Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Предстоящо! 15.03.2025г. Юбилейна Национална изложба на Каракачански кучета "20 години от признаването на Първата Българска автохтонна порода - Каракачанско куче".

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 27, 2025, 23:19:22 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 134 135 [136] 137 138 ... 197
  Print  
Author Topic: Кавказка Овчарка  (Read 1133438 times)
0 Members and 142 Guests are viewing this topic.
Ayvazz
Newbie
*

« Reply #2025 on: November 30, 2013, 18:25:35 PM »

Gospodin Ivanov  skoro 6te pusna snimki na Ayvaz i iskam pak da polu4a kompetentnoto Vi mnenie.Po gore v publikaciite vidqh, 4e pi6ete, 4e ku4e sled 8 ili 9 mesec nqma da pretarpi promqna.Iskam kato vidi6 sega snimkite mu da mi kaje6 ima li promqna ili ne. 
Ivanov
Full Member

« Reply #2026 on: November 30, 2013, 19:34:19 PM »

Gospodin Ivanov  skoro 6te pusna snimki na Ayvaz i iskam pak da polu4a kompetentnoto Vi mnenie.Po gore v publikaciite vidqh, 4e pi6ete, 4e ku4e sled 8 ili 9 mesec nqma da pretarpi promqna.Iskam kato vidi6 sega snimkite mu da mi kaje6 ima li promqna ili ne. 
Да, с удоволствие, ще се радвам да не съм излезъл прав, но смятам, че шансовете са приблизително като тази на мойта каракачанка. Иначе за другото съм любопитен и сигурно ще се е поразвил на ширина.
Ivanov
Full Member

« Reply #2027 on: November 30, 2013, 19:54:19 PM »

Тук човек за няколко часа да ви остави сами и вече един куп глупости сте написали. И за бан вече си мечтаете  Wink Аз не съм ник нейм за да ме баннат, аз съм с истинското си име и личност, него никой не може да го банне - като се замисля, има ли смисъл разговор с кучешки псевдоним, който само бълват обиди.
Напишете си имената да знаем с кого говорим.

Радо... преди 2 години сте имали това странно куче и сега изведнъж сте с новите аборигени от ХГ от 2011 и вече сте с претенции. До колкото виждам родословията на аборигените от ХГ водят право в Червената Звезда, поне повечето, вземете си изяснете какво е за вас породата, че не ми се връзва нищо от това което виждам. Аборигени, а пу-пу и пи-пи правят в Градската градина, и все снимки от дворове в предградията? Тези кучета после ще се развъждат ли?

Каква е визията, работна ли е линията или е шоу?

« Last Edit: November 30, 2013, 19:56:28 PM by Ivanov » Logged
NAPALM
Hero Member

« Reply #2028 on: November 30, 2013, 21:44:35 PM »

Иванов, какъв ти е шибания проблем бре? Ти си откровено хахо. Типичен комплесксарски манталитет. Питай бе човек и ще ти се каже. Не е нужно да провеждаш разследвания, за да узнаеш какви кучета сме имали преди време. Какво целиш с това? Ти си просто поредния, който се опитва да ни подлива вода. Нищо ново. Защо не отговори на дузината, отправени към теб въпроси? Заври си пачия крак да не казвам къде и си върви по шибания път! Някой кара ли те да ни харесваш кучетата? Някой иска ли ти малоумното мнение? Ти иска ли да си вземеш куче от нас? Айде чупка!
rex
Hero Member

« Reply #2029 on: December 01, 2013, 06:13:38 AM »

Гусин Ivanov, ти щото си много наясно с породата. Преди няколко месеца искаше да си купиш куче от Божидар и Радостин, а сега калайдисваш като възрастен ром. Иначе си много ориентиран, като те гледам какво знаеш за произхода на кучетата от ХГ.  lol
И щото много има какво да напишеш, затова половин ден търси снимка на едно куче, та нарочно да излъжеш че е от ХГ. А за термина "пачи крак", който много ти се услади в последно време, да знаеш че се казва размет. Тва, че някой в кавички го е ползвал в един свой поустинг, не значи че това се ползва като термин. Да знаеш де, че нещо прегря по въпроса напоследък.  biggrin
Пак ти казвам - малко време ти остава тук, така че го ползвай пълноценно, поне се опитай да кажеш нещо смислено. С такива кьорфишеци като снимките на Ринго не става - прекалено плоско е, но поне те описва какво човече си.

ПП Относно това което предложи за къдравостта на твоето куче - да го решиш старателно, по-ще ти е лесно да ползваш преса за коса. Ако не стане, винаги може да му удариш една маша отгоре.  biggrin

По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
ASKAR
Sr. Member

« Reply #2030 on: December 01, 2013, 07:31:19 AM »

Радо... преди 2 години сте имали това странно куче и сега изведнъж сте с новите аборигени от ХГ от 2011 и вече сте с претенции. До колкото виждам родословията на аборигените от ХГ водят право в Червената Звезда, поне повечето, вземете си изяснете какво е за вас породата, че не ми се връзва нищо от това което виждам. Аборигени, а пу-пу и пи-пи правят в Градската градина, и все снимки от дворове в предградията? Тези кучета после ще се развъждат ли?

Каква е визията, работна ли е линията или е шоу?

Човек,ние отдавна сме се изяснили,много преди да махнем кучетата с проблеми,само че явно ти все още не си се изяснил,първо искаше куче от нашите,после от по истински уж аборигенни пак шоу кучета ,накрая си хареса куче типичен шоу псевдо кавказец,пуска снимки на идеални кавказци с крака прегъващи се от китката-твоят идеал,ама все да са с документи за произход-типично за работни кучета.Само все още ни ми е ястно защо се чудиш с какво да ни заядеш,а уж нашите кучета и ние не те интересуваме,искаш отговори ,но така и не отговаряш на поставените ти.Ако  си мислиш че ще ни очерниш-няма на къде повече в БГ.И накрая един въпрос,дано поне на този отговориш-колко КО си отгледал от бебета и колко си виждал на живо?
Ivanov
Full Member

« Reply #2031 on: December 01, 2013, 07:52:53 AM »

Отново срещам това недоразумение, че съм бил искал да купувам куче от Божо. Не, позаинтересувах от кучетата на Божо и Радо, толкова. Като разбрах повече за методите на развъждане реших, че няма да има смисъл да продължа в тази посока. Още тогава аз нямах отговор дали кучетата са шоу или работно линии. Или пък просто са идея за търговия  smile

Чесно казано тогава реших, че ако ми трябва такова куче ще го взема директно от Хранител Гор, няма да минавам през прекупвачи и за мен парите не са никакъв проблем. Но след това разбира се стигнах и до други заключения, информирах се по-добре.

И пачия крак си е баш пачи крак  excl И термина си го има откак се помня с куче- минимум 35 години .
Размет звучи по-дипломатично, но пачи крак е по-образно някак.

ASKAR
Sr. Member

« Reply #2032 on: December 01, 2013, 08:06:05 AM »

В интерес на истината беше готов да изпращаш капаро за кученце от Ярка,но Божо ти отказа,защото трябваше да го гледа до 4-тия месец,после като ми поиска от Ала ти казах 400 лв без родословието и с договор,като поиска без договор ти казах 800 лв-и понеже парите не са проблем ме пита ваденето на документи 400 лв ли струва,да не говорим как ми обясняваше колко ти е транспорта до Варна,да свалям от цената.И понеже тези приказки че парите не са проблем съм ги чувал хиляди пъти ,ама после чакат тези хора от някъде подарък .Сега  ми е странно защо не си взе от Чаран -гордолан,кара дениз,столица Украина-избор има голям,защо си си взел куче с нуясен произход най-вероятно за не повече от 150 лв,предното ти доколкото помня ти е подарък.
« Last Edit: December 01, 2013, 08:08:54 AM by ASKAR » Logged
Ivanov
Full Member

« Reply #2033 on: December 01, 2013, 08:40:17 AM »

lol lol lol И целия ти развъдник да изкупя няма да го забележа върху банковата си сметка, ще влезеш в рамките на статистическата грешка.  excl

Сега няма смисъл да купувам повече кучета, подготвям си базата, търся подходящо стадо овце и чак като имам овцете ще търся работно куче.

ASKAR
Sr. Member

« Reply #2034 on: December 01, 2013, 08:45:24 AM »

Радвам се за теб clap.Само че деиствията ти показват съвсем друго,ако беше така наистина досега да си беше взел не едно ,а поне 10 кучета ,а не се драчиш по форумите-снимащия с лентов апарат и да чакаш от някъде нещо подарък.
Ivanov
Full Member

« Reply #2035 on: December 01, 2013, 09:04:57 AM »

Никога не се хваля с пари, имам бизнеси няколко, но за да ги имам толкова усилия положих, че се чудя нямаше ли да е по-добре да си седя мирен  lol Философска е дилемата, да бъдеш или да не бъдеш това винаги е въпрос които стои.

С фото-апаратите пък е друга краста, имах последна генерация дигитални фотоапарати, поне 5 парчета и ги подарих на приятели. Снимам само с моя верен стар пентакс и само на филм, снимки за спомени, за децата. Аз съм такъв ретро-любител, нямам вяра в модните тенденции, доста консервативен, леко задръстен  Wink

ASKAR
Sr. Member

« Reply #2036 on: December 01, 2013, 09:13:35 AM »

Преди години контактувах с човек,за които  парите също нямаха проблем  и можеше да си купи каквото и от където поиска,голям бизнесмен беше,но поне беше наястно с КО,та взе си този човек куче от ХГ, Божо гарантира за него и кучето вече е на 2 години ,а все още и една стотинка не е дадена за него,преди това му ПОДАРИХА друга КО.Такива като теб са ми ястни отдавна.Няма как човек постигнал нещо в живота както се описваш да пише такива глупости като теб из форумите, и да се хвали обясняваики ми  какви апарати е имал цели 5 ,ама видиш ли ги подарил.
NAPALM
Hero Member

« Reply #2037 on: December 01, 2013, 09:50:23 AM »

Иванов, би ли ни отървал от присъствието си!? Избивай си комплексите на друго място!
Ivanov
Full Member

« Reply #2038 on: December 01, 2013, 10:03:44 AM »

Ти ме пита за парите и за фотоапаратите и защо снимам с филмов... Мислех, че се интересуваш, имам колекция от фотоапарати, но са филмови, интересувам се от фотография и съм любител на това изкуство, макар и без особен талант blush

Как може да направиш заключение за мен на основа на това, че познаваш някой друг, който ти дължал пари?  confused Що за манталитет е това?  eek

Божо, аз нямам особени комплекси, нямам какво да избивам, не се занимавай с моята скрамна особа, пиши за кучета  excl Аз като не мога да си ги позволя, поне да ги погледам отдалеч  blush
rex
Hero Member

« Reply #2039 on: December 01, 2013, 10:42:34 AM »

Да бе, щото не искаш да се занимават със "скромната" ти особа, затова тука се разля какъв си баро и как може да купуваш на хората развъдниците.  lol Сигурно си доволен, след като разбрахме, че притежаваш десетки левове и кяриш колко Бритни.  lol
Обясняваш ни тука как да говорим за кучета, а ти за кучета нещо смислено каза ли, откакто се довляка незнайно от къде? Не - само глупост след глупост, простотия след простотия.
Нищо смислено за кучета не си казал, даже думичка - само плюене и оплюване. На хората кучетата не ставали, ала-бала и дрън-дрън.
Ми като не стават, що се сучеш тука покрай нас? Казах ти - в българското интернет пространство е пълно с форуми баш като за тебе - с хора, дето нищо градивно не могат да кажат, а обичат да се мажат с ако един друг. Много ще ти се зарадват, повярвай ми.

ПП А, че продължаваш да седиш тука, доказва че и имаш комплекси за избиване и то много. Слухтиш по оградите на хората и с воайорско наслаждение си мислиш, че като извадиш някоя снимка, си направил голяма работа. Но за някои  хора и онлайн онанизма явно е голяма работа. За жалост няма онлайн лубриканти.  lol

По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
Pages: 1 ... 134 135 [136] 137 138 ... 197
  Print  

Jump to: