Добре,,,
Балчев за пореден път се показа в неговата природна същност. :no:Не познавам господина но казаното от него където и да било е абсолютна измислица.
Не съм сигурен в няколко неща:
-Подчти се съмнявам че казано е от човек който някога изобщо е виждал истинско каракачанско куче през живота си.
-Съмнявам се също ,че този човек познава кучетата от развъдника ми и познава предците на сегашните кучета.
-И не на последно място написаното от него е в абсолютен стил "като нямаме какво да кажем-поне да лапнем някоя мухица"...
-За интригантството на Митко Балчев-прекупвача и търговец на кучета вече цяла България знае,но сега също разбрахме ,че и по качество интригите и злобарството му за също в завиден клас.
Бих помолил г-дата понеже ние сме от скоро и все още не знаем за какво "става реч",нека ни каже за речта че ми е много интересно...И понеже съм ценител на чистопородните каракачански кучета нека ме насочи от кого да си взема.За последното може и г-н Балчев да му помогне .Чакам с нетърпение..
п.с. Хехехех абе нещо става тук.От кога почнаха конкурентите в дългата дисциплина да се притесняват повечеза запазването на каракачанското куче от нас? :clap:Може би ще трябва да им ги дадем нашите кучета :biggrin:да отидат в БОК-там са майстори от класа в запазването на чистопородността.
![notworthy](http://www.karakachan.org/forum/Smileys/default11/notworthy.gif)