Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: База данни за кучетата от породата Каракачанско куче.

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 27, 2025, 23:30:33 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 159 160 [161] 162 163 ... 197
  Print  
Author Topic: Кавказка Овчарка  (Read 1133682 times)
0 Members and 234 Guests are viewing this topic.
CECI_PL
Jr. Member
**

« Reply #2400 on: September 24, 2014, 15:47:27 PM »

lol ЧУХ КАКВО ЛИ НЕ НО НЕ И ЯСЕН ОТГОВОР НА ВЪПРОСА КОЙТО ЗАДАДОХ.ЗА мен сте абсолютни смешници който са като всички останали който плюете тук.Явно и доста сте я закасали за пара щом и бракът се продава при вас. А БОЖО не е нищо повече от един лизач който ежедевно хвали и четкосва определени хора докато него съжелят и му подарят куче. Понеже неможе да си позволи да си купи.Но пък ги продава и той като търговците на кучешко.БОЖО ПРАТИХ ТИ СНИМКИ НА ШАРО С УСНИ И ЛИГИ ДО ЗЕМЯТА  Я ГИ КАЧИ ДА ТЕ ВИДИМ КАКВО ПРОИЗВЕЖДАШ ОТ ТЕЗИ КУЧЕТА КОЙТО ТИ ПОДАРЯВАТ eek  clap Но тези който сега сте ги извадили понеже ще са с родословия те няма да имат проблеми. lol lol lol НИЩО НЕ РАЗБИРАТЕ.МНОГО СТЕ БЕЗХАБЕРНИ.На Наталия може само раницата да и носите мислите си че като имате от нейните кучета и сте станали производители. biggrin Тука всичко е като в Мартенсия форум И ГРУПАТА НА ЕРДЖАН. ЕДИН НА ДРУГ СИ ВДИГАТЕ АКЦИИТЕ И СИ ВЯРВАТЕ ТОЛКОВА СТЕ ЕДНАКВИ И СЛЕПИ. ЧЕ АКО ПОЧНА ДА ВИ БЛЪФИРАМ С СНИМКИ ще паднае голям смях.НО КАТО ЦЯЛО СЕ РАДВАМ ЧЕ МИ ОБРЪЩАЕ ТАКОВА ВНИМАНИЕ! cheers  Поздравявам всички който ме пюят  cheers
rex
Hero Member

« Reply #2401 on: September 24, 2014, 16:18:58 PM »

Абе и ние не чухме ясен отговор за аборигенния кавказец от планините на Кавказ, ама ...
И понеже за една седмица Божидар стана от "аз тебе много те уважавам" до "един лизач", върви и на тебе Наталия Львова да ти подари куче и да ти го донесе лично. А пък ако  вземе произведено от тебе куче в развъдника си, ела да те почерпим.
ПП А пък ако знаеш ти колко неща не знаеш. И никога няма да ги разбереш де. lol

По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
Ariman
Hero Member

« Reply #2402 on: September 24, 2014, 16:46:46 PM »

CECI_PL, жива трудност ми представлява да чета писаното от теб, звучиш като малко дете с ожулени колене, което иска да разкаже историята си, задъхано. Моля, поеми си въздух и дай ясни отговори на маркираните в черно въпроси, в по- по - предния ми пост, най - накрая.

Иначе, дай да започнем буквално от А и Б с теб - видимо най - големия проблем е, че не правиш разлика между мн. и ед. число на  местоимението "ко̀йто", като съюз за въвеждане на подчинено определително изречение. Научи се, че ед.ч се пише "КОЙТО" - "Й", а мн.ч. "КОИТО" - "И". Слагаш задължително запетайка пред - "че", "но", "а","ако"...също пред любимите ти "който" и "които", ако се справиш добре в следващите постове, ще ти кажа, в кои случаи не се налага.Обърни внимание и на двойните предлози - формите „във“ и „със“ на предлозите „в“ и „с“ и кога, как се пише.
Но най - вече, провери в българския тълковен речник значението на думите "безхаберие" и "блъф", за да не се налага да четем изрази като "много сте безхаберни" и "че ако почна да ви блъфирам с снимки", които така изречени показват само една ниска култура на боравене с родния език и чисто незнание.

Следващият път ще те таксувам за уроците по български, надявам се да не е проблем и да си продал Герда или Шаро до тогава, че и аз солено взимам. lol
« Last Edit: September 24, 2014, 16:49:02 PM by Ariman » Logged

Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
ASKAR
Sr. Member

« Reply #2403 on: September 24, 2014, 16:57:15 PM »

Цецо, ти като си по голям капацитет я ни кажи колко кученца от Оскар и Хана бракува,колко продаде и за какви пари че нещо не мога да се сетя?После как от тези дето за нищо не стават според теб,но не успя да продадеш ги заплоди на инбридинг  2-2  и от тях какво излезе ,колко бракува,за какви пари продаде кучета дето и според теб са далеч от породна кавказка овчарка? ДА човек ние бракуваме-нени  се иска но не всички можем да произвеждаме само СУПЕР КУЧЕТА,бракът го продаваме за пупи клас на непознати ,на доста ниски цени за породата ,подаряваме на ПОЗНАТИ ,но и качествени кучета,а според теб кучетата ти от нас са брак ,взел си ги почти без пари ,но искаш да ги продадеш на десеторна цена-ДАИ ЩЕ СИ ГИ ОТКУПЯ ТЕЗИ БРАКУВАНИТЕ НА ЦЕНАТА КОЯТО СЪМ ВЗЕЛ ЗА ТЯХ.
CECI_PL
Jr. Member
**

« Reply #2404 on: September 24, 2014, 17:17:36 PM »

АРИМАНЕ АЗ И СОЛЕНО ПЛАЩАМ  Wink
NAPALM
Hero Member

« Reply #2405 on: September 24, 2014, 17:30:13 PM »

Цецо, предполагам цял ден си мислил поредните си брътвежи  Wink Няма какво да се сърдиш тарикатче  Wink Каквото повикало - такова се обадило. И айде по-полека с обидите ако обичаш. Тук не ти е чалготеката, където подобен изказен "стил" е на мода.  Wink Мастии ще наричаш тези като тебе с оскубаните вежди, ясно ли ти е? Тарикат  lol
CECI_PL
Jr. Member
**

« Reply #2406 on: September 24, 2014, 17:41:52 PM »

АБЕ РАДО ТИ МАЙ СИ ПЪЛЕН ИД.ОТ КАКВО ОБЩО ИМА КАЧЕСТВОТО СЪС ПРОДАЖБИТЕ И ЦЕНАТА confused АЗ ОТЧЕТ ЛИ ДА ТИ ДАВАМ НА ТЕБ ЗА КОЛКО ПАРИ И КОЛКО СЪМ ПРОДАЛ.ИМА ХОРА КОИТО ТЪРСЯТ И ХАРЕСВАТ КУЧЕТА ОТ ЯГОТКИНА И ЗА ТЯХ ТОВА Е ИДЕАЛА И НА ТАКИВА СЪМ ГИ ПРОДАЛ.За мен небяха породни и ги разкарах но неса били криви или страхливи не са били брак. Имал съм едно единствено куче което съм бракувал и го подарих на един познат в село Коиловци. НО ПОРОДНОСТА И цЕНАТА СА ДВЕ РАЗЛИЧНИ НЕЩА. ОТ ИМБРИДИНГА 2-2 ИМАШЕ И СУПЕР КУЧЕТА НО И ОТ ТАМ БЕШЕ БРАКЪТ. Но ако трябва да съм честен толкова лошо качество като Шаро и Герда с кучета от Наталия невярвах че ще видя.Шаро съм го пуснал за 1500 евро ако намеря някой да го вземе , не значи че е качествен щом му искам толкос. Но неси мисли че тези който сега и искаш 800 eur ще са по добри само защото си им извадил родословие lol lol lol lol lol Тези кучета ако бяха извадени от друг съм обеден че щяхте доста да пюете по тях.
NAPALM
Hero Member

« Reply #2407 on: September 24, 2014, 17:51:45 PM »

По много тънък лед вървиш тарикат! Полека с обидите! Иначе ще се наложи намесата на модератора и ще изхвърчиш от тук с бясна скорост.
CECI_PL
Jr. Member
**

« Reply #2408 on: September 24, 2014, 17:51:58 PM »

Божка вие незначите нищо за мен че чак  да ви се сърдя. Мислих да те наглася в facebook но неискам да слизам на нивототи  lol lol малко на Евгени Минчев ми заприлича с последните си постъпки. Не можеш да понесеш критиката и истината като мъж. Никога нищо няма да произведете защото не сте обективни.ВАЩО Е НАЙ ДОБРОТО КОЕТО СТЕ ПРОИЗВЕЛИ И НАЙ ПОРОДНОТО НА ДРУГИТЕ СА 2-3 КАЧЕСТВО.ТОЧНО ОБРАТНОТО.
ASKAR
Sr. Member

« Reply #2409 on: September 24, 2014, 17:53:48 PM »

АБЕ РАДО ТИ МАЙ СИ ПЪЛЕН ИД.ОТ КАКВО ОБЩО ИМА КАЧЕСТВОТО СЪС ПРОДАЖБИТЕ И ЦЕНАТА confused АЗ ОТЧЕТ ЛИ ДА ТИ ДАВАМ НА ТЕБ ЗА КОЛКО ПАРИ И КОЛКО СЪМ ПРОДАЛ.
Е тогава  какво искаш от нас,продали сме ти бракувани кучета ,това че за нас брак не значи просто криво куче,не  значи че ти си продал качествени,и цената е пряко свързана с качеството явно,след като за едно куче искаш 1500 евро ,а за друго 800 лв.Ние също не ти дължим отчет на кои какво сме подарили или продали и за колко.Първо научи какво е племенен брак и после ще говорим,пък за търговиика се вижда кои какво и що  с последният ти пост. И като сме почнали посочи непородността на нашите кучета като породността няма общо с всичко останало ,било то цена брак или родословие.
CECI_PL
Jr. Member
**

« Reply #2410 on: September 24, 2014, 17:57:19 PM »

Няма да е нужно не ми е интересно да пиша тук . НЯМА ОБЕКТИВНОСТ.Големи хвалби голямо нещо за кучета средна класа.Не опюхте едно ваше куче което ми заприлича на един друг форум. И сам спирам да пиша.
CECI_PL
Jr. Member
**

« Reply #2411 on: September 24, 2014, 18:03:13 PM »

Радо задаваш ми въпроси все едно сме на махлянска седянка колкото да си пишем да върви спора. НО вече не си ми интересен. Спора започна да цикли на въпросите се отговаря с въпрос. ЧАО ОТ МЕН .
ASKAR
Sr. Member

« Reply #2412 on: September 24, 2014, 18:04:10 PM »

Типично за теб бягаш  като нещата опрат до малко умствен багаж.
rex
Hero Member

« Reply #2413 on: September 24, 2014, 18:17:59 PM »

Като няма обективност, хайде внеси малко. Кажи кой е аборигена-кавказец, внесен от планините на Кавказ - така активно плодящ в твоя развъдник. За четвърти път не отговаряш.
И ако Божо ти прилича на Евгени Минчев - на кого приличаш ти, щом миналата седмица много го уважаваше, каквото и да ти беше написал щеше да го приемеш, а днес го наричаш лизач?
Може би е нужно Наталия Львова, която споменаваш на лягане и ставане да се включи, та да и обясниш как и лиже Божидар , пък тя да ти се изповяда защо му е подарявала кучета? Да вземем да и потърсим сметка що е правила така, пък че и си взе от него кутре? Предполагам няма да откаже да се включи. Таман да я питаш не ще ли куче и от тебе.
Пак ти казвам - сам не подозираш колко неща не знаеш. С това поведение няма и да ги узнаеш.

По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
CECI_PL
Jr. Member
**

« Reply #2414 on: September 24, 2014, 18:33:42 PM »

Събрала си е вересиите жената нищо повече според мен.
Pages: 1 ... 159 160 [161] 162 163 ... 197
  Print  

Jump to: