Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Предстоящо! 15.03.2025г. Юбилейна Национална изложба на Каракачански кучета "20 години от признаването на Първата Българска автохтонна порода - Каракачанско куче".

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 27, 2025, 20:08:29 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 178 179 [180] 181 182 ... 197
  Print  
Author Topic: Кавказка Овчарка  (Read 1131967 times)
0 Members and 83 Guests are viewing this topic.
NAPALM
Hero Member

« Reply #2685 on: February 27, 2015, 12:39:46 PM »

Истинската КО, неповторимо куче -

https://www.youtube.com/watch?v=XIlbDcTcFx0

Омерзителите нали трябва да продават, фалят си тяхното, опа, на Лвова.
Честно казано изтъпяваш много вече и то много. Като някой инфантилен невръстеник. Това последното шегичка ли трабва да е? Или обида? Не разбираш от дума обаче. Ще изхвърчиш от тук завинаги ми се струва.
go6o_lud
Full Member

« Reply #2686 on: February 27, 2015, 13:11:11 PM »

Да и аз много харесах, Жан, Жак и Джабар също.
Джабар няма нищо общо като излъчване с Жан и Жак. Общо взето взети един спрямо други са на два срещуположни полюса. Джабар не е взел нищо от бащина страна за съжаление. Много по-груб във всяко едно отношение, при него вече се наблюдава типичното излъчване на руските шоу кучета ала Русский Риск, Русский Медведь и Из Светлого дома.
Е нищо де, аз казвам само, че ми харесва погледнато с моето непрофесионално око, просто като екстериор Smiley и да доста прилича на кучета ала Русский Риск.

Георги Кънчев
NAPALM
Hero Member

« Reply #2687 on: February 27, 2015, 13:18:45 PM »

.........и да доста прилича на кучета ала Русский Риск.
....Които пък от своя страна нямат кой знае колко общо с породата Кавказка Овчарка.
go6o_lud
Full Member

« Reply #2688 on: February 27, 2015, 13:22:19 PM »

.........и да доста прилича на кучета ала Русский Риск.
....Които пък от своя страна нямат кой знае колко общо с породата Кавказка Овчарка.
Не знам дали знаеш има едно руско предаване "Планета собак". Има епизод изцяло за КО, представен от водещия Григорий (има го в youtube). Ако си го гледал, кажи мнение за кавказките овчарки от епизода.

Георги Кънчев
NAPALM
Hero Member

« Reply #2689 on: February 27, 2015, 14:37:22 PM »

Не знам дали знаеш има едно руско предаване "Планета собак". Има епизод изцяло за КО, представен от водещия Григорий (има го в youtube). Ако си го гледал, кажи мнение за кавказките овчарки от епизода.
Честно казано не съм гледал въпросното предаване, даже от теб научавам за съществуването на такова. Ще се постарая да намеря въпросната серия и да я гледам.
NAPALM
Hero Member

« Reply #2690 on: February 27, 2015, 14:46:49 PM »

https://www.youtube.com/watch?v=CjYUDuGlTO0
Ако е това, няма да мога да изгледам повече от няколко секунди след появата на тези свинеподобни желирани същества сред стадата. Типична руска пропаганда. Дори не искам да си хабя думите. Подобни създания са били повод на обсъждане не един два пъти по назад в темата.
Ivanov
Full Member

« Reply #2691 on: February 27, 2015, 15:38:44 PM »

Божко, не се гнусяви толкоз, лошичко ще ти стане.

Загадка - Кое е кученцето на снимката долу и каква порода е то.

NAPALM
Hero Member

« Reply #2692 on: February 27, 2015, 15:59:51 PM »

Божко, не се гнусяви толкоз, лошичко ще ти стане.

Загадка - Кое е кученцето на снимката долу и каква порода е то.

Първо - ще те помоля да не ми фамилиярничиш и да не ми се ллиготиш насреща. Второ - имаш една камара въпроси, на които трябва да дадеш отговор преди да изхвърчиш от тук. Трето - ставаш за посмещище за Н-ти път, задавайки въпрос каква порода е кучето на снимката, както и че и явно се съмнявайки се в неговата породност.
С една дума - смешник.
Ivanov
Full Member

« Reply #2693 on: February 27, 2015, 16:20:01 PM »

Много хора се съмняват в породата на това куче. Аз предлагам ние да не решим спора, а да попитаме развъдчика му - той какво мисли.

Може ли да покажеш бащата на споменатото куче. И да обясниш на хората които пишат и четат тук от каква порода е той.

Мерси предварително и много сори, че ти отварям работа, за теб съм сигурен ще е удоволствие.

rex
Hero Member

« Reply #2694 on: February 27, 2015, 16:29:20 PM »

Лъжльо, лъжльо ...
Понеже един от многото ти импотентни  опити днес беше по отношение на  Варлай, можеш да се обадиш на Валери Висоцкий и да му обясниш какво мислиш за Божидар и неговата работа.  Щото те добре се познават, интересно ми е какво ще ти каже.  lol
Със снимката на Хода (прекупирана от форума на така мразената от теб Наталия Львова),  пък съвсем не позна. Ама намери с кое куче точно да си правиш гаргара.  
Айде питай развъдчика му каква порода е, това ще е още по-интересно.  lol
« Last Edit: February 27, 2015, 16:30:57 PM by rex » Logged

По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
Ivanov
Full Member

« Reply #2695 on: February 27, 2015, 16:32:37 PM »

А така ли? Значи е ОК да се кръстосват Кавказки вълкодав със заводско за по-оригинално?  Да станат по-истински?

С кой се познава Божко никак не е миродавно, то си вижда тук какво може  Wink

rex
Hero Member

« Reply #2696 on: February 27, 2015, 16:38:42 PM »

Банът идва, спокойно.  Wink
И сигурно ще е перманентен.

По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
NAPALM
Hero Member

« Reply #2697 on: February 27, 2015, 16:54:37 PM »

А така ли? Значи е ОК да се кръстосват Кавказки вълкодав със заводско за по-оригинално?  Да станат по-истински?

С кой се познава Божко никак не е миродавно, то си вижда тук какво може  Wink
Смешник lol Изхвърчаш с пълна сила. Ще се наложи да продаваш дебилщината си на друго място. Дано само да си намериш такова, като от тук насетне трябва да внимаваш, защото не навсякъде хората се отнасят тъй търпеливо към дебили и като нещо да отнасяш по някоя друга псувня, ей така между другото. Може би тогава би си дал сметка, че си се държал като един същински задник по времето на пребиваването ти в този форум.
Ivanov
Full Member

« Reply #2698 on: February 27, 2015, 17:50:45 PM »

РЫЖИЙ ХОДА - чемпион Кавказа 1995г., 1996г

Може ли Божо да обясни, кое е това куче и по какво е станало "шампион"? И нека да даде къде е то в родословието на кучетата които той продава.

Та като си говориме за гнусотии, тук тва е една от която лесно може да те стегне в корема.

В резюме, Кавказки вълкодав и Кавказка Овчарка, смесване с цел да се получи някое куче което да фаща окото. И от там тръгва вече "линия" която маркетингово да апелира към снобския ексепционализъм, виждате ли, онова са прасета, тва тук е истинското.

Тва е. И тва за 300 лева.

ASKAR
Sr. Member

« Reply #2699 on: February 27, 2015, 18:05:55 PM »

"Иванов"това поне 10 пъти сме го обяснявали ,но ти пак се правиш на незнам какъв.Да Хода ,Туго Кохта ,Аптар и т.н са истински КВ ,но така казват на Кавказците в някои райони ,при съвременните КВ има много мелеси,защото там се търси само боини качества.Ние се разграничаваме от тази ДУМА защото нашите кучета не са биткаджииски ,но имат много такима предци,но да видим колко от наследниците на Хода са останали чисти ,колко са смесени с други породи ,за да се запази боината кръв.Знаеш лш кои е Ширхан какъв е икакви са наслидниците му?Барбос знаеш ли кои е ,с какви предци е и какви се водят наследниците му-въобще се чудя защо неща говорени сто пъти неискаш да ги осмислиш-нали се имаш за високо интелегентин, и последно какво мисилиш за това куче- запознат  си кое е и какви са предците му.
Pages: 1 ... 178 179 [180] 181 182 ... 197
  Print  

Jump to: