:57:57 AM »

Ето я Smiley

Георги Кънчев
skolev
Sr. Member

« Reply #17 on: November 14, 2014, 11:05:05 AM »

Изглежда добре, но не изпадай в другата крайност- да го прехранваш. До 6 месеца го храни 3-4 пъти на ден, препоръчително е. Не му мисли за точни см или кг, важното е да е в кондиция и да е жизнено  Wink
go6o_lud
Full Member

« Reply #18 on: November 14, 2014, 11:14:29 AM »

Разбирам, няма да го прехранвам а и то изразходва много енергия в игра с другото ми куче  cheers

Георги Кънчев
vano
Guest
« Reply #19 on: November 14, 2014, 11:31:35 AM »

На снимката кутрето изглежда добре. Ако е жизнено и се храни нормално, не му бери грижата. Осигури му максимално пространство за да се движи и играе на воля, а мерките и тегилките ги остави за като мине година, година и половина. Просто всяко куче се развива индивидуално. Едни вървят едри в началото, после забавят, други са дребошлъци в началото, после изведнъж дърпат на височина между 4-8 месец. Така че няма как някой да ти каже точни цифри.
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #20 on: November 14, 2014, 11:34:37 AM »

Абе кутрето си е здраво и расте и играе и всичко му е точно. Ей много е трудно някакви цифри да дадете.. всички гледате малки КК а на мен ми е за първи път такова кученце да гледам, знам че имате представа  smile
Ем не се сърди приятел, хората ги гледат за удоволствие и/или да им вършат някаква работа. Кучетата не са прасета, та да ги мериш през ден, докато ги продадеш. Радвай си му се на кутрето и толкова, не ги гледай някои, че си мерят кучетата на сантиметри и килограми Wink

Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ!
Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
"Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
go6o_lud
Full Member

« Reply #21 on: November 14, 2014, 11:39:23 AM »

Не се сърдя на никой, аз също съм си ги купил кучетата да си ги гледам грижовно и да ми свършат работа като пазачи след това, мерихме го само 1 път при ветеринарния лекар като го купих, заради някакво лекарство. Попитах ей така за моя си информация само, мерси, че се отзовавате активно.

Георги Кънчев
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #22 on: November 14, 2014, 11:49:48 AM »

Ами щом кутрето има апетит, храни се добре, видимо расте, игриво и весело е, значи е добре. По-важното за което трябва да следиш са ти го казали - да не го прехранваш, както не е добре да гладува така не е добре и да се прехранва.
Останалото е мерак и търпение smile

Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ!
Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
"Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
go6o_lud
Full Member

« Reply #23 on: November 23, 2014, 15:29:27 PM »

http://vbox7.com/play:e4f7b20e41

Какво е зверче  lol

Георги Кънчев
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #24 on: November 23, 2014, 20:58:05 PM »

Екстра е!

"Да бъдеш себе си в свят, който
постоянно се опитва да те
направи нещо друго, е
най-голямото постижение."

Ралф Уолдо Емерсън
valiadi
Jr. Member
**

« Reply #25 on: November 24, 2014, 10:58:29 AM »

Страхотна е!
go6o_lud
Full Member

« Reply #26 on: November 24, 2014, 11:17:12 AM »

Благодаря ви  cheers

Георги Кънчев
go6o_lud
Full Member

« Reply #27 on: December 10, 2014, 11:58:16 AM »

Абе нещо му става на моето кутре, стои навънка под дъжда и скимти от 2 нощи  hmm иначе си яде и вс останало, но не влиза в колибата а стои навънка и си квичи без причина според мен hmm А и другото, което забелязвам е, че и по-голямото ми куче, прави същото- стои навън да го вали и гледа омърлушено eek
« Last Edit: December 10, 2014, 11:59:02 AM by go6o_lud » Logged

Георги Кънчев
Habits
Hero Member

« Reply #28 on: December 10, 2014, 14:41:48 PM »

Възможно е да има нещо, което те усещат, а ти не.

"За величието на една нация и моралния и прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
Zahari
Hero Member

« Reply #29 on: December 10, 2014, 16:09:30 PM »

Абе нещо му става на моето кутре, стои навънка под дъжда и скимти от 2 нощи  hmm иначе си яде и вс останало, но не влиза в колибата а стои навънка и си квичи без причина според мен hmm А и другото, което забелязвам е, че и по-голямото ми куче, прави същото- стои навън да го вали и гледа омърлушено eek
Колибите вътре сухи ли са?
Pages: 1 [2] 3 4 ... 7
  Print  

Jump to: