Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: База данни за кучетата от породата Каракачанско куче.

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 27, 2025, 23:23:23 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 167 168 [169] 170 171 ... 197
  Print  
Author Topic: Кавказка Овчарка  (Read 1133515 times)
0 Members and 204 Guests are viewing this topic.
ASKAR
Sr. Member

« Reply #2520 on: November 19, 2014, 17:39:33 PM »

http://olx.bg/kavkazka-ovcharka-i63066272
 notworthy ТУК ЯВНО СЕ ЦЕНЯТ МНОГО КУЧЕТАТА НА БОЖО И РАДО И РЕШИХ ДА СПОДЕЛЯ С ВАС.ЧУДЯ СЕ  КАТО ТОЛКОВА ПИШАТ ПОД ОБЯВИТЕ БОЖО И РАДО ЧЕ КУЧЕТО Е ПРОИЗВЕДЕНО ОТ ТЯХ И ЧЕ Е БРАКУВАНО ЗАЩО НЕ СА КАЗАЛИ И НА ЧОВЕКА НА КОЙТО ГО ПРОДАВАТ ЧЕ Е БРАКУВАНО ОТ ТЯХ Huh? ЯВНО СА МУ ГО СПЕСТИЛИ КОЛКОТО ДА МУ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ А СЕГА КАТО И ДРУГ ИСКА ДА ГО МАХНЕ ВЕЧЕ КАЗВАТ. " ВНИМАНИЕ ТОЗИ ЧОВЕК Е МОШЕНИК КУЧЕТО Е ПРОИЗВЕДЕНО ОТ НАС И Е БРАКУВАНО ТОЙ Е ТЪРГОВЕЦ НА КУЧЕШКО!!!!!" НА 40 ДНИ ЩОМ ВАШИЯ БРАК СТРУВА 350 ЛВ... ПРИ ОСЛОВИЕ ЧЕ Е ЯЛО ПО ЕДИН ЧУВАЛ РОЯЛ КАНИН НА МЕСЕЦ ДО 11 МЕСЕЦ И СА ДАДЕНИ 400ЛВ ЗА ЛЕЧЕНИЕ КОЕТО НЯМА НИЩО ОБЩО С РЕВАКСИНАСИЯТА СИ МИСЛЯ ЧЕ 1000 ЛВ Е НОРМАЛНА ЦЕНА
А да те питам твоите произвеждат ли храна че на 45 дни ги продаваше за 1200-1500 лв ,а сега на 8 месеца са по 700 лв.,а и нали Герда не ставаше и щеше да я подаряваш,нямаше и да я плодиш и т.н. убеден съм че тя в най-скоро време ще бъде заплодена на някои от твоите "супер" кучета и ще се рекламираш пак с наши кучета ,то щото твоите са все супер,а на Росен му бе обяснено че кучето няма кои знаи какъв потенциал,не говори за неща които само са ти преразказани.
ASKAR
Sr. Member

« Reply #2521 on: November 19, 2014, 17:47:23 PM »

познанията ти за хората са колкото и за овчарските кучета демек - никакви  Wink но,  "споко мееен" това е нормално за човек учил се и за двете от интернет
Като гледам как те е страх да кажеш кои си ,а само от анонимни профили кълвеш не са ми нужни особени познания за хората ,за да те преценя,и споко не са много хората в БГ така добре запознати с работата ни,че и с личните ни неща и така дълбоко вълнуващи се от всяка наша стъпка,за да се досетя кои сън не спи заради нас и работата ни.
savatars
Newbie
*

« Reply #2522 on: November 19, 2014, 20:14:38 PM »

Определено е от типа хора които само говорят и нищо повече като в един друг форум един бабаит ми поиска телефон за връзка и като му го дадох се покри доста сериозно
CECI_PL
Jr. Member
**

« Reply #2523 on: November 19, 2014, 20:39:35 PM »

РАЗЛИЧНИТЕ ЦЕНИ СА ЗА РАЗЛИЧНИ КУЧЕТА  РАДО.  НО НЕ СИ МУ  КАЗАЛ НА ЧОВЕКА  ЧЕ МУ ПРОДАВАШ БРАКУВАНО КУЧЕ !!! ПИШЕШ МИ И МИ ДРЪНКАШ ПРОСТОТИИ КОЛКОТО ДА ВЪРВИ СПОРА НО НА МНОГО ХОРА ИМ СТАНА ЯСНО!!! ВЗИМАМ СИ БЕЛЕЖКА ОТ Ariman И ПРЕСТАВАМ ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С ТЕБ. И ДА СИ  ЗНАЕШ  ЧЕ СИ НИКОЙ КАКВИ ТВОЙ КУЧЕТА КАКВО ТВОЕ ПРОИЗВОДСТВО  lol lol lol .  ГЕРДА НЯМАМ ТАРЕНИЕ ДА Я РАЗКАРАМ !!! КАКВО РАЖДАНЕ ТЕ ГОНИ!  eek . КАКЪВ СИ  ПЛЪХ САМО ЦЕЛИЯ СПОР ЗАПОЧНА ЧЕ ИСКАШЕ ДА Я ОТКУПИШ ТАЗИ ГЕРДА. А СЕГА МИ ГОВОРИШ ЗА ЦЕНИ ПАРИ КОЕ КОЛКО САМ ПРОДАВАЛ И КАКВИ ЛИ НЕ ГЛУПОСТИ КОЛКОТО ДА ВЪРВИ СПОРА.  ГЛУПОСТИ КОЛКОТО ИСКАШ НО НЕ И ОДГОВОР ЗАЩО ПРОДАВАШ БРАКУВАНИТЕ ОТ ТЕБ КУЧЕТА И ЗАЩО НЕ КАЗВАШ НА ТЕЗИ КОИТО ГИ КУПУВАТ ЧЕ СА БРАК. СЕГА ПОНЕЖЕ СИ ОТВОРЕН ЩЕ ТИ СЛОЖА СНИМКА ЧЕ ПРОДАВАШ БРАКУВАНИ И БОЛНИ КУЧЕТА НА МЯСТО КАДЕТО ЩЕ ТЕ ВИДИ ЦЯЛ СВЯТ. И С ТОВА ПРЕКЛюЧВАМ С ТЕБ!!!
ASKAR
Sr. Member

« Reply #2524 on: November 20, 2014, 05:39:55 AM »

Незнам за цял свят ,но всички в БГ вече те разбраха що за човек си,а тези бракуваните от Оскар дето ги продаде за по 1000 лв-каза ли им на хората че са брак,ами тези от дъщерята на Оскар-казали на хората ,че  майката е брак,за Демон поне си призна че ще го ползваш и ще казваш че друг е баща на кученцата-не това не е тарикатлък ,ти си най-великият развъдчик-измами ,далавери ,всичко за пари това си ти типичната циканска черта в теб.
ASKAR
Sr. Member

« Reply #2525 on: November 20, 2014, 06:07:21 AM »

И благодаря че ми напомни да си изтрия старите обяви,но твоите от тук нататък ....
CECI_PL
Jr. Member
**

« Reply #2526 on: November 20, 2014, 07:35:32 AM »

Използвал съм думата БРАК за тези кучета КОИТО СПОМЕНАВАШ като съм го направил за мое кучило само за да накарам хората които ТОЛКОВА ВЪЗХВАЛЯВАХА ТЕЗИ КУЧЕТА  ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ. ТЕ ПРОСТО НЕ БЯХА ЧИСТОПОРОДНИ СПОРЕД МЕН НО В НИКОИ СЛУЧАЙ БРАК. НО ЗА ОСТАНАЛИТЕ И ТЕЗИ НА КОЙТО СЪМ ГИ ПРОДАЛ БЯХА ЕТАЛОНИ ЗА ПОРОДАТА НИКОЙ НЕ СЪМ  ИЗЛЪГАЛ С НИЩО. ИМАЛСЪМ ЕДНО КУЧЕ БРАК И НИКОГА НЯМАШЕ ДА ГО ПРОДАМ ЕДИН ПРИЯТЕЛ ГО ПОИСКА ЗА ДЕТЕТО МУ ДА СИ ИГРАЕ С НЕГО. АЗ МУ КАЗАХ ЧЕ КУЧЕТО Е ПАЛЕН БРАК И НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ ОТ НЕГО. НО ТОЙ СИ ГО ВЗЕ. ПАК СЕ ОПИТВАШ ДА ЗАМАЖЕШ НЕЩАТА С ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ.ТЕЗИ НА КОИТО СЪМ ГИ ПРОДАЛ ТЕЗИ КУЧЕТА  СА НА МНЕНИЕ ЧЕ ТОВА КОЕТО ТИ И АЗ ГЛЕДАМЕ  В МОМЕНТА Е БРАК И МЕЛЕЗИ А ПРИ ТЯХ СА ЕТАЛОНИТЕ И ЧЕ ТОВА КОЕТО СЪМ И ПРОДАЛ Е НАЙ ДОБРОТО КОЕТО СЪМ ПРОИЗВЕЛ. ВСЕКИ СИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ . НО ТИ ЩЕ ИЗЛЕЗЕШ И ДЪЛГО ВРЕМЕ ЩЕ СТОИШ НА ПЪРВО МЯСТО В ГУГАЛ КАТО ЧОВЕК КОЙТО ПРОДАВА БРАКУВАНИ КУЧЕТА. ОЩЕ ТЕ ЧАКАМ ДА СИ ОТКУПИШ ГЕРДА. АКО НЯКОЙ НЕ Е ДОВОЕН ОТ КУЧЕТАТА КОИТО СЪМ МУ ПРОДАЛ ЗА КОИТО СПОМЕНА РАДО ЩЕ СИ ГИ ОТКУПЯ ЗА ПО 1000 ЛВ КУЧЕТО ВЕДНАГА !!!!!
CECI_PL
Jr. Member
**

« Reply #2527 on: November 20, 2014, 08:15:43 AM »

РАДО ТРЕТАТА СНИМКА НЕ СЪМ Я ВЗЕЛ ОТ НЕТА КАКТО МИ ПИШЕШ ПОД ОБЯВИТЕ  lol lol lol ТОВА КУЧЕ Е ДЪЩЕРЯ НА ВИДРА - ОСКАР + ХАНА.ДЕТО ИМ ВИКАШ БРАКОВЕТЕ КОЙТО СЪМ ПРОДАЛ clap А КУЧЕТАТА ОТ ПОСЛЕДНАТА  СНИМКА НЕ СА МЕНДИЛИ ЕДИНСТВЕНИЯ МЕНДИЛ СИ ТИ. ЖАЛКО ЧЕ И ТИ НЯМАШ ХАРАКТЕР И СЪРЦЕ КАТО ГЕРДА . ИНАЧЕ С УДОВОЛСТВИЕ БИХ РЕШИЛ С ТЕБ ПРОБЛЕМА ПО МЪЖКИ ДА ТЕ ТЕСТВАМ ДАЛИ ЩЕ СКИМТИШ !!! ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО КАМ ТЕБ Е ОТПРАВЕНО .

ForumMod: поради нарушаване правилата на форума потребител CECI_PL получава бан.
« Last Edit: November 20, 2014, 20:01:19 PM by ForumModerator » Logged
savatars
Newbie
*

« Reply #2528 on: November 20, 2014, 17:02:38 PM »

Поправете ме ако греша ама как така човек ,който е продал бракувано куче за 300лв.после му се предлага да си го откупи за 1000лв. А друг който също е продавал бракувани за по 1000лв предлага да си ги откупи на същата цена
ASKAR
Sr. Member

« Reply #2529 on: November 20, 2014, 17:37:47 PM »

И аз това се чудих,как на мен след 6 месеца ми се иска три пъти по голяма цена,нима другите кучета не ядат,ами медикаментите и "хранителните им добавки",а и са минали към 3 години-много повече храна...според мен 3500 лв е добра цена. А за оправданията ти кое и как си имал в предвид за брака просто си смешен и можеш където искаш да ме пишеш-ти вече се показа що за човек и развъдчик си,а предизвикателството си го наври знаеш къде...
sicak
Newbie
*

« Reply #2530 on: November 21, 2014, 00:06:10 AM »

Ехе... Цеци БИТКАТА щял да скача на 50 кг. човек с мокри дрехи  smile (ей, т`ва вече е супер мъжкарско)  lol Толкова е сърцат господи, че ще се налага да му простиш. Хвала, на такива източно православни християни.

Което ми напомня, за една история от времената на политеизма, на Велика България (Кубратова България). След обединението, на древните български племена и създаването на Велика България през 632. Историята се случила, към края на 60 годишното управление на Кубрат.
Старият хан, усещайки наближаването на сетния си час, събрал синовете си в шатрата и казал на най-големия Бат Баян:
- Вземи, сине, 1 копие и се опитай да го счупиш.
Взел Баян копието и го счупил.
- А сега, сине, вземи 2 копия и се опитай да ги счупиш.
Взел Баян двете копия и ги счупил.
- Така, сине, вземи 5 копия и се опитай да ги счупиш...
Взел Баян пет копия и ги счупил през коляно.
- Добре, сине, а сега вземи всички останали 15 копия и опитай да ги счупиш...
Грабнал Баян 15-те останали копия... и ги счупил.
- Ех, Баяне, Баяне... с този твоя фитнес, прост ще си останеш...

kotrag
Newbie
*

« Reply #2531 on: November 21, 2014, 15:38:17 PM »

soğuk, що да се не преборат бе, нали  раздухват че при кавказките  дребните(лисицовидните)  били по корави от едрите(мастифоидните) дай да видим дали и при собствениците им е така
savatars
Newbie
*

« Reply #2532 on: November 21, 2014, 19:10:27 PM »

Котараче а ти от кой тип си . Така като те гледам на долна невестулчица ми приличаш
sicak
Newbie
*

« Reply #2533 on: November 21, 2014, 19:14:56 PM »

soğuk, що да се не преборат бе, нали  раздухват че при кавказките  дребните(лисицовидните)  били по корави от едрите(мастифоидните) дай да видим дали и при собствениците им е така
Докато Безмер е чупел копията в юртата, Котраг е бил вътре. А топло ли му е било, студено ли, е па не знам. Бил е на завет, не го е подухвал морския бриз.
На мен сеир(зрелище) не ми се гледа, но като толкова много искаш, ще ти пуснем
https://www.youtube.com/watch?v=dQUjDvya_NM

« Last Edit: November 21, 2014, 19:15:38 PM by sicak » Logged
kotrag
Newbie
*

« Reply #2534 on: November 21, 2014, 20:14:40 PM »

не е било бриз щото са му подухвали δερε-тата
а тия намазани гейзери дет пускаш си ги гледай сам

туй е машината - https://www.youtube.com/watch?v=tOyOxOE3MLE
Wink
Pages: 1 ... 167 168 [169] 170 171 ... 197