Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Желаете да станете член на МАКК?  Вижте тук!

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 27, 2025, 19:56:37 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 70 71 [72] 73 74 ... 197
  Print  
Author Topic: Кавказка Овчарка  (Read 1131730 times)
0 Members and 87 Guests are viewing this topic.
NAPALM
Hero Member

« Reply #1065 on: July 25, 2011, 17:20:54 PM »

Ето малко актуални снимки на мъниците от 24 юли, когато Бархан навърши 2 месеца, а Алания 2 месеца и осем дни. Тези двамата човек може да ги наблюдава с часове и да се любува на прекрасната им анатомия и движения! Наистина се надявам с Радо да направим нещо добро за тази уникална порода.....Стъпка по стъпка вървим напред за наше огромно щастие, а най- хубавото е, че има хора като вас приятели, които ни подкрепят в това начинание и вярват в нас! cheers

Това е е Бархан! А това отново са майка му и баща му! Могъщият Дато и Герда!

NAPALM
Hero Member

« Reply #1066 on: July 25, 2011, 17:30:32 PM »

Ето и Алания! Заслужава си човек да види това животинче на живо, за да може с удивление да открие общото между нея и диво животно!

Тук оново родителите. Чон-Мазар и Ванга!

Това е Леший, баща на Чон-Мазар и дядо на малката дивачка!
NAPALM
Hero Member

« Reply #1067 on: July 25, 2011, 17:35:27 PM »

Това са снимки от първият им ден в новият дом и с новият им собственик разбира се! Да са ти живи и здрави Радо!

NAPALM
Hero Member

« Reply #1068 on: July 25, 2011, 17:39:53 PM »

Ето още една много добра снимка на Чон-Мазар според мен!
NAPALM
Hero Member

« Reply #1069 on: July 25, 2011, 17:47:20 PM »

Ето и три клипчета на мъниците!
http://www.youtube.com/watch?v=Kz0Di6Tzgbk
http://www.youtube.com/watch?v=n3PyY8567EQ
http://www.youtube.com/watch?v=BnSXJ8Zcujg
rex
Hero Member

« Reply #1070 on: July 25, 2011, 18:09:03 PM »

Още веднъж поздравления, алтернативата е неизбежна вече!  cheers
Явно Дато е с много силна кръв, която предава стабилно в поколенията си. Харесаха ми много и двете майки - страшно здрави и костити кучки. Не може да ви се отрече, че сте избрали хубава инбредна комбинация в кутретата. Брех да му се невидят тези "голи" кавказци - много са красиви, спор няма! Рядко се виждат, хем масивни, хем "леки" кучета!  clap
Божо, с нетърпение чакам!  cheers

По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
NAPALM
Hero Member

« Reply #1071 on: July 25, 2011, 18:32:45 PM »

Още веднъж поздравления, алтернативата е неизбежна вече!  cheers
Явно Дато е с много силна кръв, която предава стабилно в поколенията си. Харесаха ми много и двете майки - страшно здрави и костити кучки. Не може да ви се отрече, че сте избрали хубава инбредна комбинация в кутретата. Брех да му се невидят тези "голи" кавказци - много са красиви, спор няма! Рядко се виждат, хем масивни, хем "леки" кучета!  clap
Божо, с нетърпение чакам!  cheers
:cheers:Много ми е трудно да изразя колко се радвам, че Радо притежава кучета точно кучета от тези двойки! Искам само да вметна, че снимките не могат да предадат и една десета от красотата на тези животни. Когато ги видях на живо, просто не можах да повярвам, че природата така щедро ги е надарила! Наталия Львова беше много права, докато си кореспондирахме, че като видя на живо кучетата и, ще има голяма вероятност разбиранията ми да претърпят известна промяна! Така и стана естествено! Сега и аз ще чакам с нетърпение малките да порастнат, за да ги видя оформени като родителите си, а и какви поколения ще дават! Само живот и здраве да има! cheers
ivan-El.Pelin
Newbie
*

« Reply #1072 on: July 26, 2011, 13:51:58 PM »

ivan-El.Pelin
Newbie
*

« Reply #1073 on: July 26, 2011, 13:54:52 PM »

ivan-El.Pelin
Newbie
*

« Reply #1074 on: July 26, 2011, 13:57:41 PM »

naughty cheers
NAPALM
Hero Member

« Reply #1075 on: July 26, 2011, 14:23:04 PM »

Това куче за малко да го объркам с моята Беа!  :smile:Хубави снимки!
NAPALM
Hero Member

« Reply #1076 on: July 26, 2011, 14:41:56 PM »

Ето малко снимки от една разходка преди месец и половина-два. Снимките не са много качествени, но все нещо се вижда.

rex
Hero Member

« Reply #1077 on: July 26, 2011, 17:00:12 PM »

Ето малко снимки от една разходка преди месец и половина-два. Снимките не са много качествени, но все нещо се вижда.
Бялото куче очень хорошой! Много широко стъпва и бърни йок, а пък за гръден кош - два пъти се нареждало!  Прав гръб, няма свличане на крупата, а главата много хубава!  clap

rex
Hero Member

« Reply #1078 on: July 26, 2011, 17:08:43 PM »

И друго ми направи впечатление - много тъмно (черно) пигментирани видими лигавици - устните, а и носа, при изцяло бял цвят на кучето. Някои спецове определят това като предпоставка за твърд характер.

NAPALM
Hero Member

« Reply #1079 on: July 26, 2011, 17:42:58 PM »

:smile:Моята бяла хубавица няма грешка! Много доминантен характер е и само щуротии и пакости са и в главата. Верно, че е плод на културна селекция, но някак изкарах голям късмет с нея. Има сравнително малко кучета от предците и, които би ми се искало да ги няма. Много се радвам, че израстна като абсолютно непретенциозно от към храна и каквито и да било грижи куче. Единствените добавки, които погълна, беше една опаковка витамини, тъкмо като я взех на малко под три месеца и толкова. Тя ги изяде за 8-10 дни и от тогава нищо. Просто си казах, че ще я изгледам както си знам, и вярвам, че не згреших.

p.s. Живот и здраве като дойдеш насам по някое време, ще я видиш на живо.
« Last Edit: July 26, 2011, 17:45:03 PM by NAPALM » Logged
Pages: 1 ... 70 71 [72] 73 74 ... 197
  Print  

Jump to: