Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Юбилейна изложба на български породи кучета, 24 септември 2022г. гр.Пловдив -Мемориал д-р Т.Гайтанджиев - резултати

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 08, 2025, 21:26:15 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 75
  Print  
Author Topic: ТИТО-развъдник за КК  (Read 523768 times)
0 Members and 47 Guests are viewing this topic.
ТИТО
Hero Member

« Reply #210 on: January 15, 2009, 13:58:56 PM »

S.Diamandiev ,
Бащата -Бельо на кутрето от снимката няма обратна захапка.Има доста поколения от него и всичките са с добра захапка.
За пореден път ми прави впечатление ,че говориш за кучета които ама "Хич"не познаваш.

Снимките на кучетата с месото в краката им са мои кучета но не се отглеждат в развъдника...
В момента се игражда нов развъдник в балкана и до края на тази година всички кучета ще са в него.ПОнякога човек и да иска няма мястото.Иначе което съм го писал за кучетата и храната е вярно.Ела и се увери сам..

Скъпа слънчева Кара,

Мнение имам за всяко едно  мое куче.За да не ви прозвучи самохвално помолих експерт-съдии на МАКК да го направят.
  Ако за вас това куче е на светлинни години от истинското куче-за мен съвсем не е така.За мен кучето е типичен представител на така наречените"костенски"кучета.И това което вие казахте ,ме кара дълбоко да се съмнявам за вас дали сте виждали някога изобщо истинско старо каракачанско куче от региона на Рила,по-точно Костенец.Имайте в предвид ,че кутрето е на 6 месеца.А в между впрочем да сте чували и виждали следните кучета?:

-Ястер
-Шабан на КАлинката
-Тито1
-Пайо
-Тито2

« Last Edit: January 15, 2009, 14:06:49 PM by kennel tito » Logged

"Каракачанското куче  побеждава или не се връща"...!
KARA
Full Member

« Reply #211 on: January 15, 2009, 14:13:24 PM »

Скъпа слънчева Кара,  clap

Мнение имам за всяко едно  мое куче.За да не ви прозвучи самохвално помолих експерт-съдии на МАКК да го направят.
  Ако за вас това куче е на светлинни години от истинското куче-за мен съвсем не е така.За мен кучето е типичен представител на така наречените"костенски"кучета.И това което вие казахте ,ме кара дълбоко да се съмнявам за вас дали сте виждали някога изобщо истинско старо каракачанско куче от региона на Рила,по-точно Костенец.Имайте в предвид ,че кутрето е на 6 месеца.А в между впрочем да сте чували и виждали следните кучета?:

-Ястер
-Шабан на КАлинката
-Тито1
-Пайо
-Тито2
------------------------------------------------------------------------
Щом вие ги знаете значи сте преценил че са добри разплодници и това е по-важно.Мнението си е мое и не съм имала за цел да ви обиждам.Може би моите виждания се разминават с вашите точно за този тип "костенски"
кучета.Не са мой тип-но понякога както и другаде съм споменавала е важно в кучето да има събрана силна кръв и то винаги ще даде отлично поколение.
Желая ви успех.
robert knepper
Newbie
*

« Reply #212 on: January 15, 2009, 14:14:21 PM »

S.Diamandiev ,
Бащата -Бельо на кутрето от снимката няма обратна захапка.Има доста поколения от него и всичките са с добра захапка.
За пореден път ми прави впечатление ,че говориш за кучета които ама "Хич"не познаваш.

Снимките на кучетата с месото в краката им са мои кучета но не се отглеждат в развъдника...
В момента се игражда нов развъдник в балкана и до края на тази година всички кучета ще са в него.ПОнякога човек и да иска няма мястото.Иначе което съм го писал за кучетата и храната е вярно.Ела и се увери сам..

Скъпа слънчева Кара,

-Ястер
-Шабан на КАлинката
-Тито1
-Пайо
-Тито2

Eииииииииии ти сега стана и голям донЖУАН
Скъпа
Слънчева
Още малко и ще си поискаш
ТИТО
Hero Member

« Reply #213 on: January 15, 2009, 14:17:49 PM »

Женен съм и има една дъщеря и син.Смейството ми е прекрасно.Ейййй пък ти, да не направи човек един комплимент и хоп да си иска.Но все пак благодаря за комплимента.

КАра ,не ме обиждаш .Отговарям ти с мое мнение.Защо всеки един отговор ви звучи като обида?Просто не приемам за нормално подобно мнение на твоето още повече че се представяш за човек който разбира.
 И аз ви желая успех.
« Last Edit: January 15, 2009, 14:24:44 PM by kennel tito » Logged

KARA
Full Member

« Reply #214 on: January 15, 2009, 15:03:58 PM »

Женен съм и има една дъщеря и син.Смейството ми е прекрасно.Ейййй пък ти, да не направи човек един комплимент и хоп да си иска.Но все пак благодаря за комплимента.

КАра ,не ме обиждаш .Отговарям ти с мое мнение.Защо всеки един отговор ви звучи като обида?Просто не приемам за нормално подобно мнение на твоето още повече че се представяш за човек който разбира.
 И аз ви желая успех.
Не съм разбирач-уча се все още Wink
Не приемайте мнението ми за даденост-Жив и здрав.
robert knepper
Newbie
*

« Reply #215 on: January 15, 2009, 16:12:31 PM »

Тук малко нете разбрах за кое семейство ми говориш,че е прекрасно това първото дето го изостави и забрави или сегашното.

Админ: Потребител robert knepper продължаваш да разводняваш форума. Форума е за кучета, не за лични истории. За горният пост получаваш жълт картон. Самокорегирай се за да не вадя червеният картон за БАНН.
« Last Edit: January 15, 2009, 18:57:31 PM by KaraKitan » Logged
S.Diamandiev
Newbie
*

« Reply #216 on: January 15, 2009, 19:44:30 PM »

S.Diamandiev ,

Скъпа слънчева Кара,

-Ястер
-Шабан на КАлинката
-Тито1
-Пайо
-Тито2

lol lol lol clap
ТИТО
Hero Member

« Reply #217 on: January 16, 2009, 01:13:41 AM »

Аз мисля ,че е нужно да се държим като големи хора и да общуваме като такива.Форума е за кучета не за хора.Ако съм трън в очите на някого ,не мисля че е мястото тук да споделяме и личния си живот и то по грозен начин-да се клевети за невярно.За мен това е недостойно.
 Ако искате да правим диалог ,нека се опитаме да спазваме нормални начини за общуване.Да се спре да се пише заради обиди е най-лесно.Но не мисля ,че по такъв начин ще си помогнем с нещо.
поздрави...

п.с оставете личностите и семействата на мира,коментирайте  кучетата..

« Last Edit: January 16, 2009, 01:16:45 AM by kennel tito » Logged

KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #218 on: January 16, 2009, 11:29:55 AM »

Info: Последните постове дискутиращи инбридинга са прехвърлени в съответната тема в раздел "Селекция".   smile

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
sokolov
Newbie
*

« Reply #219 on: January 21, 2009, 18:16:38 PM »

Поздрав за Стартер от най-"киселото грозде"..
Ето го и Каплан :
Спечелил конкурса"Шампион на изложбата"-Панчарево-2007г.

А тук най-добра двойка заедно с Сара-Тито "каракачански кучета"-2008г.Панчарево.

На следващата снимка е 2 място,клас -ветерани -2008г.Панчарево

шампиона на 1-ви НАЦИОНАЛЕН СЕЛЕКЦИОНЕН ПРЕГЛЕД НА 28 АПРИЛ 2007г в Панчарево е МУРАТ
sokolov
Newbie
*

« Reply #220 on: January 21, 2009, 19:23:47 PM »

javascript:void(0);
clapТОВА Е МУРАТ
sokolov
Newbie
*

« Reply #221 on: January 21, 2009, 19:30:48 PM »

МУРАТ
sokolov