Ariman
|
 |
« Reply #90 on: April 27, 2014, 15:30:18 PM » |
|
След като е в "интрмедия" Пирин КараКитан е не старо куче, а има доста по - зряло изражение, забелязвам може би някакви стари белези по муцуната, които може би допълнително действат за тази представа..., та кои са му родители?
|
|
|
|
Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
|
|
|
valiadi
Jr. Member

|
 |
« Reply #91 on: April 27, 2014, 16:26:32 PM » |
|
В защита на свенливото поведение на Котраг Страхил нека вметна, че това му беше първото връзване след дългото пътуване от Казънлък. Въпреки, че благодарение на милостта на Д-р Узунов, не се наложи тичане из ринга под мишница! Вече се отпусна звера и не е никак кротък палавника! Да ми е жив и здрав! Няма нужда от защита  Кученцето е страхотно, затова сме го снимали, а и това изражение не е на плахост (според мен), аз го приемам за хитрост!
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #92 on: April 27, 2014, 19:31:51 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #93 on: April 28, 2014, 08:20:45 AM » |
|
Адмирации за отличното мероприятие организирано от Софийската ескадрила на МАКК! Съжалявам че служебни ангажименти ми попречиха да участвам в тазгодишната изложба, но въпреки времето и трудностите, разбирам че се е получила много китна изложба с качествени кучета. Поздравления за д-р Асен Узунов и благоверната му съпруга! Благодарности също и на Андрей и неговото семейство, както и на всички допринесли за осъществяването на този малък празник на породата! МАКК показа мероприятие с високо ниво, което украси с още един елемент везмото от проведени изложби до сега! Поздрави на всички гости и участници!
|
|
|
|
|
|
|
Пеньо
|
 |
« Reply #94 on: April 28, 2014, 08:52:25 AM » |
|
Както сме свикнали слънцето да изгрява сутрин, така свикнахме Vano да качва снимки след изложба и пропускаме да му благодарим за труда. Ние, които присъстваме на тези мероприятия, запазваме някакъв спомен, а вановите снимки ги показват на всички останали и ги съхраняват завинаги. Благодарим ти, Ванка!!! Браво и на останалите фотографи!
|
|
|
|
|
|
|
Bistra
Newbie

|
 |
« Reply #95 on: April 28, 2014, 09:02:35 AM » |
|
Както сме свикнали слънцето да изгрява сутрин, така свикнахме Vano да качва снимки след изложба и пропускаме да му благодарим за труда. Ние, които присъстваме на тези мероприятия, запазваме някакъв спомен, а вановите снимки ги показват на всички останали и ги съхраняват завинаги. Благодарим ти, Ванка!!! Браво и на останалите фотографи!
Благодарим на Vano!  Аз се възхищавам как познавате всички кучета... толкова много имена и развъдници, и всяко куче се знае кое е и откъде е... 
|
|
« Last Edit: April 28, 2014, 09:02:52 AM by Bistra »
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #96 on: April 28, 2014, 11:11:57 AM » |
|
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #97 on: April 28, 2014, 11:28:53 AM » |
|
Сники, каквото е направил апарата, аз само натисках копечето  Профи снимките ги очакваме от Виксата и Атила, ако решат да качат нещо.
|
|
|
|
|
|
|
vladovasilev
Jr. Member

|
 |
« Reply #98 on: April 28, 2014, 12:32:30 PM » |
|
Куна НИКСАМ  Нали втората част от името на кучето трябва да е развъдник, в който е произведено?? Или аз бъркам... НИКСАМ не е развъдник от МАКК, може ли някой да разясни?
|
|
« Last Edit: April 28, 2014, 12:34:44 PM by vladovasilev »
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #99 on: April 28, 2014, 13:01:14 PM » |
|
Куна НИКСАМ  Нали втората част от името на кучето трябва да е развъдник, в който е произведено?? Или аз бъркам... НИКСАМ не е развъдник от МАКК, може ли някой да разясни? Куна е произведена от Ники и Влади от Самоков,те нямат официално регистриран развъдник към МАКК,затова Вано е сложил фамилия на кучето НИКСАМ,за да е ясно кой е производителя
|
|
« Last Edit: April 28, 2014, 13:01:53 PM by todor_govedarci »
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца 
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #100 on: April 28, 2014, 14:22:57 PM » |
|
Така ги изписват в родословията по другите организации, където има кучета, потомци на техните, иначе коректно трябва да е Куна от Николай Величков или от сина му Влади  Не знам в МАКК как точно ги записват. По подебен начин изписват и кучетата произведени от Вале Юрдов от Ихтиман - ВАЛЕИХ 
|
|
|
|
|
|
|
Пеньо
|
 |
« Reply #101 on: April 28, 2014, 15:24:46 PM » |
|
Изключителна на живо. Едно от кучетата, които ми направиха най-силно впечатление. От всички щерки на Риско, тази според мен най-много прилича на него.
|
|
|
|
|
|
|
SIMBEN
|
 |
« Reply #102 on: April 29, 2014, 11:06:28 AM » |
|
Добра комбинация и среща на гени. Не бива да се забравя ролята на Враня Вучо, майка на Риско. Кръвта на Беловеца напомня за себе си. Да е жива и здрава Цвета и да даде много на породата. 
|
|
|
|
"Най-същественото е невидимо за ОЧИТЕ. Най-хубавото се вижда само със СЪРЦЕТО." (Екзюпери, Малкият принц)
|
|
|
lingo diesel
|
 |
« Reply #103 on: April 29, 2014, 16:55:26 PM » |
|
Караман КАРАБОРУН много ми хареса,може ли повече инфо за него ?
|
|
|
|
|
|
|
Пеньо
|
 |
« Reply #104 on: April 29, 2014, 18:00:46 PM » |
|
Въпреки по-дребния си ръст, след всяка наша среща, този юнак все повече ми се набива на очи. Боил ТИТАН. Прекрасно животно!   П.П. Никъде не намирам от кои родители е. Някой, който знае да сподели.
|
|
« Last Edit: April 29, 2014, 18:05:08 PM by Пеньо »
|
|
|
|
|
|