|
Mad Max
|
 |
« Reply #346 on: August 13, 2012, 19:04:27 PM » |
|
И другия мелез -> Шаро, тука яко инбридинг на санбернар гоцеееее 
|
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #348 on: August 13, 2012, 19:08:28 PM » |
|
|
|
« Last Edit: August 13, 2012, 19:08:46 PM by Mad Max »
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #349 on: August 13, 2012, 19:12:04 PM » |
|
Опаа, тука е станало горещо  Един въпрос: Имали някой да развъжда и селектира късокосмести екземпляри, че се изгубиха тотално и не съм виждал през последното десетилетие. Не доведели това залитане по по ефектните- дълго космести екземпляри загубата на един вътрешно породен тип  Наблизо около едно село има по голи кучета,една от кучките ни е от там-Гюра  ето и друго по късокосместа женска пак от там на приятел   Твоята не съвсем гола. Тая втората изглежда по късо косместа и лятото предполагам става дибидюс гола. Голите кучета са много корави, а не виждам такива в хората с развъдници  Защо ли  Всеки търси ефектното, което по лесно се продава  Друго обяснение нямам 
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #350 on: August 13, 2012, 19:15:04 PM » |
|
Ама много време ще ми отнеме, пък резултата ще е нулев.. Последна снимка с пожелание за приятна вечер на всички!  
|
|
|
|
|
|
|
Алекс Христов
|
 |
« Reply #351 on: August 13, 2012, 19:20:13 PM » |
|
Брат му, виж това:  Дарко Вулкан, линия Бомбата, собственост на развъдник Вулкан едно от най коравите кучета които съм виждал
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and they live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #352 on: August 13, 2012, 19:24:46 PM » |
|
Божко,какво да кажем ние,то е казано и се вижда 
|
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #354 on: August 13, 2012, 19:30:18 PM » |
|
Брат,моята и тоя са горе долу еднакво голи.Има и мъжки кучета по голи тъдява.Овчарите тук им викат голаци или голачови(родопски).За по корави незнам ,чула съм че е така,но лично аз предпочитам по облечените,са по гиздави някак си и по красят стадото(лично предпочитание),затова "гиздим" стадото си и с рошави кози и пръчове,но всеки луд с хобито си както казват.
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #355 on: August 13, 2012, 19:38:13 PM » |
|
Ето нагледен пример Гоце,показаните от Божко кучета също собствениците ги наричат овчарски и са Български(не ги наричат каракачански)ама БОК не са,защото не виждам прилики м/у тях и Азер и Хан хунт (освен цвета) и те няма как да са от една порода.Меко казано е ОЧЕВАДНО.
|
|
|
|
|
|
|
goce_07
|
 |
« Reply #356 on: August 13, 2012, 19:38:57 PM » |
|
Mad max ти пък кога взе толкова да ги разбираш.нито ме знаеш нито ме познаваш.и между другото миналата година бяхме с един приятел ов4ар на Влахи и видяхме ку4етата.и знаеш ли какво мадмакс-харесаха ми само две Ерул и ТОВА ДЕТО Е от д-р Ву4ков Бабаджан,нищо друго не ме впе4атли.така 4е напразно си хабиш патроните.между другото ти не си ли същото моми4е дето се въртеше покрай Киро,Геле и Мадлена в София.
|
|
|
|
|
|
|
goce_07
|
 |
« Reply #357 on: August 13, 2012, 19:47:07 PM » |
|
нари4ат ги Български ов4арски какво?- ку4ета нали.а БОК е съкращение от тези думи,ама вие пак извъртате.това 4е ку4етата които показва Божко,а и аз се разли4ават от председателските не озна4ава 4е ние не сме зад името БОК(това е съкратено -за неразбралите  )
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #358 on: August 13, 2012, 19:50:29 PM » |
|