Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Желаете да станете член на МАКК?  Вижте тук!

*
Welcome, Guest. Please login or register. March 10, 2025, 12:32:27 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 61
  Print  
Author Topic: Селекция  (Read 436096 times)
0 Members and 6 Guests are viewing this topic.
goce_07
Hero Member

« Reply #240 on: August 10, 2012, 17:07:18 PM »

Рекс според теб тези ку4ета не са ли истински и хубави.
rex
Hero Member

« Reply #241 on: August 10, 2012, 17:14:08 PM »

От така показаните снимки лично на мен ми харесва предпоследното куче (предполагам пак то е скачило на първата снимка). Част от другите снимки или са отдалече или в поза, по която не мога да определя дали ми харесват или не. За истински какво да ти кажа - не им знам произхода, за твърдя нещо изобщо.
Това в каква връзка?

По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
goce_07
Hero Member

« Reply #242 on: August 10, 2012, 17:20:16 PM »

нека всеки си прави селекцията,нищо лошо.и верно 4е се отплеснахме от темата ,дискусията беше добра ,но Каракитан отвреме на време се опитва да се заяжда с мен .явно не му съм симпати4ен,щото не пея химни в 4ест на Седеф4евите ку4ета.но  нека да си продължим по основната тема.
goce_07
Hero Member

« Reply #243 on: August 10, 2012, 17:22:56 PM »

От така показаните снимки лично на мен ми харесва предпоследното куче (предполагам пак то е скачило на първата снимка). Част от другите снимки или са отдалече или в поза, по която не мога да определя дали ми харесват или не. За истински какво да ти кажа - не им знам произхода, за твърдя нещо изобщо.
Това в каква връзка?
във връзка с това какъв тип ку4е са и отговарят ли на визията за ов4арско (карака4аско ку4е).
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #244 on: August 10, 2012, 17:37:50 PM »

Това в каква връзка?
lol не им знаел произхода за да каже дали са истински  lol гоце ти намаза кънките и се лъзгаш яко в търсене на произхода  lol
пс. очи и сърце треба за да разбереш
« Last Edit: August 10, 2012, 17:39:34 PM by na Brad Pit- brat my » Logged
goce_07
Hero Member

« Reply #245 on: August 10, 2012, 17:39:09 PM »

тези ку4ета какъв тип са костенски или не
goce_07
Hero Member

« Reply #246 on: August 10, 2012, 17:42:05 PM »

брат-пит  знам 4е си запознат с ку4етата от снимките ,но грешиш за едно -не искам на никой да намазвам кънките.просто питах харесват ли тези ку4ета защото на мен ми харесват.
Bojko Dobrevski sbg
Hero Member

« Reply #247 on: August 10, 2012, 17:46:44 PM »

хубави кучета от кой край са ,някой снимки ги има в нета ,едните там с двете момчета не са ли пахови кучета Smiley
goce_07
Hero Member

« Reply #248 on: August 10, 2012, 17:48:45 PM »

и брадър да знаеш имам 4уството ,4е след време ще се окаже ,4е ти си някой известен или познат в ку4карските(ов4аро-карака4анските) среди 4овек.ако не сега в миналото .и от известно време ти мажеш кънките на вси4ките :biggrin:абе с една дума от доста време се габаркаш с нас cheers
rex
Hero Member

« Reply #249 on: August 10, 2012, 17:49:58 PM »

Това в каква връзка?
lol не им знаел произхода за да каже дали са истински  lol гоце ти намаза кънките и се лъзгаш яко в търсене на произхода  lol

Велики разбирачо, ти искаш да ми кажеш, че само по две снимки познаваш едно куче дали е породно или не? И че ако има връзка между породно куче и мелез, приплода вземе визията на породния си родител, ти ще го познаеш като мелез?
Блазе ти, за тебе няма тайни в кинологията! Явно имаш орлови очи и биволско сърце.

goce_07
Hero Member

« Reply #250 on: August 10, 2012, 17:53:38 PM »

да това с двете мом4ета са Паховите ку4ета.едното -Ежко го купих и след това го бартеросах  с председателя на нашия клуб.но за съжаления го отровиха.
bojidar
Full Member

« Reply #251 on: August 10, 2012, 17:53:57 PM »

Това в каква връзка?

Велики разбирачо, ти искаш да ми кажеш, че само по две снимки познаваш едно куче дали е породно или не? И че ако има връзка между породно куче и мелез, приплода вземе визията на породния си родител, ти ще го познаеш като мелез?
Блазе ти, за тебе няма тайни в кинологията! Явно имаш орлови очи и биволско сърце.
koi e tozi pes ?http://s017.radikal.ru/i434/1208/38/1cb377c188fa.jpg
rex
Hero Member

« Reply #252 on: August 10, 2012, 18:00:58 PM »

И за да не съм голословен колко е важен произхода освен визията, когато имам време  ще си направя труда да намеря снимки на няколко истински кучета от друга порода (алабай) и между тях ще сложа една-две на мелези с алабайска визия. Ще ми е любопитно да видим набитото око на разбирателя как ще отсее мелеза от истинското куче. Щото той теста за потомство го прави на ум нали.

goce_07
Hero Member

« Reply #253 on: August 10, 2012, 18:02:26 PM »

помашко ку4е е.от същата кръв biggrin
goce_07
Hero Member

« Reply #254 on: August 10, 2012, 18:05:06 PM »

Рекс не се ядосвай,още ли не си му свикнал на Братпита.кажи според теб това костенски тип ку4ета ли са или намираш разлика с костенските.
Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 61
  Print  

Jump to: