Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Юбилейна изложба на български породи кучета, 24 септември 2022г. гр.Пловдив -Мемориал д-р Т.Гайтанджиев - резултати

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 08, 2025, 21:01:12 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 75
  Print  
Author Topic: ТИТО-развъдник за КК  (Read 523672 times)
0 Members and 76 Guests are viewing this topic.
ТИТО
Hero Member

« Reply #180 on: January 13, 2009, 19:44:58 PM »

Аз не търся защото знам ,че няма .Някои други го търсят но дано го намерят.

"Каракачанското куче  побеждава или не се връща"...!
robert knepper
Newbie
*

« Reply #181 on: January 13, 2009, 19:52:28 PM »

Амиго,както аз ти отговорих на теб ,опитай се и ти да го направиш а не да отбиваш просто номера.
Каквото съм ти казал за хората значи е така. Те ми казаха нещо-инбридинга го потвърждава..А при теб как е?
  И друго.Защо повечето в БОК сте против инбридинга според теб.Страх ви е да го приложите ли?

Ти как искаш да ти вярват,като за всеки отбор взе да лъжеш.
Ти като го прилагаш тоя  инбридинг виж колко кучета имаш с обратна захапка в развъдника си и тогава се прави че ги разбираш тия работи
ТИТО
Hero Member

« Reply #182 on: January 13, 2009, 20:01:47 PM »

Ти познаваш ли ми кучетата? ;)Или ей така си говориш наизуст или каквото са ти казали? :blush:От толкова кучета имам една с обратна и 2 кучета с клеща..Какъв е проблема?
  Момчета зам вас захапката ли е само важна, защото като гледам май само по захапка и цвят ги селекционирате.А да забравих също килограми и сантиметри.  blow
 Отговора в случая малко излишен.. clap
« Last Edit: January 13, 2009, 20:11:31 PM by kennel tito » Logged

DIO
Sr. Member

« Reply #183 on: January 13, 2009, 20:18:37 PM »

Недостатъци:
Всяко отклонение от гореизложеното следва да бъде считано за недостатък, който ще бъде санкциониран в зависимост от степента на изявата му.
- недостатъчно масивна и широка глава
- заострена муцуна

А кажи сега и за главата,щото по стандарт друго сте приели-или ще кажеш че има много ценна кръв  lol
ТИТО
Hero Member

« Reply #184 on: January 13, 2009, 20:42:05 PM »

Почваме да повтаряме епизоди от стари гледани филми.Мога да ти отговоря но за да не се впускам ще го направя по следния начин.
  Тук за разлика от други колеги съфорумци имаме съдии-експерти на МАКК.Попитай тях ,или айде ще го направя заради теб.
 Ще помоля г-дата д-р Вучков или Каракитан да изкоментират много накратко каракачанското куче Янко.Имайки в предвид ,че кучето на снимката от предния пост е на възраст приблизителна 6 месеца.
Ето и бащата на кучето .
« Last Edit: January 13, 2009, 21:32:08 PM by kennel tito » Logged

ТИТО
Hero Member

« Reply #185 on: January 13, 2009, 20:50:51 PM »

Много красива снимка .Мерси на Стартер.По време на прехода ли беше.Как се държа старчо?

STARTER
Hero Member

« Reply #186 on: January 13, 2009, 23:11:38 PM »

Малко ме е страх да говоря, че ще ме нападнат и мен. cheers
Ами много зле се държа стария Янко. Толкова зле, че даже се обидих.
Не ми даде да спя, пенсионера му с пенсионер, като въртяха половин вечер мечка около стадото.
Не става за нищо тоя стар пес! Не удави мечката ами само я изгони, като водеше останалите кучета.
На другия ден, където свареше, лягаше да спи стария, че му се беше изпил куветеца през нощта
На вълк по същия начин реагира. Само бяга наоколо и беснее. Няма да се юрне да удави един, два вълка, ами си стой и върти около стадото. Пази. Какво пази?! Овце... Не става за легенда вълкодав. Обикновен пазач на овце. Баш!
Старо, скапано куче. За нищо не става вече.

milkojor
Sr. Member

« Reply #187 on: January 14, 2009, 07:33:46 AM »

супер ти е кучето да не ти пука някой мишоци кво ще ти кажат  clap

Балкана ражда Хора,Полето Тикви !!!
Ефтим Стамболов
Newbie
*

« Reply #188 on: January 14, 2009, 09:14:51 AM »

Малко ме е страх да говоря, че ще ме нападнат и мен. cheers
Ами много зле се държа стария Янко. Толкова зле, че даже се обидих.
Не ми даде да спя, пенсионера му с пенсионер, като въртяха половин вечер мечка около стадото.
Не става за нищо тоя стар пес! Не удави мечката ами само я изгони, като водеше останалите кучета.
На другия ден, където свареше, лягаше да спи стария, че му се беше изпил куветеца през нощта
На вълк по същия начин реагира. Само бяга наоколо и беснее. Няма да се юрне да удави един, два вълка, ами си стой и върти около стадото. Пази. Какво пази?! Овце... Не става за легенда вълкодав. Обикновен пазач на овце. Баш!
Старо, скапано куче. За нищо не става вече.

Сам си неверваш  lol

Ти виде ли я мечката? (имам предвид на живо не в сънищата си)
« Last Edit: January 14, 2009, 09:29:29 AM by vlahoyanis » Logged
milkojor
Sr. Member

« Reply #189 on: January 14, 2009, 10:12:57 AM »

хората си познават кучетата кога лаят на мечка и кога на вълк така че който не разбира да не пиши глупости

velislav6
Full Member

« Reply #190 on: January 14, 2009, 11:26:52 AM »

Утре ще направя ДНК-то отзад в градината и ще ти пратя резултатите по SMS.Вие затова ли искате да докажа за Каплан ,защото стана шампион на изложба 2007г?Така ли било .Ооооооу>Ами така кажи бе колега и да ходим да пием по едно. :cheers:Тито в кой клас е станал шампион Каплан 2007г
Ефтим Стамболов
Newbie
*

« Reply #191 on: January 14, 2009, 11:50:37 AM »

хората си познават кучетата кога лаят на мечка и кога на вълк така че който не разбира да не пиши глупости
колко видове лай има при каракачанките
за всеки дивеч лаят различно а
може тогава да са лаяли на катерица или на лисица (щото вълк и лисицата са близо по звучене) и да се е объркал
« Last Edit: January 14, 2009, 11:54:04 AM by vlahoyanis » Logged
STARTER
Hero Member

« Reply #192 on: January 14, 2009, 11:59:22 AM »

Да видях я мечката. Ако не вярваш да взема да те водя и ти да видиш. Не е бъзик това.
Но и да не бях я видял, пак се разбира на какво лаят.
Това обаче могат да го разберат само хора, който са го виждали.
За радост в тоя форум има доста такива. cheers
Ефтим Стамболов
Newbie
*

« Reply #193 on: January 14, 2009, 12:18:05 PM »

Да видях я мечката. Ако не вярваш да взема да те водя и ти да видиш. Не е бъзик това.
Но и да не бях я видял, пак се разбира на какво лаят.
Това обаче могат да го разберат само хора, който са го виждали.
За радост в тоя форум има доста такива. cheers
Разтегате локуми и сами си се надъхвате lol При 5  мечки в България и пете ви посещават през ден lol
milkojor
Sr. Member

« Reply #194 on: January 14, 2009, 12:51:15 PM »

когато човек неиска да разбере каквото и да говорим ти пак си знаеш,казват ти го хора които са всеки ден в планината и са виждали какво ли не ама явно неможеш да го разбереш

Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 75
  Print  

Jump to: