Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Втора национална изложба на Каракачански кучета, 31 март 2024г. гр.Пловдив.  Резултати и фотогалерия

*
Welcome, Guest. Please login or register. March 10, 2025, 20:14:36 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 61
  Print  
Author Topic: Селекция  (Read 436944 times)
0 Members and 14 Guests are viewing this topic.
Bojko Dobrevski sbg
Hero Member

« Reply #150 on: August 06, 2012, 17:42:09 PM »

Божко, недей да забравяш че с Лазар бяхме големи приятели и в началото работехме заедно и съм му дал не едно куче! Много добре познавам неговото развъждане! И тоя Мурджо беше повод за много спорове с него и той най накрая направи провилния избор да махне и него и ноговите потомки!

зная за кое куче става дума и от къде идва проблема при него ,но за тази кучка си в грешка ,независимо от всичко .
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #151 on: August 06, 2012, 17:45:28 PM »

Божко, недей да забравяш че с Лазар бяхме големи приятели и в началото работехме заедно и съм му дал не едно куче! Много добре познавам неговото развъждане! И тоя Мурджо беше повод за много спорове с него и той най накрая направи провилния избор да махне и него и ноговите потомки!

зная за кое куче става дума и от къде идва проблема при него ,но за тази кучка си в грешка ,независимо от всичко .

Един последен въпрос - това е тази същата Джуна която си беше оставил Лазар за него ли е? Същата, която по-късно я махна?

Ако отговора е да (а съм сигурен че е така) то нещата са ми ясни! Но щом ви харесва така както го мислите, аз съм ок!
Bojko Dobrevski sbg
Hero Member

« Reply #152 on: August 06, 2012, 17:51:54 PM »

кучката беше дадена от малка .
преди години прочетох същите приказки и за куче по друга линия с което ви доказах че не сте прави при някой ваши твърдения .не целя да се заяждам или неща от този сорт но когато знам нещо на 100% няма как да се обедя в противното .
 затова пак казвам че има доста кучета и не могат да се знаят всички ,при положение че някои са доста по неизвестни от други и с някой коментари за дадени линии и кучета  дадени хора се обиждат , това са хора които влизат и четат само без да се включват в диалозите .
мога да цитирам кучета и при спора от вчерашния разговор ,но така само ще обидя хора които не искат кучетата им да са им достояние на повече хора по една или друга причина , но това не значи че няма такива кучета   smile
« Last Edit: August 06, 2012, 17:54:38 PM by Bojko Dobrevski sbg » Logged
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #153 on: August 06, 2012, 17:58:50 PM »

кучката беше дадена от малка .
преди години прочетох същите приказки и за куче по друга линия с което ви доказах че не сте прави при някой ваши твърдения .не целя да се заяждам или неща от този сорт но когато знам нещо на 100% няма как да се обедя в противното .
 затова пак казвам че има доста кучета и не могат да се знаят всички ,при положение че някои са доста по неизвестни от други и с някой коментари за дадени линии и кучета  дадени хора се обиждат , това са хора които влизат и четат само без да се включват в диалозите .
мога да цитирам кучета и при спора от вчерашния разговор ,но така само ще обидя хора които не искат кучетата им да са им достояние на повече хора по една или друга причина , но това не значи че няма такива кучета   smile

Колко малка? Тук не става въпрос за обиди и плюнки - далеч не ми е целта! Но искаш да ме убедиш в неща на които съм бил пряк свидетел и съм участвал в същите разговори! Тази кучка до 3- 4 месеца беше при Лазар!
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #154 on: August 06, 2012, 18:00:27 PM »

И за кое по-точно куче не сме били прави че не се сещам!
Bojko Dobrevski sbg
Hero Member

« Reply #155 on: August 06, 2012, 18:07:21 PM »

говореше се за пчелинската линия че е само при вас ,преди това а и сега за тези кучета за които говорим сега . вчера се  почна и за шабан ,но не бива да се забравя че и други хора имат от тези изброените кучета (като за тези за които се говореше от вчера знам 4 кучета продължители които са в пъти по добри както визуално така и родословно ,но просто не са така популярни ) и само защото не ги знаете не дава право да се дават оценки за цялостната картина изобщо .харесвам какво правите във организацията и че сте сериозни и начина по който популяризирате всичко и че сте отворени за диалози и за всичко като цяло , но не харесвам дадени коментари от типа само при нас са най най .  smile smile smile
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #156 on: August 06, 2012, 18:15:42 PM »

говореше се за пчелинската линия че е само при вас ,преди това а и сега за тези кучета за които говорим сега . вчера се  почна и за шабан ,но не бива да се забравя че и други хора имат от тези изброените кучета (като за тези за които се говореше от вчера знам 4 кучета продължители които са в пъти по добри както визуално така и родословно ,но просто не са така популярни ) и само защото не ги знаете не дава право да се дават оценки за цялостната картина изобщо .харесвам какво правите във организацията и че сте сериозни и начина по който популяризирате всичко и че сте отворени за диалози и за всичко като цяло , но не харесвам дадени коментари от типа само при нас са най най .  smile smile smile

Никога не съм отричал работата на другите! Стойностната работа разбира се!
vano
Guest
« Reply #157 on: August 06, 2012, 18:43:44 PM »

Увисналия Караман на 3 години

Като сравнявате кучета по снимки, което е меко казано тъпо, поне слагайте снимки на кучетата на еднаква възраст.
Johnny
Jr. Member
**

« Reply #158 on: August 06, 2012, 18:51:44 PM »

Що увиснал?  lol naughty
vano
Guest
« Reply #159 on: August 06, 2012, 18:53:16 PM »

Ето увисналия Караман и на 7 години Smiley

Някак некоректно е да сложиш една снимка на куче на 9 години и то в недобра кондиция и да говориш какво било и как не ставало. А дали е по-добро от Шабан или е посредствено това е друг въпрос.
vano
Guest
« Reply #160 on: August 06, 2012, 18:54:59 PM »

Шабан

Гранд

Чак пък да са толкова посредствени наследниците на Шабан в МАКК.
И какво ще кажете за формата на главата на Караман (на 3 години)  и Шабан на тази снимка по-горе?
« Last Edit: August 06, 2012, 18:56:09 PM by vano » Logged
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #161 on: August 06, 2012, 18:57:42 PM »

Увисналия Караман на 3 години

Като сравнявате кучета по снимки, което е меко казано тъпо, поне слагайте снимки на кучетата на еднаква възраст.
Ти случайно да не би да си рекламния агент на фирмата  confused явно и процент от продажбите взимаш, но тия плюшени играчки вървят добре и децата им се радват  Wink Много мраза търговците  fish  Ти виждал ли си Шабан на живо та дрънкаш глупости г-н фотограф  Wink
пс. Що не го снима с марсохода той вече започна да предава.
« Last Edit: August 06, 2012, 19:00:05 PM by na Brad Pit- brat my » Logged
vano
Guest
« Reply #162 on: August 06, 2012, 19:00:04 PM »

Виждал съм го господин разбирач Smiley Даже съм го снимал Smiley  Нещо пак се нервиш Smiley
vano
Guest
« Reply #163 on: August 06, 2012, 19:01:28 PM »

И като си голяма работа дай да видим какво ще покажеш ти по Шабан - неследниците на Карабашчо? Smiley
« Last Edit: August 06, 2012, 19:02:11 PM by vano » Logged
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #164 on: August 06, 2012, 19:02:25 PM »

Шабан

Гранд

Чак пък да са толкова посредствени наследниците на Шабан в МАКК.
И какво ще кажете за формата на главата на Караман (на 3 години)  и Шабан на тази снимка по-горе?
Г-н фотографе. Само виж козината на Шабан, груба и остра и мекичката такава на Градндчо  Wink Ама кво ти говоря пък на тебе то на снимка немож да я пипнеш  lol
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 61
  Print  

Jump to: