Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Предстоящо! 15.03.2025г. Юбилейна Национална изложба на Каракачански кучета "20 години от признаването на Първата Българска автохтонна порода - Каракачанско куче".

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 27, 2025, 19:22:42 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 164 165 [166] 167 168 ... 197
  Print  
Author Topic: Кавказка Овчарка  (Read 1130734 times)
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
rex
Hero Member

« Reply #2475 on: November 16, 2014, 09:34:54 AM »

Първо, като се обръщаш към някого по име, постарай се да разбереш как се казва човека и се опитай да му изпишеш името без правописни грешки. Ако можеш.
Какъв съм за теб въобще не ми е интересно, с оглед на драстичната липса на култура и интелект, които демонстрираш. Аз ако от такива взема да се обиждам ...
Е как да ми обръщаш внимание, като не ти изнася.  biggrin Пет пъти те питах, кой е аборигена от планините на Кавказ, дето плоди при тебе - отговор няма, няма и да има.
На всички е ясно къде те боде тебе, но за голяма радост никога няма да имаш кучета като Елибек, Ярка или Алания. Освен ако не откриеш тайната на клонирането, в което изключително силно се съмнявам.

По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
CECI_PL
Jr. Member
**

« Reply #2476 on: November 16, 2014, 09:35:32 AM »

Никола с този дълъг език и с това лизане може да получиш и ти след време няке куче подарък. Ткова натягане не е незабелязано. Все да кажеш и ти нещо. Нито имаш кучета нито нищо прочел си някоя статиика и си от компетентните. ТУК е като и в едни други 2 форума . С ега очаквам тези който са купили кучета от Божко и Радо и те да се обадят да ги подкрепят  clap  lol  lol
kotrag
Newbie
*

« Reply #2477 on: November 16, 2014, 09:37:22 AM »

абе ти нали ревеше като вдовица за кур бан чорба ако некой качи твой снимки некаде а ся ти крадеш и качваш чужди снимки.
Ти кой си бре момко? Защо не ни се представиш? Или може би наистина ти и тариката сте един и същ потребител, както Андрей е отбелязал? Каква е целта на поредния ти лишен то какъвто и да било смисъл пост? С какво право си позволяваш да ми държиш такъв тон? Надявам се на адекватна намеса от страна на администратора на форума.

тона е такъв какъвто трябва да бъде за мамини ревльовци взели се на сериозно дет като усетят жегата почват да реват на администраторите и руските лелки (както сам ги наричаш) да ги спасяват Cheesy

Прошу Наташа ПРОШУУУУУУ помочь мне с мою подгузник
« Last Edit: November 16, 2014, 09:40:17 AM by kotrag » Logged
NAPALM
Hero Member

« Reply #2478 on: November 16, 2014, 09:43:28 AM »

абе ти нали ревеше като вдовица за кур бан чорба ако некой качи твой снимки некаде а ся ти крадеш и качваш чужди снимки.
Ти кой си бре момко? Защо не ни се представиш? Или може би наистина ти и тариката сте един и същ потребител, както Андрей е отбелязал? Каква е целта на поредния ти лишен то какъвто и да било смисъл пост? С какво право си позволяваш да ми държиш такъв тон? Надявам се на адекватна намеса от страна на администратора на форума.

тона е такъв какъвто трябва да бъде за мамини ревльовци взели се на сериозно дет като усетят жегата почват да реват на администраторите и руските лелки (както сам ги наричаш) да ги спасяват Cheesy

Прошу Наташа ПРОШУУУУУУ помочь мне с мою подгузник
Момче! Нима очакваш, че ще ти падна на нивото?
Надявам се администратора на форума наистина да се намеси.
NAPALM
Hero Member

« Reply #2479 on: November 16, 2014, 09:46:24 AM »

Никола с този дълъг език и с това лизане може да получиш и ти след време няке куче подарък. Ткова натягане не е незабелязано. Все да кажеш и ти нещо. Нито имаш кучета нито нищо прочел си някоя статиика и си от компетентните. ТУК е като и в едни други 2 форума . С ега очаквам тези който са купили кучета от Божко и Радо и те да се обадят да ги подкрепят  clap  lol  lol
Тарикат! Нали знаеш, че вече си изгорил всички мостове?
kotrag
Newbie
*

« Reply #2480 on: November 16, 2014, 09:50:52 AM »

споко бе нидиеи рива оставям те да си биеш барабанито Wink
« Last Edit: November 16, 2014, 09:54:21 AM by kotrag » Logged
kotrag
Newbie
*

« Reply #2481 on: November 16, 2014, 09:52:40 AM »

.
« Last Edit: November 16, 2014, 09:53:36 AM by kotrag » Logged
CECI_PL
Jr. Member
**

« Reply #2482 on: November 16, 2014, 09:58:08 AM »

Нужда от мостове имат хора като теб който трябва да се държат за някой .Аз мога и да плувам.
NAPALM
Hero Member

« Reply #2483 on: November 16, 2014, 10:00:29 AM »

kotrag, или който и да си там, благодаря ти, много си великодушен.
Отиди да си биеш една знаеш какво.
« Last Edit: November 16, 2014, 10:02:51 AM by NAPALM » Logged
NAPALM
Hero Member

« Reply #2484 on: November 16, 2014, 10:05:55 AM »

Нужда от мостове имат хора като теб който трябва да се държат за някой .Аз мога и да плувам.
Обикновено хората имат приятели, на които държат и обратното. Явно, че това е нещо, до което не си се докосвал никога. Ти иначе си плувай.
CECI_PL
Jr. Member
**

« Reply #2485 on: November 16, 2014, 10:19:34 AM »

Обикновено хората имат приятели, на които държат и обратното. Явно, че това е нещо, до което не си се докосвал никога. Ти иначе си плувай.
ДОБРЕ ГО КАЗА ТОВА ЗА ПРИЯТЕЛИТЕ
ASKAR
Sr. Member

« Reply #2486 on: November 16, 2014, 12:36:44 PM »

Зураб е БРАТ на ЗУЛА затова го ползвам за реклама. А като кучетата от 2-3 снимка можеш само да мечтаеш да се родят такива при теб . 11 лични съобщения с похвали получих в Руския форум.
Той и Хода сигурно и е някакъв lol lol lol,а по въпроса за Панда -ти никога не си я виждал че да говориш за нея-може да попиташ хора които са я виждали що за куче беше и да на фона на другите в БГ вкл.Хана и Зула даур дон тя бе нещо повече,но никога не съм твърдял че е чист кавказец или е  някакъв критерии дори и за мен,имаше характер,но въпреки това винаги съм си признавал слабите и страни и тя бе бракувана,това че не можех да се разделя с нея защото си бях привързан към нея много си е друг въпрос,и като се видяхме се сещам как влязохме във вас и даур донката ти ни обикаляше като някаква мъстия -как синът и нямаше дори желание да излае,бяхме със Сашо и Митака-ама не Герда само няма характер-и ще ти пусна жокер -Герда бе бракувана от мен защото като я натиснех още на 40 дни и скимтеше,затова и отказах на двама души в Италия да им я дам ,после майка и я научи да се дръвче ,ето така се бракува куче още на 40 дни.При Росен в началото се е дръвчела според думите му и то до към 6-тият месец,как е гледана незнам ,но куче с десет пъти по слаб характер от Герда доиде заедно със Елбо в БГ -като попадна на правилен стопанин постигна това което и ние с Божо имаме ,но вие явно търсите нещо съвсем различно,след като и с битки ни предизвикваш,странно ти с какво ще ни се противопоставиш обаче,с кучето произведено от нас или с кучето произведено от Наталия,или може би  с това което ти си произвел....
ASKAR
Sr. Member

« Reply #2487 on: November 16, 2014, 12:53:53 PM »

Както Никито,така и още пет шест човека в БГ винаги ще получат подарък от нас стига да искат,и то най-качественото ,само че това не е от вчера, група хора които са доста добре запознати и са наястно с работата ни и целите,тези хора бяха наястно за Елбо кои е що е  още преди да е влязъл в БГ -които между впрочем не е подарък ,а си е закупен на реална цена,с тези хора си обсъждаме и приемаме съвети ,мнения,критики,но това ти няма как да го осъзнаеш-подарил си едно единствено куче на приятел,защото било криво и дефектно,а това че дори и тези взели кучета от теб не те подкрепят говори достатъчно що за човек си.
CECI_PL
Jr. Member
**

« Reply #2488 on: November 16, 2014, 15:07:58 PM »

lol lol lol lol lol lol lol Факта че споменаваш куче като Панда Като кавказка  lol lol lol lol lol lol lol ми е достатачен да се смея с години напред. А Зума Даур Донската е най умното и интилигентно куче което съм имал с трезва преценка и със много силен, ИЗКЛюЧИТЕЛНО СИЛЕН ХАРАКТЕР.КАТО ДОЙДЕ ОТ УКРАЙНА на 2 рия час започна да пази като възрастно куче . Като я видях как работи разкарах всички мастий които имах от Петьо Графа.Смятай по какво си я преценил че нямала характер  lol lol lol lol понеже си влязъл и въртяла опашка в мое присъствие lol lol lol наистина си много смешен.Че аз като бях в Божо и пусна всичките кучета и никое неме захапа и въртяха опашки това значили че нямат характер? Ма ти наистина си голям смешник особенно с Панда която е антипод на тази порода и може да бъде давана за пример като мелез. Голям раззбирач си бил щом си дал и пари за нея  lol lol lol lol
ASKAR
Sr. Member

« Reply #2489 on: November 16, 2014, 15:18:35 PM »

Ти или не можеш да четеш,освен че неможеш да пишеш или си много тъп.И не ми говори глупости ,защото ти запложда на Оскар-идеалът ти за КО,или малаховският вълкодав ти е идеал ,че и на него запложда,покажи ни ти какво си произвел от тези кучила големи развъдчико,аз от Панда нищо не съм вадил.
« Last Edit: November 16, 2014, 15:21:37 PM by ASKAR » Logged
Pages: 1 ... 164 165 [166] 167 168 ... 197
  Print  

Jump to: