Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: База данни за кучетата от породата Каракачанско куче.

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 27, 2025, 19:53:58 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 197
  Print  
Author Topic: Кавказка Овчарка  (Read 1131681 times)
0 Members and 90 Guests are viewing this topic.
karagez
Jr. Member
**

« Reply #825 on: October 30, 2010, 13:34:54 PM »

Божо-Няма не наказано добро!!!На всички,на които съм им подарявал кучета и съм ги мъкнел с мен като куфари сега плюят и лаят като безпризорни псета.Малко ми прилича на онзи стар виц за овчаря-На Х...я си ли да си вярвам или на тъпана!!!
Белите малки кучета са произведени от дъщеря на Амур,а мишоците чули недочули пишат.Лично тези,които плюят по кучето са заплождали на него.Как ще докажат,че тяхните нюфове вкарани от Русия са със истински родословия?Не споменавам имена те си знаят.То не бяха приказки,че новото ни бяло куче било крадено,който си го познае да дойде в Цалапица да си ги вземе!Напълно ги разбирам тези са жалки мишлета,трябва да избиват кинти.Но и търговията със кучета е материя,която не е за всеки.Простено да им е,парите им отиват само за реклами и обяви по нета.А между другото преди това плюха и по Граф,че не давал кученца ми да питат новият му собственик.
Много Дагеи Wink

karagez
Jr. Member
**

« Reply #826 on: October 30, 2010, 13:47:22 PM »

Божо,тези вече ги вадим от белите Азиатци lol
А плюещите от другия форум като пускат реклами и обяви за техните "много истински"кучета(не знам обаче по какъв критери ги определят за това),защо не прилагат и  снимки за Тазобедрена дисплазия на "много истинските"?
Простено да им е пак,млади и зелени са има още много да се учат!
NAPALM
Hero Member

« Reply #827 on: October 30, 2010, 14:21:04 PM »

Уви за беда,наистина няма ненаказано добро!Важното е човек да остави негативите зад гърба си и да гледа напред,а който се издънил,издънил....Значи толкова е можело да му се довери човек.Аз обикновено не давам втори шанс,ако някой се издъни пред мен.А що се отнася до другия форум,просто лично аз приключих с визитите си там.Освен да си хвалят кучетата взаимно,потребителите там май нищо друго не правят.Това е може би единственото място,където всеки пише за кучето на другия,че е много добро,изкючително породно,уникално(доста често употребявана дума!!!).Въобще елита на породата в България е притежание на повечето пишещи там,поне аз оставах с такова впечатление според постовете,които бях прочел.
« Last Edit: October 30, 2010, 14:21:57 PM by NAPALM » Logged
Mad Max
Hero Member

« Reply #828 on: October 30, 2010, 14:40:22 PM »

http://www.youtube.com/watch?v=E77EhiALOcc

Ariman
Hero Member

« Reply #829 on: October 30, 2010, 15:00:16 PM »

Не лек (пружиниращ) тръс, а царствен алюр! Wink

Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
NAPALM
Hero Member

« Reply #830 on: October 30, 2010, 15:08:33 PM »

Лично моето виждане за това как трябва да изглежда и да се движи една кавказка овчарка,съвпада с видяното от клипчето!Неро наистина е бил и е много добър пример за кавказка овчарка!Ще ми се хората,които тепърва ще се запалват по тази порода да видят това клипче,както и да се интересуват по-задълбочено от миналото на породата,за да не останат с грешно впечатление какво е кавказка овчарка.
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #831 on: October 30, 2010, 16:37:55 PM »

Впечатляващ пес cheers
Да имаш в двора 5-6 такива,пък нека влиза който иска(и му стиска) naughty
« Last Edit: October 30, 2010, 16:38:47 PM by DonKrasi » Logged

Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ!
Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
"Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
NAPALM
Hero Member

« Reply #832 on: October 30, 2010, 16:42:38 PM »

Впечатляващ пес cheers
Да имаш в двора 5-6 такива,пък нека влиза който иска naughty
:
 :lol:С 5-6 не знам как бих се оправил!Верно,че за натрапници би било ужас,но все пак си искат  грижите животинките.Не мен лично две са ми предостатъчни lol
« Last Edit: October 30, 2010, 16:43:33 PM by NAPALM » Logged
Ariman
Hero Member

« Reply #833 on: October 30, 2010, 17:12:44 PM »

При мен е една и ми създава достатъчно главоболия и поразии,разказах ти одеве Божо! lol Поне хубавото е, че днешната и "жертвата"  ще оцелее!
« Last Edit: October 30, 2010, 17:14:19 PM by Ariman » Logged

Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
NAPALM
Hero Member

« Reply #834 on: October 30, 2010, 17:19:23 PM »

Това е добра новина!Ротвайлера на съседа да внимава друг път като влиза в чужди дворове,че не всеки ден е бабин ден lol lol lol
stoian
Newbie
*

« Reply #835 on: October 30, 2010, 17:38:59 PM »

Днес бях при Петьо в Графа и видях бебоците от Шрек малките са уникални представители на породата КАСМЕТЛИИ са тези които ще станат техни стопани! Разбира от кавказки Петьо има какво да се научи от него за развъждане и отглеждане! notworthy notworthy notworthy
« Last Edit: October 30, 2010, 17:44:54 PM by stoian » Logged
NAPALM
Hero Member

« Reply #836 on: October 30, 2010, 18:30:55 PM »

Стояне,Арес ми изглежда много добре!Аз харесвам точно такъв тип кучета(мисля си,че друг тип не би трябвало да има,тъй като не би бил характерен),без висящи бърни и без свръх тежка костна система,т.е. нормална за породата.Надявам се да се движи леко и да е пъргав,но като го тледам ми се струва да е точно така.
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #837 on: October 30, 2010, 19:27:42 PM »

Впечатляващ пес cheers
Да имаш в двора 5-6 такива,пък нека влиза който иска naughty
:
 :lol:С 5-6 не знам как бих се оправил!Верно,че за натрапници би било ужас,но все пак си искат  грижите животинките.Не мен лично две са ми предостатъчни lol
А бе то само двор,място да има, пък стой та гледай lol

Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ!
Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
"Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
stoian
Newbie
*

« Reply #838 on: October 30, 2010, 19:40:11 PM »

Стояне,Арес ми изглежда много добре!Аз харесвам точно такъв тип кучета(мисля си,че друг тип не би трябвало да има,тъй като не би бил характерен),без висящи бърни и без свръх тежка костна система,т.е. нормална за породата.Надявам се да се движи леко и да е пъргав,но като го тледам ми се струва да е точно така.
Петьо днес ми каза че трябва да му намаля малко храната че маи малко сам прекалил :smile:нямаше ме 2 седмици при него и се е залежал но днес наваксахме с разходки smile
NAPALM
Hero Member

« Reply #839 on: October 30, 2010, 19:44:23 PM »

А бе то само двор,място да има, пък стой та гледай lol
Така е,прав си.Моя не е чак толкова голям и трябвя да компенсирам с разходки,въпреки че си ходят свободни.
Pages: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 197
  Print  

Jump to: