Bojko Dobrevski sbg
|
 |
« Reply #150 on: August 06, 2012, 17:42:09 PM » |
|
Божко, недей да забравяш че с Лазар бяхме големи приятели и в началото работехме заедно и съм му дал не едно куче! Много добре познавам неговото развъждане! И тоя Мурджо беше повод за много спорове с него и той най накрая направи провилния избор да махне и него и ноговите потомки!
зная за кое куче става дума и от къде идва проблема при него ,но за тази кучка си в грешка ,независимо от всичко .
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #151 on: August 06, 2012, 17:45:28 PM » |
|
Божко, недей да забравяш че с Лазар бяхме големи приятели и в началото работехме заедно и съм му дал не едно куче! Много добре познавам неговото развъждане! И тоя Мурджо беше повод за много спорове с него и той най накрая направи провилния избор да махне и него и ноговите потомки!
зная за кое куче става дума и от къде идва проблема при него ,но за тази кучка си в грешка ,независимо от всичко . Един последен въпрос - това е тази същата Джуна която си беше оставил Лазар за него ли е? Същата, която по-късно я махна? Ако отговора е да (а съм сигурен че е така) то нещата са ми ясни! Но щом ви харесва така както го мислите, аз съм ок!
|
|
|
|
|
|
|
Bojko Dobrevski sbg
|
 |
« Reply #152 on: August 06, 2012, 17:51:54 PM » |
|
кучката беше дадена от малка . преди години прочетох същите приказки и за куче по друга линия с което ви доказах че не сте прави при някой ваши твърдения .не целя да се заяждам или неща от този сорт но когато знам нещо на 100% няма как да се обедя в противното . затова пак казвам че има доста кучета и не могат да се знаят всички ,при положение че някои са доста по неизвестни от други и с някой коментари за дадени линии и кучета дадени хора се обиждат , това са хора които влизат и четат само без да се включват в диалозите . мога да цитирам кучета и при спора от вчерашния разговор ,но така само ще обидя хора които не искат кучетата им да са им достояние на повече хора по една или друга причина , но това не значи че няма такива кучета
|
|
« Last Edit: August 06, 2012, 17:54:38 PM by Bojko Dobrevski sbg »
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #153 on: August 06, 2012, 17:58:50 PM » |
|
кучката беше дадена от малка . преди години прочетох същите приказки и за куче по друга линия с което ви доказах че не сте прави при някой ваши твърдения .не целя да се заяждам или неща от този сорт но когато знам нещо на 100% няма как да се обедя в противното . затова пак казвам че има доста кучета и не могат да се знаят всички ,при положение че някои са доста по неизвестни от други и с някой коментари за дадени линии и кучета дадени хора се обиждат , това са хора които влизат и четат само без да се включват в диалозите . мога да цитирам кучета и при спора от вчерашния разговор ,но така само ще обидя хора които не искат кучетата им да са им достояние на повече хора по една или друга причина , но това не значи че няма такива кучета Колко малка? Тук не става въпрос за обиди и плюнки - далеч не ми е целта! Но искаш да ме убедиш в неща на които съм бил пряк свидетел и съм участвал в същите разговори! Тази кучка до 3- 4 месеца беше при Лазар!
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #154 on: August 06, 2012, 18:00:27 PM » |
|
И за кое по-точно куче не сме били прави че не се сещам!
|
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #156 on: August 06, 2012, 18:15:42 PM » |
|
Никога не съм отричал работата на другите! Стойностната работа разбира се!
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #157 on: August 06, 2012, 18:43:44 PM » |
|
Увисналия Караман на 3 години  Като сравнявате кучета по снимки, което е меко казано тъпо, поне слагайте снимки на кучетата на еднаква възраст.
|
|
|
|
|
|
|
Johnny
Jr. Member

|
 |
« Reply #158 on: August 06, 2012, 18:51:44 PM » |
|
Що увиснал? 
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #159 on: August 06, 2012, 18:53:16 PM » |
|
Ето увисналия Караман и на 7 години   Някак некоректно е да сложиш една снимка на куче на 9 години и то в недобра кондиция и да говориш какво било и как не ставало. А дали е по-добро от Шабан или е посредствено това е друг въпрос.
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #160 on: August 06, 2012, 18:54:59 PM » |
|
 Шабан  Гранд Чак пък да са толкова посредствени наследниците на Шабан в МАКК. И какво ще кажете за формата на главата на Караман (на 3 години) и Шабан на тази снимка по-горе?
|
|
« Last Edit: August 06, 2012, 18:56:09 PM by vano »
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #161 on: August 06, 2012, 18:57:42 PM » |
|
Увисналия Караман на 3 години  Като сравнявате кучета по снимки, което е меко казано тъпо, поне слагайте снимки на кучетата на еднаква възраст. Ти случайно да не би да си рекламния агент на фирмата  явно и процент от продажбите взимаш, но тия плюшени играчки вървят добре и децата им се радват  Много мраза търговците  Ти виждал ли си Шабан на живо та дрънкаш глупости г-н фотограф  пс. Що не го снима с марсохода той вече започна да предава.
|
|
« Last Edit: August 06, 2012, 19:00:05 PM by na Brad Pit- brat my »
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #162 on: August 06, 2012, 19:00:04 PM » |
|
Виждал съм го господин разбирач  Даже съм го снимал  Нещо пак се нервиш 
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #163 on: August 06, 2012, 19:01:28 PM » |
|
И като си голяма работа дай да видим какво ще покажеш ти по Шабан - неследниците на Карабашчо? 
|
|
« Last Edit: August 06, 2012, 19:02:11 PM by vano »
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #164 on: August 06, 2012, 19:02:25 PM » |
|
 Шабан  Гранд Чак пък да са толкова посредствени наследниците на Шабан в МАКК. И какво ще кажете за формата на главата на Караман (на 3 години) и Шабан на тази снимка по-горе? Г-н фотографе. Само виж козината на Шабан, груба и остра и мекичката такава на Градндчо  Ама кво ти говоря пък на тебе то на снимка немож да я пипнеш 
|
|
|
|
|
|
|
|