Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: База данни за кучетата от породата Каракачанско куче.

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 27, 2025, 19:51:24 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 179 180 [181] 182 183 ... 197
  Print  
Author Topic: Кавказка Овчарка  (Read 1131642 times)
0 Members and 94 Guests are viewing this topic.
ASKAR
Sr. Member

« Reply #2700 on: February 27, 2015, 18:20:52 PM »

И за да спиш спокоино -от питомник Аспарухово са излезли 12 кученца от основаването насам-29.08.2008 г.,сега се понапъни и сметни и добави и 2 кученца от непланирани връзки  ако искаш и ще получиш страшна цифра. И да не забравя че 3 от всичките 14 са подарени и то не от няма и накъде или липса на интерес към тях,та за такива търговци говорим-само за сравнение-за едно от сегашните ни кучета е платено повече от всички пари взети накуп от малките произведени-егати търгаши.
« Last Edit: February 27, 2015, 18:28:44 PM by ASKAR » Logged
Ivanov
Full Member

« Reply #2701 on: February 27, 2015, 18:29:54 PM »

12 кучета не е много. Ако е така, аз пак казвам, че времето ще покаже.

ASKAR
Sr. Member

« Reply #2702 on: February 27, 2015, 18:31:12 PM »

Не ни каза мнението си за кучето от предният ми пост.
Ivanov
Full Member

« Reply #2703 on: February 27, 2015, 18:42:47 PM »

Виждал съм го по форумите, но не си спомням кое беше това куче.

Освен това аз не желая провал никому, това трябва да е ясно. За жалост, съдедейки по поведението, ви предстоят, как да кажа, срещи с действителността.

ASKAR
Sr. Member

« Reply #2704 on: February 27, 2015, 18:45:33 PM »

Аз не съм и очаквал друг отговор,или по точно избягване на отговор. lol lol lol
Ivanov
Full Member

« Reply #2705 on: February 27, 2015, 18:55:44 PM »

Не, не бягам от отговор, не знам кое е кучето. Сега ще ме извиниш ще разпускам по друг начин.

NAPALM
Hero Member

« Reply #2706 on: February 27, 2015, 18:56:48 PM »

Не знам защо се бави още модератора, но ти Ivanov не си пожелавай съдбата, да не ни срещне един ден очи в очи. Нали знаеш? Живот. Всичко се случва. Смешно момченце-неврътсениче  Wink
NAPALM
Hero Member

« Reply #2707 on: February 27, 2015, 19:00:17 PM »

Не, не бягам от отговор, не знам кое е кучето. Сега ще ме извиниш ще разпускам по друг начин.
Бягаш и още как. Смешко. Отговаряй докато имаш възможност, вместо да бълваш пумия.
NAPALM
Hero Member

« Reply #2708 on: February 27, 2015, 19:12:50 PM »

Сега ще ме извиниш ще разпускам по друг начин.
Както усещам разпускането ти ще е да се налюскаш с алкохол и под негово въздействие към 12.30-01.00 ч. да пуснеш поредната си лигавщина тук. Поне последните ти действия показват това. Поне си поиграй с...да не казвам какво. Ще свършиш по-полезна работа отколкото да бълваш малоумщини, а и разпускането може да е по-добро за самият теб в крайна сметка  Wink
NAPALM
Hero Member

« Reply #2709 on: March 05, 2015, 13:14:09 PM »

Ефрат.....

NAPALM
Hero Member

« Reply #2710 on: March 05, 2015, 14:10:12 PM »

.....И още една....Въпреки, че е дългокосмест, приликата с баща му е явна.
rex
Hero Member

« Reply #2711 on: March 05, 2015, 14:29:51 PM »

Дам, определено има излъчването на Елибек. Много симпатично кутре, само да е живо и здраво!  cheers

По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
NAPALM
Hero Member

« Reply #2712 on: March 05, 2015, 17:18:54 PM »

Девил на две години....Не Хранител Гор Шаврон, както собственика му лъжливо обявява! Цецоо, Цецо....Късметлия си ти момче! Получи такова животно за 350 лв, а дори и не можеш да го осмислиш! Проклет да съм, че преди време реших да ти дам шанс! Но както ти беше написал Петьо Графа преди време - няма ненаказано добро!

Предполагам, че това също е част от благодарностите за това, че те приех в къщата си и ти дадох такова куче.....
"........Kennel "Dushman" еЙ ПУТКО МРАСНА стига си ми писал под снимките . И РАЗБЕРИ И СЕ ОСАЗНАЙ ЧЕ СИ НИЩО И НИКОЙ. НИТО СИ ПРОИЗВЕЛ НЕЩО В МИЖАВИЯ СИ ЖИВОТ НИТО НИЩО ! ПРЕСТАНИ ДА СЕ ПРАВИШ НА НЯКОЙ С ЧУЖДИ И ПОДАРЕНИ КУЧЕТА ЧЕ СИ ЖАЛАК ЧАК ЖАЛАККККК !!!! КОМПЛЕКСАР. ЩЕ МИ ОСЪДИШ КУРА И ЩЕ ТИ ГО СНИМАМ ЗА СПОМЕН !!! ТОЛКОВА СИ СМЕШЕН ПОДАРИ ТИ НАТАЛИЯ ЛЪВОВА 2 КУЧЕТА РОДИХА У ВАС И СТАНА ПРОИЗВОДИТЕЛ И РАЗВЪДНИК " АСПАРДУХОВО" НЕ ТЕЛИ Е СРАМ БЕ ЖАЛКАР МРЪСЕН ДА СИ ПРЕПИСВАШ ЧУЖДИ ЗАСЛУГИ. НА ЛИ СЕ СЕЩАШ АКО НЕБЕШЕ ОТ НА НАТАЛИЯ КУЧЕТАТА КОГА ЩЕШЕ ДА Е В ДВОРА МИ . ХАХА НИКОГА . И КОЛКО СЕ СМЕЕМ И СЕ ПОДИГРАВАМЕ С ТЕБ АКО ЗНАЕШ НА ПРИКАЗКИТЕ ТИ . " КОЛКО СЕ ГОРДЕЕШ С ТОВА КАКВИ КУЧЕТА СИ ПРОИЗВЕЛ КАК БЕШЕ ПРОТИВ ДА МУ ВЗЕМА РОДОСЛОВИЕ ОТ НАТАЛИЯ . ЧЕ НЕМОЖЕШ ДА СЕ НАСЛАДИШ НА ТРУДЪСИ НА ТОВА КОЕТО СИ ПРОИЗВЕЛ . ТИ СИ БОЛЕН . НАТАЛИЯ ТИ ГИ ПОДАРИ И ТЯ ТИ ГИ ИЗБРА ЗА ДА СИ ПАСНАТ . А ТИ ПРОДАВАШ И ТЕЗИ КОЙТО БРАКУВАШ . ХАХА ВСИЧКИ ТИ СЕ СМЕЯТ ДОРИ И НАТАЛИЯ ВСИЧКО СЪМ И ОБЯСНИЛ . ХАХА
20 часа......"

Написаното от теб ще оставя без коментар. Публикувам го, за да може всички, които снифтят тук да те видят за пореден път що за стока си.
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #2713 on: March 05, 2015, 21:14:49 PM »

Понякога се предавам, защото не виждам как ще се подобри културата и нивото на общуване между иначе интелигентните и умни българи?! Прави, това, което те прави щастлив и се чувстваш добре. Дали ще те плюят или не, да не ти пука! Хората и техните мнения се менят, като вятъра, днес духа от север, утре от юг. Всеки човек, средно интелигентен може да се ориентира, кое е редно и право! До сега само наблюдавам темата, но мнението ми е, че няма смисъл да се борите чрезмерно много с ограничените лица. Кучето, наистина има и стойка, и визия. Браво, за което!

"Да бъдеш себе си в свят, който
постоянно се опитва да те
направи нещо друго, е
най-голямото постижение."

Ралф Уолдо Емерсън
NAPALM
Hero Member

« Reply #2714 on: March 06, 2015, 13:22:29 PM »

Благодаря ти за изказаното мнение Трайко! Прав си, че няма особен смисъл човек да си губи времето с хора, които дори и малкото си име не могат да напишат правилно. Все пак си мисля, че подобни хора е редно да бъдат поставяни на място и съответно да знаят къде точно е това място в живота.
Pages: 1 ... 179 180 [181] 182 183 ... 197
  Print  

Jump to: