Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Желаете да станете член на МАКК?  Вижте тук!

*
Welcome, Guest. Please login or register. March 10, 2025, 17:14:58 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 61
  Print  
Author Topic: Селекция  (Read 436607 times)
0 Members and 17 Guests are viewing this topic.
vano
Guest
« Reply #165 on: August 06, 2012, 19:03:44 PM »

Ти въобще виждал ли си Гранд на живо, че говориш врели некипели - козината му била мека, офффффф.....
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #166 on: August 06, 2012, 19:10:30 PM »

Ти въобще виждал ли си Гранд на живо, че говориш врели некипели - козината му била мека, офффффф.....
Що не земеш да си наблягаш на снимките а и да не се бориш с вятърни мелници  horse Ще сравнява Шабан с това куче. То ако е много хубаво Славейко ще дойде и ще си купи кутре от него ама не идва  lol
пс. И когато това куче бъде признато от всички клубчета и организации, както е признат Шабан тогава разправяй тия.
« Last Edit: August 06, 2012, 19:12:21 PM by na Brad Pit- brat my » Logged
vano
Guest
« Reply #167 on: August 06, 2012, 19:18:11 PM »

Не се нерви Smiley

А на Славейко каква му е ролята в произвеждането на Шабан? И Славейко ли е мерилото в кучкарлъка? Ми аз освен Шабан не се сещам за друго куче на Славейко, от което всички да искат кутрета и да е признато навсякъде.

Аз ще си наблягам на снимки, а ти на интириги Smiley, там си най-добър. И като си голяма работа поне кажи кой си? Ама май не ти стиска, защото може да ти се развали репутацията на голям кучкар Smiley
vano
Guest
« Reply #168 on: August 06, 2012, 19:19:19 PM »

Аууу сгреших, ето го кучето произведено от Славейко и добило слава в Раязлог - най-елитния син на Шабан

Ама е одрал кожата на баща си Smiley
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #169 on: August 06, 2012, 19:24:40 PM »

Не се нерви Smiley

А на Славейко каква му е ролята в произвеждането на Шабан? И Славейко ли е мерилото в кучкарлъка? Ми аз освен Шабан не се сещам за друго куче на Славейко, от което всички да искат кутрета и да е признато навсякъде.

Аз ще си наблягам на снимки, а ти на интириги Smiley, там си най-добър. И като си голяма работа поне кажи кой си? Ама май не ти стиска, защото може да ти се развали репутацията на голям кучкар Smiley
  А така наблягай. Заяждам се като някой дрънка празни приказки и величае дадено куче. Много грешни впечатления остават у някой хора по този начин  Wink И да ти кажа, кой съм не ме познаваш, но ако ти е зор ще се запознаем фотографе  Wink
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #170 on: August 06, 2012, 19:25:47 PM »

Аууу сгреших, ето го кучето произведено от Славейко и добило слава в Раязлог - най-елитния син на Шабан

Ама е одрал кожата на баща си Smiley
Даа, а знаеш ли кучката в средата, коя е  Wink и не е като тези от по-то ли беше
« Last Edit: August 06, 2012, 19:27:17 PM by na Brad Pit- brat my » Logged
vano
Guest
« Reply #171 on: August 06, 2012, 19:42:53 PM »

Не от де да я знам, аз съм фотограф, не кучкар. Кажи коя е и с какво е толкова известна?
Bojko Dobrevski sbg
Hero Member

« Reply #172 on: August 06, 2012, 19:53:37 PM »

Не се нерви Smiley

Вано ,Славейко си е Славейко независимо всичко  има не малък принос дори и с едно куче ,което според мен си е доста голямо постижение , а именно да имаш куче от което всички да искат да хванат сой ,а освен това   както казаха и миналата вечер ,а и аз съм на това мнение че неговото куче е кучето с може би най много наследници при тези кучета , което не е никак малко постижение ,така че лично за мен този човек е направил пре достатъчно .
кучетата за които спориш че са добри ,найстина са такива ,но според мен лично има и по добри по тази кръв. cheers
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #173 on: August 06, 2012, 19:57:27 PM »

Не от де да я знам, аз съм фотограф, не кучкар. Кажи коя е и с какво е толкова известна?
Ааа така ми харесваш  clap Ще ти кажа на ухо някой път, като се видим  Wink
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #174 on: August 06, 2012, 20:03:49 PM »

На вкус и цвет друзей нет!  Wink
Субективно всеки си има свои фаворити сред наследниците на линии. А и сред линиите.
За да се реши спора кой е по по най, трябва да застанат въпросните кучета едно до друго и да бъдат оценени. Един обективен критерий е биометрично измерване. Косъма също може обективно да се замери като нежност(грубост).

p.s. В челото на най-използваните аборигенни разплодници през 90-те са Шабан на Славейко Балджийски и  Горан на Митко Драганов.

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
vano
Guest
« Reply #175 on: August 06, 2012, 20:14:03 PM »

Не се нерви Smiley

Вано ,Славейко си е Славейко независимо всичко  има не малък принос дори и с едно куче ,което според мен си е доста голямо постижение , а именно да имаш куче от което всички да искат да хванат сой ,а освен това   както казаха и миналата вечер ,а и аз съм на това мнение че неговото куче е кучето с може би най много наследници при тези кучета , което не е никак малко постижение ,така че лично за мен този човек е направил пре достатъчно .
кучетата за които спориш че са добри ,найстина са такива ,но според мен лично има и по добри по тази кръв. cheers

Божко аз никога не съм казвал че няма по-добри, както и никога не съм оспорвал качествата на Шабан. Аз съм голям фен на това куче. Просто ме подразни че се сравняват кучета по снимка и че не стига че се сравняват, ами и се слагат снимки на които кучетата са на различна възраст.

Другото което е, като каже някой че при еди си кои няма кучета, е редно да покаже какво има той.

Напоследък навсякъде се оспорват всички налични в момента кучета и се възхваляват няколко стари такива, като се оказва че 90% от пишещите са виждали само на снимка.
« Last Edit: August 06, 2012, 20:15:09 PM by vano » Logged
goce_07
Hero Member

« Reply #176 on: August 06, 2012, 20:14:12 PM »

един въпрос имам-има ли направени то4ни биометри4ни измервания на Шабан,Горан,Шаро Пепеленовия ,Беловски Мурад и 4ерния на Драганов(последния по-то4но е Ме4о на Сабрията от Доспат biggrin).поне знае ли им се то4но ръста ,килограмите,обиколка на глава и гръден кош-поне тези мерки .ако някой има достоверна информация да сподели.под  достоверна имам предвид да е играл метъра а не да е на око Wink
Bojko Dobrevski sbg
Hero Member

« Reply #177 on: August 06, 2012, 20:15:34 PM »

На вкус и цвет друзей нет!  Wink
Субективно всеки си има свои фаворити сред наследниците на линии. А и сред линиите.
За да се реши спора кой е по по най, трябва да застанат въпросните кучета едно до друго и да бъдат оценени. Един обективен критерий е биометрично измерване. Косъма също може обективно да се замери като нежност(грубост).

добро включване и много точно и правилно казано .
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #178 on: August 06, 2012, 21:38:20 PM »

НА НЯКОИ ИМА, ИМА!!! Wink
goce_07
Hero Member

« Reply #179 on: August 06, 2012, 21:45:10 PM »

мерките тайна ли са или ще ги споделиш във форума
Pages: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 61
  Print  

Jump to: