Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Предстоящо! 15.03.2025г. Юбилейна Национална изложба на Каракачански кучета "20 години от признаването на Първата Българска автохтонна порода - Каракачанско куче".

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 27, 2025, 23:16:16 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 165 166 [167] 168 169 ... 197
  Print  
Author Topic: Кавказка Овчарка  (Read 1133376 times)
0 Members and 98 Guests are viewing this topic.
CECI_PL
Jr. Member
**

« Reply #2490 on: November 16, 2014, 15:20:40 PM »

СТИГА СИ ДРЪНКАЛ ЛЪЖИ ЗАКУПЕН НА РЕАЛНА ЦЕНА АЗ СЪМ СИ ГОВОРИЛ С БОЖО И МИ Е КАЗАЛ ЧЕ НЕ Е ДАЛ 1 СТОТИНКА ЗА ТЕЗИ КУЧЕТА. ПЛАТИЛ Е САМО ТРАНСПОРТА И РОДОСЛОВИЯТА. В което няма нищо лишо. Само не започвай с коплексите си КАКВО СИ ПРОИЗВЕЛ ,ТВОИ ПРОИЗВОДСТВА . О сазнай се че си нищо и нищо неси произвел освен гробище за малки кученца. Имаш кучета на Наталия който раждат по цимента у вас . Ако Шаро небеше от кучетата на Наталия никога нямаше да е при мен .
ASKAR
Sr. Member

« Reply #2491 on: November 16, 2014, 15:23:14 PM »

Е ти нали си произвел от Оскар и Малаховският-явно много се гордееш.
CECI_PL
Jr. Member
**

« Reply #2492 on: November 16, 2014, 15:25:05 PM »

Аз казах и го написах че кучилото с оскар за мен е грешка и е брак. Имаше хора за който са били еталони и им ги продадох разкарах всичко..А Малаховския е най карасивото и направено куче което съм виждал!
ASKAR
Sr. Member

« Reply #2493 on: November 16, 2014, 15:26:39 PM »

За Елбо това не си го чул ,а си го измисляш,Елбо бе платен на реална цена и незнам защо лъжитети не спират или трябва да помоля Божо да предостави кореспонденцията ти където описваш как ще ползваш Девил и ще пишеш в документите на кученцата друг баща о велики развъдчико.
ASKAR
Sr. Member

« Reply #2494 on: November 16, 2014, 15:27:41 PM »

Аз казах и го написах че кучилото с оскар за мен е грешка и е брак.
Е как така продаваш брак и то на такава солена цена?
ASKAR
Sr. Member

« Reply #2495 on: November 16, 2014, 15:28:59 PM »

После като разкара всичко от Оскар-защо заплоди негова щерка на Галан,нали бяха брак отдавна?
ASKAR
Sr. Member

« Reply #2496 on: November 16, 2014, 15:31:04 PM »

Малаховския е най карасивото и направено куче което съм виждал!
Смятаи ,малаховският ти е критерии за КО  lol lol lol,ама какво се учудвам...
CECI_PL
Jr. Member
**

« Reply #2497 on: November 16, 2014, 15:31:41 PM »

ЗА МЕН БРАК ЗА ДРУГИ ЕТАЛОНИ. МОЖЕ И АЗ ДА НЕ РАЗБИРАМ ОТ КУЧЕТА, НО НАМЕН НЕ МИ ХАРАСВАХА. НАПРАВИХ ВРАЗКАРА ЗА ДА СЕ ОБЕДЯ В НЕЩО В КОЕТО СЕ СЪМНЯВАХ.
ASKAR
Sr. Member

« Reply #2498 on: November 16, 2014, 15:34:07 PM »

Е добре разбра че не струват и пак женското останало при теб от кучилото(защото не успя да го продадеш) го заплоди на Галан-от тази връзка имаше ли брак или само еталони.
CECI_PL
Jr. Member
**

« Reply #2499 on: November 16, 2014, 15:39:00 PM »

Шаро го взех за да го вкарам в разплод А РОДОСЛОВИЯТА СА ЗА ХОРА КОИТО НИЩО НЕРАЗБИРАТ ОТ КУЧЕТА ТЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ РОДОСЛОВИЯТА.ТОВА Е НАЙ ЛЕСНИЯ НАЧИН ДА СЕ МАНИПОЛИРАТ ХОРАТА И ДА СЕ МЕЛЕЗЯТ КУЧЕТАТА . АЗ ЛИЧНО ЗАТОВА СЪМ СПРЯЛ ДА ВАДЯ РОДОСЛОВИЯ . ПОВЕЧЕТО ХОРА ИМАТ СУПЕР РОДОСЛОВИЯ И КАКВИ ЛИ НЕ ХАРТИИКИ ДИПЛОМИ И ТИТЛИ НО НЕ И КУЧЕТА.ДА АКО ВАДЕХ РОДОСЛОВИЯ ЩЯХ ДА ЗАПЛОДЯ НА ШАРО И ДА ЗАПИША ДРУГ МЪЖКАР КОЙТО И ДА Е С РОДОСЛОВИЕ НАЛИ СПОРЕД МЕН КУЧЕТАТА ЩЕ СА ДОБРЕ КВО МИ ДРЕМЕ ЗА РОДОСЛОВИЕТО. ПО ДОБРЕ ХУБАВО КУЧЕ ОТ КОЛКОТО ХУБАВО РОДОСЛОВИЕ.
CECI_PL
Jr. Member
**

« Reply #2500 on: November 16, 2014, 15:40:44 PM »

ДАЙ ДА СИ ПИШЕМ АКО ИСКАЖ НА ЛИЧНИ ЧЕ ЗАДРЪСТИХМЕ ФОРУМА С МАХЛЕНСКИ МОАБЕТИ
ASKAR
Sr. Member

« Reply #2501 on: November 16, 2014, 15:41:55 PM »

Доколкото помня и веднъж дъщеря на Оскар заплоди с дъщеря на Малаховският ,по маика инбридни 2-2 на Хана ,и от там само еталони ли излязоха,какво се оказа ,че при теб и бракът влиза в разплод,продаваш брак (по твои писания),а си тръгнал да ми търсиш сметка за Герда  при все че към росен постъпих съвсем коректно и му казах кое какво и що и му взех три пъти по ниска цена  за бракувано куче  от теб пак за бракувани кучета
ASKAR
Sr. Member

« Reply #2502 on: November 16, 2014, 15:44:25 PM »

Шаро го взех за да го вкарам в разплод А РОДОСЛОВИЯТА СА ЗА ХОРА КОИТО НИЩО НЕРАЗБИРАТ ОТ КУЧЕТА ТЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ РОДОСЛОВИЯТА.ТОВА Е НАЙ ЛЕСНИЯ НАЧИН ДА СЕ МАНИПОЛИРАТ ХОРАТА И ДА СЕ МЕЛЕЗЯТ КУЧЕТАТА . АЗ ЛИЧНО ЗАТОВА СЪМ СПРЯЛ ДА ВАДЯ РОДОСЛОВИЯ . ПОВЕЧЕТО ХОРА ИМАТ СУПЕР РОДОСЛОВИЯ И КАКВИ ЛИ НЕ ХАРТИИКИ ДИПЛОМИ И ТИТЛИ НО НЕ И КУЧЕТА.ДА АКО ВАДЕХ РОДОСЛОВИЯ ЩЯХ ДА ЗАПЛОДЯ НА ШАРО И ДА ЗАПИША ДРУГ МЪЖКАР КОЙТО И ДА Е С РОДОСЛОВИЕ НАЛИ СПОРЕД МЕН КУЧЕТАТА ЩЕ СА ДОБРЕ КВО МИ ДРЕМЕ ЗА РОДОСЛОВИЕТО. ПО ДОБРЕ ХУБАВО КУЧЕ ОТ КОЛКОТО ХУБАВО РОДОСЛОВИЕ.
Е това че си призна за измамите е все някакво начало ,на мен не ми дължиш никакво обяснение ,ясен си ми от години,но хората взели кучета от теб -вече си правят някакви изводи,а на лични с теб не си пиша .
CECI_PL
Jr. Member
**

« Reply #2503 on: November 16, 2014, 15:47:57 PM »

ТОВА КОЛКО СИ МУ ВЗЕЛ Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛ СИ МУ ГО БОЛНО !!! И ПАК ТИ КАЗВАМ ЗА НЯКОИ ХОРА ТЕЗИ КОИТО СЕГА ГЛЕДАМ СА БРАКЪТ И СЪМ СИ ПРОДАЛ НАЙ ХУБАВИТЕ КУЧЕТА . НЕДЕИ МИ ДРАХКАИ ГЛУПОСТИ КОЛКОТО ДА НЕ ЗАСПИШ И ДА СЕ НАМИРАШ НА ПРИКАЗКА
CECI_PL
Jr. Member
**

« Reply #2504 on: November 16, 2014, 15:54:18 PM »

ПОГЛЕДНИ ВНИМАТЕЛНО ТОВА КУЧЕ ДЪЩЕРЯ Е НА ИСКАР АКО НЯКОГА ИЗВАДИШ КУЧЕ БЛИЗКО ДО ТОВА КАЧЕСТВО МИ СЕ ОБАДИ ДА ГО ВИДЯ. СРАВНИЯ АКО МОЖЕШ С ТОВА КОЕТО СИ ИЗВАДИЛ ОТ БЕЯ И БАРХАН. ЕДВА ЛИ ЩЕ МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ РЕАЛНО СРАВНЕНИЕ КАТО СЕ ИМА В ПРЕДВИТ ЧЕ ПАНДА ЗА ТЕБ Е БИЛА КАВКАЗКА И СИ БИЛ СИЛНО ПРИВЪРЗАН. ЗНАМ ЧЕ ЩЕ ЗАПОЧНЕШ ДА МИ ДРАНКАШ ГЛУПОСТИ КОЛКО СА ПО КАЧЕСТВЕНИ ТВОИТЕ НО МОГА ДА ТИ Я ТЕСТВАМ РАТКА КАКТО ПОИСКАШ МОГА И НА ТЕБ ДА Я ТЕСТВАМ
Pages: 1 ... 165 166 [167] 168 169 ... 197
  Print  

Jump to: