Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Национална изложба на български породи кучета, 31 март 2024г. гр.Пловдив -Мемориал д-р Т.Гайтанджиев - резултати

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 08, 2025, 21:49:29 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 75
  Print  
Author Topic: ТИТО-развъдник за КК  (Read 523794 times)
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
dandi
Hero Member

« Reply #300 on: May 09, 2009, 20:14:53 PM »

Регионален клуб София и МАКК едно и също ли е според теб? no
През ноща не се препуска след овцете,ма ти от де да знаеш :lol

M_Hristov (Николай Атанасов)
Newbie
*

« Reply #301 on: May 09, 2009, 20:55:50 PM »

Регионален клуб София и МАКК едно и също ли е според теб? no
През ноща не се препуска след овцете,ма ти от де да знаеш :lol

Не знам. Аз се включих тук заради г-н Литов и германските овчарки, но твойте шефове много бързо ме баннаха.
ако е да си говорим за германски овчарки може ама виж за тия дето се катерят по баирите...
явно ти през деня препускаш по каманаците, а вечер по форумите.
аз ти казах, че има и други изказвания на селекционера дето се пише още по-голям майстор, ама оставям на тебе да препускаш и да откриеш къде какви ги е ръсил.

Хайде. Старт! и току виж си открила. аз утре ще те преслушам. ако до тогава кучкарник вучо или каракараман или каракитан не ме изтхвърлят. Мишките не обичат котките да им дишат във врата.
Balchev-Balkan
Jr. Member
**

« Reply #302 on: May 10, 2009, 16:09:41 PM »

Нека и аз да се вклю4а!
Бал4ев отново демонстрираш слаби нерви! Ку4ето Карабаш е директен внук на Гаро по баща! Знаем и за бабите и за дядовците много неща та даже и истории когато са били с овцете - така 4е можеш да спиш спокойно - ку4ето е с доказан произход и е вклю4ено в селекционната програма и развъждане на МАКК! Ето защо ку4ето се представи като карака4анско в ринг1 и даже зае едно от призовите места! А това 4е ти не можеш да го имаш е друг проблем - някои неща не се купуват дори и с много пари! Wink
Поздрави
.................Наско,ти като по-вещ по каракачанките я раздуй кво знаеш за въпросното куче  :confused:как му доказахте произхода и го включихте в МАКК :clap:и защо да купувам всички хубави кучета ,които не ми вършат работа lol :naughty:нали трябва да има матерял и за вас Wink

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
Balchev-Balkan
Jr. Member
**

« Reply #303 on: May 10, 2009, 16:21:31 PM »

На изложбата в Рожен на 02.05.2009г., р-к "ТИТО" собственост вече на Сдружение"Еквус ет Канис Балканика представи новото си попълнение - Карабаш на 7г.Лично за мен е едно много желано куче както екстериор ъака характер и поведение.Продължител на линия Гаро.
 Благодарности на Дойчин -много истински човек.

...........Росене,как представи новото си попълнение,като испрати жена си да го вземе на заем от Дойчин,а  ти да се изфукаш,що му се четкаш ,а не каза че е негово .... :clap:и от къде знаеш ,че е на 7години,така ли ти отърва lol
........знаеш ли кои са баща,майка,дядо и баба на това куче,нали все джинса те интерисува или на изуст заплождаш naughty
..........кво стана с прехвалените ти чистопородни  кучета от р-к Тито,че ти се налага да ползваш кучета ,,фантоми,, confused

Балчев ти маи пак си на втора линия,като не можа да се докопаш до кучето и те хвана яд на Росен,на него маи му се гласува по голямо доверие отколкото на теб.За разлика от теб дето събираш кучета над път и под път,кучето е с известни предци,още много преди ти да разбереш че има такова куче.Такаче стига си се форсирал,ами седи и се грей.
..............Спартакчо,ти май са пообърка а :confused:тез на Росен ги разправяй,а за  кучетата в БГ знам повече от цялата ви асоциацийка взети заедно naughty

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
panta79
Newbie
*

« Reply #304 on: May 10, 2009, 16:55:04 PM »

za Spartak4o naughty
dandi
Hero Member

« Reply #305 on: May 10, 2009, 18:27:08 PM »

Балчев,като знаеш давай за въпросния Карабаш,бащата по Гаро ок.
Давай за майката на Карабаш,от къде е,как се е казвала и т.н.

Ако не знаеш да ти кажа.
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #306 on: May 10, 2009, 19:21:55 PM »

za Spartak4o naughty
Panta kakvi sa tezi kucheta . tij sa za druga tema, kucheta s nejsen proizhod  eek
panta79
Newbie
*

« Reply #307 on: May 10, 2009, 21:02:52 PM »

Wink izvinqvam se obarkal sam temata ama taka i taka sam zapo4nal aide o6te edno s neqsen proizxod pa moje edin den dai boje i tiq s qsniqt proizxod,da zaprili4at na tqx jelaq go ot sarce cheers naughty
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #308 on: May 11, 2009, 04:55:08 AM »

Балчев знаем много неща за въпросното куче, бъди спокоен! Даже и такива които дори и ти не знаеш! Та това от нашата "асоциацийка"  Wink
Ето защо ти казвах преди време че не е само важно как изглежда кучето а и каква кръв носи! Именно това ни отличава от останалите "мераклии" по тези кучета!
А на г-н Христов, за какви мишки и какви котки става въпрос!? Темата е Каракачанско куче. А това кой какъв е в МАКК мисля че ти се отговори, все пак благодаря за заинтересоваността!
ТИТО
Hero Member

« Reply #309 on: May 12, 2009, 09:55:20 AM »

Здравейте,

Много поздрави на  Балчик.Няма смисъл да се напъваш Мите.Само ще тормозиш себе си.Преглътни най-накрая истината и се успокой.Вместо да се нагряваш тук си гледай со кротко со благо кучетата и живей..

М.Христов.Не само да слушаш и четеш а понякога трябва и да гледаш и усещаш.Не се познаваме но мисля ,че правиш погрешни представи.Опитвай се да гледаш повече в собствената си паница.Чел недоразбрал-опитай пак и после пиши.

На всички останали поздрави,,,
Трябва да има повече като тези двамата ,че да не се губи спортния дух..

"Каракачанското куче  побеждава или не се връща"...!
M_Hristov (Николай Атанасов)
Newbie
*

« Reply #310 on: May 12, 2009, 11:16:30 AM »

Не само да слушаш и четеш а понякога трябва и да гледаш и усещаш.Не се познаваме но мисля ,че правиш погрешни представи.Опитвай се да гледаш повече в собствената си паница.Чел недоразбрал-опитай пак.

Гледам, усещам и долу горе вече поразбрах. Може и да греша.Имам още време да се науча, както и да се запознаем. Светът е малък.
kennel Kyurenitsa
Hero Member

« Reply #311 on: July 19, 2009, 19:36:21 PM »

Шаро- титовско куче, от раздадените по програмата "Вълкът сит и агнето цяло"

http://www.facebook.com/pages/Karakachan-dog-Kennel-Kyurenitsa/119244154787012?ref=sgm

НАШИТЕ КУЧЕТА НЕУТРАЛИЗИРАТ АТАКИ НА ХИЩНИЦИТЕ !
Mad Max
Hero Member

« Reply #312 on: July 20, 2009, 10:47:14 AM »

clover

Mad Max
Hero Member

« Reply #313 on: July 20, 2009, 10:48:53 AM »

Ходих и Аз да актирам едно кучило  naughty Нали са ми близо..  cheers
Хайде да видим ще познаете ли кои са родителите на кутретата  naughty

Mad Max
Hero Member

« Reply #314 on: July 20, 2009, 10:51:08 AM »