ТИТО
|
|
« Reply #240 on: January 31, 2009, 21:27:23 PM » |
|
Един нов член на р-к ТИТО.Малкия се казва Бодров.Син е на Яна и Мангал.НАй-накрая...
|
|
« Last Edit: January 31, 2009, 21:29:34 PM by kennel tito »
|
|
"Каракачанското куче побеждава или не се връща"...!
|
|
|
ТИТО
|
|
« Reply #241 on: January 31, 2009, 21:32:53 PM » |
|
Досега за радост не съм имал случай овчаря да е недоволен от работата на кучето.Все за късмет се падат добри приятели мои на които имам доверие и все на късмет кучетата си вършат работата.като му дойде момента някой да е недоволен/дано да не идва/,ще му мислим.Кучета има доста ,ако трябва ще го заменим.Лошото е обаче овчаря ако не става ,тогава незнам от къде ще намеря друг такъв на стадото .
|
|
|
|
|
|
|
GOGO SV
Newbie
|
|
« Reply #242 on: January 31, 2009, 22:45:38 PM » |
|
много хубаво е кученцето тез кафевите са ми слабост от хари ли е:clap:
|
|
|
|
|
|
|
Halibryam
Newbie
|
|
« Reply #243 on: February 01, 2009, 00:18:26 AM » |
|
cveta na kuchetata ima li neshto obsho s haraktera im
|
|
|
|
|
|
|
DIO
|
|
« Reply #244 on: February 01, 2009, 08:13:23 AM » |
|
Подаряването е малко сложен процес.По принцип е труден отдела на "подаръците".Имам си една теория ,че ако куче не се плати -то не се гледа добре.
Ей тая теория твойта е най добрата :lol:сигорно колкото е по голяма цената по добре се гледа :haha:а ако може и зад граница да го изкараме още по добре ще е Мойте,като са подарени така зле живеят,че мислят да се бесят
|
|
|
|
|
|
|
petko
|
|
« Reply #245 on: February 01, 2009, 08:59:12 AM » |
|
tito totalno greshish s prodavaneto i podariavaneto....hora koito kupuvat kucheta v povecheto sluchai kupuvat pak i pak vse se lytat ot poroda na poroda i tyrsiat panaceiata ,u tiah ne movesh da vidish nishto sushtestveno i konkretno kato kuche..dryg e vyprosa ti na kogo gi podariavash ,i za kakvo. kato idesh v edna koshara vij kak sa gledani drygite kucheta i tvoito she se gleda taka nai veroiatno ,vij mu otnoshenieto kum kuchetata i kum tvoito shte e syshtoto ,ne si misli che kato e chisto i she go nosiat na ruce
i drygo tito vyv razvujdaneto e otglejdaneto na kucheta spored men nai vajnia faktor e MOTIVA ,kogato motivat e pari ,losho.
|
|
|
|
USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
|
|
|
ТИТО
|
|
« Reply #246 on: February 01, 2009, 19:53:58 PM » |
|
Опитвам се да обеснявам но мисля ,че няма кой да разбере.Развъдна дейност не се прави с балончета въздух и илюзии или емоции. Без пари не става.Ако вие можете практиката показва друг отговор.Когато цената на едно каракачанско куче достигне колкото на едно средноазиатче-може и да започнем да правим пари.Дотогава си оставаме само с мерака. Петко не ставай смешен.Ако беше за пари,съм имал възможност да гледам много други породи от които се изкарват пари.Аз до сега не съм изкарал нито лев и само наливам в кучетата. Не ми се обеснява тук колко ми струват на месец кучетата като храна,лекарства,обезпаразитявания.Отделно колко стари кучета имам които са пенсионери унаследени от "ТИТО".Нали знаете ,че развъдчика за пари не гледа доста мъжки кучета и стари пък хич.Петко имай си твоето мнение за теб-няма лошо.Не те знам колко кучета гледаш но аз имам доста.Моето мнение от практиката е по-различно.Не съдете по себе си другите.Всеки прави както намира за най-добре.
|
|
|
|
|
|
|
DIO
|
|
« Reply #247 on: February 02, 2009, 07:11:55 AM » |
|
Опитвам се да обеснявам но мисля ,че няма кой да разбере.Развъдна дейност не се прави с балончета въздух и илюзии или емоции. Без пари не става.Ако вие можете практиката показва друг отговор.Когато цената на едно каракачанско куче достигне колкото на едно средноазиатче-може и да започнем да правим пари.Дотогава си оставаме само с мерака. Петко не ставай смешен.Ако беше за пари,съм имал възможност да гледам много други породи от които се изкарват пари.Аз до сега не съм изкарал нито лев и само наливам в кучетата. Не ми се обеснява тук колко ми струват на месец кучетата като храна,лекарства,обезпаразитявания.Отделно колко стари кучета имам които са пенсионери унаследени от "ТИТО".Нали знаете ,че развъдчика за пари не гледа доста мъжки кучета и стари пък хич.Петко имай си твоето мнение за теб-няма лошо.Не те знам колко кучета гледаш но аз имам доста.Моето мнение от практиката е по-различно.Не съдете по себе си другите.Всеки прави както намира за най-добре.
Аз къде те чукам,а ти къде се пукаш цитат-Имам си една теория ,че ако куче не се плати -то не се гледа добре. Говоря ти за тоя който е взел от теб кучето,а ти говориш за твоя бизнес
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
|
« Reply #248 on: February 02, 2009, 11:06:23 AM » |
|
Това е бабата на Каплан легнала пред обора на Алиш. Сходството в окраска и физиономия е видимо. Зад нея се вижда Осман. Много се е метнал на баба си
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
|
« Reply #249 on: February 02, 2009, 11:31:54 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
|
« Reply #250 on: February 02, 2009, 11:35:09 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
|
« Reply #251 on: February 02, 2009, 11:40:51 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
|
« Reply #252 on: February 02, 2009, 11:42:20 AM » |
|
Бодровската семка.. Полусестра на Шериф на Седефчеви по майчина линия..
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
|
« Reply #253 on: February 02, 2009, 11:50:34 AM » |
|