Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: База данни за кучетата от породата Каракачанско куче.

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 27, 2025, 20:08:56 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 177 178 [179] 180 181 ... 197
  Print  
Author Topic: Кавказка Овчарка  (Read 1131972 times)
0 Members and 85 Guests are viewing this topic.
Ivanov
Full Member

« Reply #2670 on: February 27, 2015, 08:26:20 AM »

Да знам. Нали ти като продаваш кучета със него се хвалиш. Забрави ли?

Нашите са на циментя, ама в Италия... ееей... измекяри.
rex
Hero Member

« Reply #2671 on: February 27, 2015, 08:39:22 AM »

Нещо май се пооплете - цимента, мимента.  :biggrin
Остави сега цимента и си признай, че си нагъл лъжец и безхаберник.

По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
NAPALM
Hero Member

« Reply #2672 on: February 27, 2015, 08:44:32 AM »

Иванов, не знам дали можеш да осмисляш чак до такава степен, но все повече се доближаваш до перманентен бан. Въпрос на съвсем малко време според мен.
Ivanov
Full Member

« Reply #2673 on: February 27, 2015, 08:46:32 AM »

Когато фактите говорят, боговете мълчат. Колко кучила имате с "развъдчиците" от Аспарухово?

Да кажем, че до тук сте наразвъдили 50 кученца. Колко от тях се използват като декорация и колко като пастирски. Какъв е процента? 1% ?   notworthy

Та като говорим за безхаберие, статистиката е красноречива. Но да се търсят сериозни хора е едно, а да се продават легенди Кавказа съвсем друго. Вие не сте това за което се представяте и това трябва да е ясно на всички.

NAPALM
Hero Member

« Reply #2674 on: February 27, 2015, 08:50:52 AM »

Съвсем си изтървал влака Ivanov. Съвсем! Укроти се моля те, защото отново влизаш във пародийна форма и освен, че се изложи за пореден и надявам се последен път, нищо друго не стори. Не го осмисляш нали? Нищо, нищо....
Ivanov
Full Member

« Reply #2675 on: February 27, 2015, 09:00:58 AM »

Съгласен. Времето ще разчисти мъглата. Всяка лъжа е до време, аз не бързам, ще почакам, имам време.

rex
Hero Member

« Reply #2676 on: February 27, 2015, 09:10:09 AM »

Това, което е ясно на всички е, че ти си безскрупулен лъжец. Вероятно патологичен.
За факти изобщо не говори, защото и един такъв не си представил тук. Изключително и само клеветиш.
Имаш ли си представа 50 кученца колко кучила са? А колко реално са произведени в р-к Аспарухово? Почти 4 пъти по-малко. Лъжите, които промотираш са изключително далеч от реалната статистика, изключително. Което автоматично ги прави и безхаберни. Но чисти лъжи.
Както са и лъжи, че р-к Аспарухово рекламира легенди от Кавказ. Къде е поместена такава реклама? Къде е поместена информация, че кучетата от развъдника са работещи като овчарски? ТОВА Е ЛЪЖА.
Запазването на дадена порода чрез развъждане на чистопородни екземпляри е развъдна цел. Начина на ползването на чистопородните екземпляри, произведени някъде, е приоритет изключително на техните собственици, а не на развъдчика.

NAPALM
Hero Member

« Reply #2677 on: February 27, 2015, 09:12:19 AM »

Прибавям още един въпрос към набъбналата ти колекция с неотговорени. Моля да ми посочиш къде и кого съм излъгал? Веднага!!!!
go6o_lud
Full Member

« Reply #2678 on: February 27, 2015, 10:14:20 AM »

Като се раздалечим от споровете, какво ви е мнението за кучетата от Чаран Гордолан? На мен много ми допадат като външност  smile

Георги Кънчев
rex
Hero Member

« Reply #2679 on: February 27, 2015, 10:54:49 AM »

Няма от какво да се раздалечаваме, защото тук няма спор.
Има нагли, безпочвени и преднамерени лъжи, тиражирани от потребител Ivanov.
Лъжите му се оборват с факти, а той мълчи като да не казвам какво, защото няма какво да отговори.

ПП "Хитрия" му замисъл да заформя "сеир" тук, всъщност работи срещу него с пълна сила. Защото освен да изкарва все повече добри страни от работата на Божидар и Радостин, друго не постига. Така, че благодарности за приноса в работата на р-к Аспарухово.  smile

NAPALM
Hero Member

« Reply #2680 on: February 27, 2015, 10:57:52 AM »

Като се раздалечим от споровете, какво ви е мнението за кучетата от Чаран Гордолан? На мен много ми допадат като външност  smile
Подчертавам, че изказвам лично мнение, с което не ангажирам никой!
Във връзка с несвързаните брътвежи на потребител Ivanov, вече поне веднъж бях споменавал, че съм виждал кучетата от развъдника на живо при гостуването ми в Киев, малко преди Имперска Русия за пореден път да си покаже номерцата.
За голяма жалост качествените кучета там са на път да си отидат от този свят поради старост(ако това вече не се е случило). Това са Жаклин, Жанета, Жан и Жак. Не мога да разбера защо на тези хора им е трябвало да смесват тази кръв с омелезената такава, плод на руско развъждане. Както забелязах, резултатите не бяха закъснели. Сегашното поголовие на развъдника представлява животни, които според мен вече нямат облика на кавказка овчарка. Груби като структура, но инак изглеждаха подвижни. Владимир Федоренко и покойната му съпруга се грижиха животните им да са в добра физическа форма.Като прибавим факта, че постоянно ги тренират за тъй наречената работа на човек, са се получили едни свирепи и злобни животни, много-много далеч от всякакви представи за овчалско куче. Един вид истински работни кучета, според мерилото на потребител Ivanov обаче.
Общо взето е това. При Юлия Розанова беше по-интересно, въпреки че към тогавашния момент при нея нямаше много кучета.
go6o_lud
Full Member

« Reply #2681 on: February 27, 2015, 11:07:39 AM »

Подчертавам, че изказвам лично мнение, с което не ангажирам никой!
Във връзка с несвързаните брътвежи на потребител Ivanov, вече поне веднъж бях споменавал, че съм виждал кучетата от развъдника на живо при гостуването ми в Киев, малко преди Имперска Русия за пореден път да си покаже номерцата.
За голяма жалост качествените кучета там са на път да си отидат от този свят поради старост(ако това вече не се е случило). Това са Жаклин, Жанета, Жан и Жак. Не мога да разбера защо на тези хора им е трябвало да смесват тази кръв с омелезената такава, плод на руско развъждане. Както забелязах, резултатите не бяха закъснели. Сегашното поголовие на развъдника представлява животни, които според мен вече нямат облика на кавказка овчарка. Груби като структура, но инак изглеждаха подвижни. Владимир Федоренко и покойната му съпруга се грижиха животните им да са в добра физическа форма.Като прибавим факта, че постоянно ги тренират за тъй наречената работа на човек, са се получили едни свирепи и злобни животни, много-много далеч от всякакви представи за овчалско куче. Един вид истински работни кучета, според мерилото на потребител Ivanov обаче.
Общо взето е това. При Юлия Розанова беше по-интересно, въпреки че към тогавашния момент при нея нямаше много кучета.

Да и аз много харесах, Жан, Жак и Джабар също.

Георги Кънчев
NAPALM
Hero Member

« Reply #2682 on: February 27, 2015, 12:31:43 PM »

Да и аз много харесах, Жан, Жак и Джабар също.
Джабар няма нищо общо като излъчване с Жан и Жак. Общо взето взети един спрямо други са на два срещуположни полюса. Джабар не е взел нищо от бащина страна за съжаление. Много по-груб във всяко едно отношение, при него вече се наблюдава типичното излъчване на руските шоу кучета ала Русский Риск, Русский Медведь и Из Светлого дома.
Ivanov
Full Member

« Reply #2683 on: February 27, 2015, 12:33:34 PM »

Истинската КО, неповторимо куче -

https://www.youtube.com/watch?v=XIlbDcTcFx0

Омерзителите нали трябва да продават, фалят си тяхното, опа, на Лвова.

rex
Hero Member

« Reply #2684 on: February 27, 2015, 12:38:17 PM »

Тъй като лъжеца потребител Ivanov прекали с обидите си, моля администратора да се намеси и да му наложи бан.
Достатъчно осмърдя тук с присъствието си!

Pages: 1 ... 177 178 [179] 180 181 ... 197
  Print  

Jump to: