Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: XII Национална изложба на Каракачански кучета, 22 април 2023г. с.Железница - фотогалерия, резултати

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 08, 2025, 21:17:26 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 75
  Print  
Author Topic: ТИТО-развъдник за КК  (Read 523740 times)
0 Members and 62 Guests are viewing this topic.
ТИТО
Hero Member

« Reply #285 on: May 07, 2009, 20:47:13 PM »

И аз викам да успокоим топката.
 Данчо ,нямам голям опит в развъждането и винаги се стремя да се уча.Умишлено вкарахме малко чужда кръв и опитваме и тестваме.Говориш за моите кучета всякаш са се свършили.
   Има резултати добри според мен.Това ,че не публикувам снимки защото нямам време не означава че не се произвеждат качествени кучета.Спокойно има достатъчно време за да видим хубави резултати.Ти също работиш с кръв от "ТИТО".Ако си мислиш ,че си подобрил линия Бойчо-ОК.Аз все още се уча и нямам такива професионални маниери като твоите.Но както ти сам казваш времето е пред мен.Ще се постарая.
 Поздрави,,.

"Каракачанското куче  побеждава или не се връща"...!
Balchev-Balkan
Jr. Member
**

« Reply #286 on: May 08, 2009, 19:43:13 PM »

На изложбата в Рожен на 02.05.2009г., р-к "ТИТО" собственост вече на Сдружение"Еквус ет Канис Балканика представи новото си попълнение - Карабаш на 7г.Лично за мен е едно много желано куче както екстериор ъака характер и поведение.Продължител на линия Гаро.
 Благодарности на Дойчин -много истински човек.

...........Росене,как представи новото си попълнение,като испрати жена си да го вземе на заем от Дойчин,а  ти да се изфукаш,що му се четкаш ,а не каза че е негово .... :clap:и от къде знаеш ,че е на 7години,така ли ти отърва lol
........знаеш ли кои са баща,майка,дядо и баба на това куче,нали все джинса те интерисува или на изуст заплождаш naughty
..........кво стана с прехвалените ти чистопородни  кучета от р-к Тито,че ти се налага да ползваш кучета ,,фантоми,, confused

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
M_Hristov (Николай Атанасов)
Newbie
*

« Reply #287 on: May 08, 2009, 19:56:04 PM »

нямам голям опит в развъждането

Това е доста интересно самопризнание.
Хем да нямаш опит в развъждането, хем да си отговорик по развъждане и то на Международна асоциация. Ха обясни какво е това - тъпотия, дебелоочие или някой просто те е нарекал така, за да може да те ласкае и естествено - използва. Щото ако пък ти самият се изживяваш като такъв при това признание което правиш ставаш много интересен. И естествено - смешен.
STARTER
Hero Member

« Reply #288 on: May 08, 2009, 19:57:03 PM »

Балчев, ако имаш нещо да кажеш, що не го кажеш?
Или просто се опитваш да вкарваш поредната интрига?
Balchev-Balkan
Jr. Member
**

« Reply #289 on: May 08, 2009, 20:06:02 PM »

Балчев, ако имаш нещо да кажеш, що не го кажеш?
Или просто се опитваш да вкарваш поредната интрига?
.............ее то така,всичко което не ви отърва е интрига,от това кво повече да кажа .......... naughty
как ти или Росен ще докажете,че кучето е от линия Гаро и какво го свързва с КК
защо не е участвало във втори ринг ,или и Дойчин е член на МАКК lol
за пореден път всяко хубаво куче се обявява за КК  confused

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
STARTER
Hero Member

« Reply #290 on: May 08, 2009, 20:11:34 PM »

Ами най-малкото можеш да кажеш защо оспорваш подадената информация.

Нищо не съм тръгнал да доказвам. Нито си имам понятие кое е това куче, нито нищо. За пръв път го видях на Рожен и ми хареса.

С каракачанското куче го свързва това, че така са познати тея кучета в България.

Росен дава някаква конкретна информация, ти нищо. Кой е интриганта?
Ако имаш да кажеш нещо за кучето го кажи. Или просто си решил да пооцапаш темата?
STARTER
Hero Member

« Reply #291 on: May 08, 2009, 20:12:49 PM »

Буря.
BQLA ROZA
Sr. Member

« Reply #292 on: May 08, 2009, 21:09:30 PM »

Росене, аз съм сигурен, че не само ще се постараеш,но и ще бъдеш
един от водещите развъдчици на КК! Както обещаха господата от УС
на МАКК-симпозиум на тема селекция и развъждане-ще има!!! Wink
Там ще си кажем болките и мераците.А времето наистина е пред теб.
А то не върви-то лети.И материал имаш-чудо.Пази го!Чао! biggrin
spartak888
Full Member

« Reply #293 on: May 09, 2009, 01:42:32 AM »

На изложбата в Рожен на 02.05.2009г., р-к "ТИТО" собственост вече на Сдружение"Еквус ет Канис Балканика представи новото си попълнение - Карабаш на 7г.Лично за мен е едно много желано куче както екстериор ъака характер и поведение.Продължител на линия Гаро.
 Благодарности на Дойчин -много истински човек.

...........Росене,как представи новото си попълнение,като испрати жена си да го вземе на заем от Дойчин,а  ти да се изфукаш,що му се четкаш ,а не каза че е негово .... :clap:и от къде знаеш ,че е на 7години,така ли ти отърва lol
........знаеш ли кои са баща,майка,дядо и баба на това куче,нали все джинса те интерисува или на изуст заплождаш naughty
..........кво стана с прехвалените ти чистопородни  кучета от р-к Тито,че ти се налага да ползваш кучета ,,фантоми,, confused

Балчев ти маи пак си на втора линия,като не можа да се докопаш до кучето и те хвана яд на Росен,на него маи му се гласува по голямо доверие отколкото на теб.За разлика от теб дето събираш кучета над път и под път,кучето е с известни предци,още много преди ти да разбереш че има такова куче.Такаче стига си се форсирал,ами седи и се грей.
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #294 on: May 09, 2009, 13:28:31 PM »

Нека и аз да се вклю4а!
Бал4ев отново демонстрираш слаби нерви! Ку4ето Карабаш е директен внук на Гаро по баща! Знаем и за бабите и за дядовците много неща та даже и истории когато са били с овцете - така 4е можеш да спиш спокойно - ку4ето е с доказан произход и е вклю4ено в селекционната програма и развъждане на МАКК! Ето защо ку4ето се представи като карака4анско в ринг1 и даже зае едно от призовите места! А това 4е ти не можеш да го имаш е друг проблем - някои неща не се купуват дори и с много пари! Wink
Поздрави
Newbie
*

« Reply #295 on: May 09, 2009, 15:21:51 PM »

Нека и аз да се вклю4а!
Бал4ев отново демонстрираш слаби нерви! Ку4ето Карабаш е директен внук на Гаро по баща! Знаем и за бабите и за дядовците много неща та даже и истории когато са били с овцете - така 4е можеш да спиш спокойно - ку4ето е с доказан произход и е вклю4ено в селекционната програма и развъждане на МАКК! Ето защо ку4ето се представи като карака4анско в ринг1 и даже зае едно от призовите места! А това 4е ти не можеш да го имаш е друг проблем - някои неща не се купуват дори и с много пари! Wink
Поздрави

Кучкарник Вучо,

Понеже разбираш нещата, я остави тези обяснения ами кажи нещо по това дето го питах по горе:

Re: ТИТО-развъдник за КК
« Reply #287 on: May 08, 2009, 10:56:04 PM » Quote 

--------------------------------------------------------------------------------

Quote from: kennel tito on May 07, 2009, 11:47:13 PM

Хем да нямаш опит в развъждането, хем да си отговорик по развъждане и то на Международна асоциация. Ха обясни какво е това - тъпотия, дебелоочие или някой просто те е нарекал така, за да може да те ласкае и естествено - използва. Щото ако пък ти самият се изживяваш като такъв при това признание което правиш ставаш много интересен. И естествено - смешен.

И по-мъжко ще е да ми отговориш, а не да ме баннеш. ти или някои друг от бандата.

Най-добре щеше да отговори Отговорника по развъждане, дето сам си казва че няма опит в развъждането ама явно тук речника не му стига да обясни.
DIO
Sr. Member

« Reply #296 on: May 09, 2009, 18:28:29 PM »

Нека и аз да се вклю4а!
Поздрави

Кучкарник Вучо,

Понеже разбираш нещата, я остави тези обяснения ами кажи нещо по това дето го питах по горе:

--------------------------------------------------------------------------------

И по-мъжко ще е да ми отговориш, а не да ме баннеш. ти или някои друг от бандата.

Най-добре щеше да отговори Отговорника по развъждане, дето сам си казва че няма опит в развъждането ама явно тук речника не му стига да обясни.
Това е хубав въпрос Маринчо :smile:и аз се пресъединявам към питането,ама да кажат другите как са го избрали confused
Newbie
*

« Reply #297 on: May 09, 2009, 19:21:43 PM »

Нека и аз да се вклю4а!
Поздрави

Кучкарник Вучо,

Това е хубав въпрос Маринчо :smile:и аз се пресъединявам към питането,ама да кажат другите как са го избрали confused

Ами ха де! Кога не ги сърби сами се натискат да се чешат, а като ги разбазикаш мълчат като че ли са им натъкнали ... в устите.
dandi
Hero Member

« Reply #298 on: May 09, 2009, 19:44:16 PM »

Та за каква точно селекция е отговорник Росен,освен за собдсвените си кучета?
Newbie
*

« Reply #299 on: May 09, 2009, 20:03:44 PM »

Та за каква точно селекция е отговорник Росен,освен за собдсвените си кучета?

Явно не си в час относно работата на ваште хора. поне като препускаш по форумите нагоре-надолу, не си ли видяла ейтова нещо:

И на други места го има "баш селекционера", ама не ми се рови. давай ти. поне като не препускаш след овцете, можеш на воля да издирваш и да поместваш. само че тук не е интересно - все пак ваш човек е.
Pages: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 75
  Print  

Jump to: