Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Втора национална изложба на Каракачански кучета, 31 март 2024г. гр.Пловдив.  Резултати и фотогалерия

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 27, 2025, 19:41:04 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 154 155 [156] 157 158 ... 197
  Print  
Author Topic: Кавказка Овчарка  (Read 1131398 times)
0 Members and 102 Guests are viewing this topic.
rex
Hero Member

« Reply #2325 on: September 13, 2014, 04:37:27 AM »

Явно няма да се даде информация за аборигенния кавказец от планините в Кавказ . То просто няма такъв де.
Лошото, че  та.ак се прави и с хората, които разглеждат тия обяви и си купуват кучета по тях. И виждат снимки примерно на ХГ Зураб, представен като производител в български развъдник. Пък кучето е със съвсем друг собственик, който сигурно хал-хабер си няма къде е България.
Особено ми хареса откровението, че селекцията се прави "според зависи" с кучета, които не могат да бъдат продадени.

По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
CECI_PL
Jr. Member
**

« Reply #2326 on: September 13, 2014, 06:45:21 AM »

Момчета аз ако започна да казвам какво точно мисля и започна да се обясняам на ШМА.КИ като вас трябва да съм най големия балък. Блафирам ви и се забавлявам с вас . Взели сте се на сериозно като развидчици и производители и си преписвате чужди заслуги което е меко казано жалко . Жалко е и че от кучета със слилен характер си произвел страхливо куче.  А на Наталия кучетата се славят с характера си! Жалко е че ги гледаш как умират като бебета и ги продаваш болни с под нормено тегло недохранени. Ти самия си жалак. Герда няма да роди при мен защото не притежава качества взех я просто за направя услуга на приятел. Ако се намери някой които да даде 1000 лв за нея веднага я взима.  Просто имам в момента повече свободна време и с други кучкари си правим базик с вас и ви гледаме сеира  clap
kotrag
Newbie
*

« Reply #2327 on: September 13, 2014, 07:22:24 AM »

savatars
Newbie
*

« Reply #2328 on: September 13, 2014, 08:43:04 AM »

много често който сега се смее lol по късно плаче no
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #2329 on: September 13, 2014, 09:39:18 AM »

Добре, че няма качества, че ако имаше сигурно щеше да струва 3-4000 biggrin
Противоречите си сам, хем не става за нищо, хем струва поне 1000..... куче, което не притежава качества се подарява, или най-много му се иска някаква символична цена. То за хубаво куче трудно ще намериш някой, който да даде 150-200лв. (за сумите които пишете вие и дума не може да става) та какво остава за "бракувано" куче...

Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ!
Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
"Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
kotrag
Newbie
*

« Reply #2330 on: September 13, 2014, 09:54:16 AM »

нещо плашиш ли ме андрюха Smiley
Ariman
Hero Member

« Reply #2331 on: September 13, 2014, 11:06:58 AM »

CECI_PL, ти не разбираш добре идеята на МАКК, на този форум и защо точно в него, намерихме пристан за тема КО...  
Ти си далеч от идеите , които се изповядват тук - от цененето на породността, от селекцията, труда и опита на шепа хора да запазят същността на тези овчарски кучета.
Твоето място са сайтовете с обяви (въпреки че неверната информация, е основа за сравнителна подсъдност, но това е друг въпрос), самата идея, че притежаваш повече реклама, от колкото кучета и непрекъснато говориш за баснословни суми, говори не за селекционер, а просто за търговец на кучета..., от което гониш своя келепир, за което не те съдя, не оставяй с грешно впечатление. Всеки от нас, прави хляба си, както намери за добре!
НО липсата на основна компетентност, "честата смяна на платната на лодката ти" и арогантното, безпочевено обаче отношение, не впечатляват умните хора пишещи тук, с това мога да те успокоя.
Идеята е или да влезеш в ритъма, за да може да се водят сравнително нормални, да не казвам чак градивни(защото вече се разбрахме за "компетентността") дискусии, или да потърсиш друго място, където да получиш желаните минути слава и да бъдеш подобаващо оценен...
Поздрави и желая успех, в това с което си се захванал, но знай - то няма почва тук!
« Last Edit: September 13, 2014, 11:08:28 AM by Ariman » Logged

Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
savatars
Newbie
*

« Reply #2332 on: September 13, 2014, 11:34:57 AM »

нещо плашиш ли ме андрюха Smiley
[/хубава работа как ще те плаша вие сте бестрашни като гледам  просто съвет щото виждам че ви е много смешно   quote]
kotrag
Newbie
*

« Reply #2333 on: September 13, 2014, 12:36:16 PM »

как да се не смее човек то са селекци програми генетики десетки стотици години  хиляди левове качества проверки да се замае човек от термини и претенци а като се провери  работата си се окажт домашни любимци с целата файда едно две ремаркета гюбре на месец това ако не си е за смех
NAPALM
Hero Member

« Reply #2334 on: September 13, 2014, 13:22:33 PM »

Цецооо, цецо........... no
CECI_PL
Jr. Member
**

« Reply #2335 on: September 13, 2014, 13:50:57 PM »

Абе Радо завчера ми се хвали в Facebook че успял да си оговори малките за по 800 EUR. После пак аз съм бил търговец и скъпо съм ги продавал  clap 
CECI_PL
Jr. Member
**

« Reply #2336 on: September 13, 2014, 13:55:24 PM »

REXSI къде прочете че Зураб е производител в бъларски развъдник eek По това че съм качил снимки на кучета на Наталия ли съдиш. confused
kotrag
Newbie
*

« Reply #2337 on: September 13, 2014, 14:49:16 PM »

Абе Радо завчера ми се хвали в Facebook че успял да си оговори малките за по 800 EUR. После пак аз съм бил търговец и скъпо съм ги продавал  clap  

« Last Edit: September 13, 2014, 14:50:44 PM by kotrag » Logged
NAPALM
Hero Member

« Reply #2338 on: September 13, 2014, 15:00:51 PM »

Айде всяка жаба да си знае гьола, ОК?
CECI_PL
Jr. Member
**

« Reply #2339 on: September 13, 2014, 18:13:19 PM »

една снимка от днешната разходка на Ратка.Невярвам да я хареса някой понеже е вадена от неграмотен търговец. Който не е в програмите за опазването на овчарските кучета.
Pages: 1 ... 154 155 [156] 157 158 ... 197
  Print  

Jump to: