goce_07
|
 |
« Reply #240 on: August 10, 2012, 17:07:18 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #241 on: August 10, 2012, 17:14:08 PM » |
|
От така показаните снимки лично на мен ми харесва предпоследното куче (предполагам пак то е скачило на първата снимка). Част от другите снимки или са отдалече или в поза, по която не мога да определя дали ми харесват или не. За истински какво да ти кажа - не им знам произхода, за твърдя нещо изобщо. Това в каква връзка?
|
|
|
|
По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
|
|
|
goce_07
|
 |
« Reply #242 on: August 10, 2012, 17:20:16 PM » |
|
нека всеки си прави селекцията,нищо лошо.и верно 4е се отплеснахме от темата ,дискусията беше добра ,но Каракитан отвреме на време се опитва да се заяжда с мен .явно не му съм симпати4ен,щото не пея химни в 4ест на Седеф4евите ку4ета.но нека да си продължим по основната тема.
|
|
|
|
|
|
|
goce_07
|
 |
« Reply #243 on: August 10, 2012, 17:22:56 PM » |
|
От така показаните снимки лично на мен ми харесва предпоследното куче (предполагам пак то е скачило на първата снимка). Част от другите снимки или са отдалече или в поза, по която не мога да определя дали ми харесват или не. За истински какво да ти кажа - не им знам произхода, за твърдя нещо изобщо. Това в каква връзка?
във връзка с това какъв тип ку4е са и отговарят ли на визията за ов4арско (карака4аско ку4е).
|
|
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #244 on: August 10, 2012, 17:37:50 PM » |
|
 не им знаел произхода за да каже дали са истински  гоце ти намаза кънките и се лъзгаш яко в търсене на произхода  пс. очи и сърце треба за да разбереш
|
|
« Last Edit: August 10, 2012, 17:39:34 PM by na Brad Pit- brat my »
|
|
|
|
|
goce_07
|
 |
« Reply #245 on: August 10, 2012, 17:39:09 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
goce_07
|
 |
« Reply #246 on: August 10, 2012, 17:42:05 PM » |
|
брат-пит знам 4е си запознат с ку4етата от снимките ,но грешиш за едно -не искам на никой да намазвам кънките.просто питах харесват ли тези ку4ета защото на мен ми харесват.
|
|
|
|
|
|
|
Bojko Dobrevski sbg
|
 |
« Reply #247 on: August 10, 2012, 17:46:44 PM » |
|
хубави кучета от кой край са ,някой снимки ги има в нета ,едните там с двете момчета не са ли пахови кучета
|
|
|
|
|
|
|
goce_07
|
 |
« Reply #248 on: August 10, 2012, 17:48:45 PM » |
|
и брадър да знаеш имам 4уството ,4е след време ще се окаже ,4е ти си някой известен или познат в ку4карските(ов4аро-карака4анските) среди 4овек.ако не сега в миналото .и от известно време ти мажеш кънките на вси4ките :biggrin:абе с една дума от доста време се габаркаш с нас 
|
|
|
|
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #249 on: August 10, 2012, 17:49:58 PM » |
|
 не им знаел произхода за да каже дали са истински  гоце ти намаза кънките и се лъзгаш яко в търсене на произхода  пс. очи и сърце треба за да разбереш Велики разбирачо, ти искаш да ми кажеш, че само по две снимки познаваш едно куче дали е породно или не? И че ако има връзка между породно куче и мелез, приплода вземе визията на породния си родител, ти ще го познаеш като мелез? Блазе ти, за тебе няма тайни в кинологията! Явно имаш орлови очи и биволско сърце.
|
|
|
|
|
|
|
goce_07
|
 |
« Reply #250 on: August 10, 2012, 17:53:38 PM » |
|
да това с двете мом4ета са Паховите ку4ета.едното -Ежко го купих и след това го бартеросах с председателя на нашия клуб.но за съжаления го отровиха.
|
|
|
|
|
|
|
bojidar
|
 |
« Reply #251 on: August 10, 2012, 17:53:57 PM » |
|
 не им знаел произхода за да каже дали са истински  гоце ти намаза кънките и се лъзгаш яко в търсене на произхода  пс. очи и сърце треба за да разбереш Велики разбирачо, ти искаш да ми кажеш, че само по две снимки познаваш едно куче дали е породно или не? И че ако има връзка между породно куче и мелез, приплода вземе визията на породния си родител, ти ще го познаеш като мелез? Блазе ти, за тебе няма тайни в кинологията! Явно имаш орлови очи и биволско сърце. koi e tozi pes ?http://s017.radikal.ru/i434/1208/38/1cb377c188fa.jpg
|
|
|
|
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #252 on: August 10, 2012, 18:00:58 PM » |
|
И за да не съм голословен колко е важен произхода освен визията, когато имам време ще си направя труда да намеря снимки на няколко истински кучета от друга порода (алабай) и между тях ще сложа една-две на мелези с алабайска визия. Ще ми е любопитно да видим набитото око на разбирателя как ще отсее мелеза от истинското куче. Щото той теста за потомство го прави на ум нали.
|
|
|
|
|
|
|
|
goce_07
|
 |
« Reply #254 on: August 10, 2012, 18:05:06 PM » |
|
Рекс не се ядосвай,още ли не си му свикнал на Братпита.кажи според теб това костенски тип ку4ета ли са или намираш разлика с костенските.
|
|
|
|
|
|
|
|