Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Юбилейна изложба на български породи кучета, 24 септември 2022г. гр.Пловдив -Мемориал д-р Т.Гайтанджиев - резултати

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 08, 2025, 20:56:12 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 75
  Print  
Author Topic: ТИТО-развъдник за КК  (Read 523642 times)
0 Members and 69 Guests are viewing this topic.
DIO
Sr. Member

« Reply #150 on: January 12, 2009, 18:46:04 PM »

Колега искрено да ти кажа ми се струва ,че търсиш под вола теле.НЯмам снимки на скачката но пък имам на синовете.

Има стандарт на породата.Публикувал съм снимки на кучетата.Инбридинга е доста силен.Хората от които го взех за разлика от тези които наричат кучето "мелез" не лъжат .Съседи на хората има доста ,живи и здрави са и всичко се знае.
  Аз публикувах факти.Нека сега те ме оборят..Щом имат факти нека ги публикуват.Чакам ги с нетърпение и отдавна..

Ти като нямаш какво да кажеш,че все някой под вола теле търси Wink
От написанато до тук е твойта дума срещу неговата ;)няма ли снимки на скачката и после снимки на палетата другото е вятър работа ,както и ДИАМАНДИЕВ писа.
Можеш да правиш разни филми за щяло и нещяло да беше направил и на тая скачка Wink
ТИТО
Hero Member

« Reply #151 on: January 12, 2009, 18:50:11 PM »

Така да е живи и здрави.
 Вие сте красавци бе..Отколко време се правят снимки на скачките.И за теб по -достоверна е една снимка от един инбридинг...РАзвъдчици... :lol:евала...

clap

"Каракачанското куче  побеждава или не се връща"...!
DIO
Sr. Member

« Reply #152 on: January 12, 2009, 18:57:35 PM »

Така да е живи и здрави.
 Вие сте красавци бе..Отколко време се правят снимки на скачките.И за теб по -достоверна е една снимка от един инбридинг...РАзвъдчици... :lol:евала...

clap
Чакай бе господин професоре-ти искаш да ти вярваме на думите сякаш досега не си лъгал никога в живота си,както каза било то в името на отбора :no:друг е въпроса че и на Евтим са същите доказателствата като твоите
ТИТО
Hero Member

« Reply #153 on: January 12, 2009, 19:09:43 PM »

За какво да те чакам?
    Публикувах факти.Ако на вас не ви изнасят си е друг проблем.
Значи ако се  направят на 2 мелеза снимка от скачката, ако се измислят едно родословие на Фци и се попълни  един куп документи -всички кучета са чистопородни .На това трябва да вярваме lol lol no.
 А на факти като моите не са за вярване при положение че има и снимки на родители та и бабата даже на кучето.Синове на кучето инбридинг по бабата.И вида на кучето/който за мен е близак до перфектния/.На това не трябва да се вярва,защото някой си казал нещо.. thumbup confused
 Ако за вас фактите от двете страни за еднакви за мен са различни.А пък и аз се съобразявам с мнението на МАКК.На други лаици подчти хич не ме интересува.
айде лека...

« Last Edit: January 12, 2009, 19:13:16 PM by kennel tito » Logged

S.Diamandiev
Newbie
*

« Reply #154 on: January 12, 2009, 19:11:49 PM »

Така да е живи и здрави.

clap
Росене аз нямам куче което не е проследено до 4 пояс поне, да не говорим че не ми се е родило куче, което няма снимка на скачката на родителите си. Нямам и такова за което да кажа че бащата върви по еди какви си кучета. Казвам директно кои са му родители и пр. А снимки на скачките се правят още преди да беше започнал да говориш за идеята за Българското Овчарско куче. Ако ти не си ги правил, лошо няма , но не си мисли че всички са правили като теб. И стига с този инбридинг, естествено че ще вярвам на снимките повече. Съшата работа е и с  броиката на кучетата  , ако аз имам и гледам 4 а ти 40 , това прави ли те нещо повече от мен, по отношение на това кои колко разбираа от тях, а?
Защо се сърдиш на хората когато не ти вярват, знаеш защо е така нали. А на всичкото отгоре говориш по същия начин както и хората които казват че е мелез. clap Или по точно използваш същия модел на доказателства.
Така че не се сърди , а малко помисли.
Това за развъдчиците , не го разбрах confused, но здраве да е.
ТИТО
Hero Member

« Reply #155 on: January 12, 2009, 19:38:27 PM »

Хеххехе ,разсмиваш ме /по приятелски/.
 Така както е тръгнало ще си говорим в съшия кръг постоянно.

Не означава в никакъв случай ,че като имам не 40 а 50 и отгоре кучета съм по-голям разбирач.От части да но на каракачански кучета не на синоними с странен произход.Означава обаче ,че имам по-голяма база за работа в определена насока.
Явно обаче е,че много се различаваме в начина на работа.Вие вярвате на снимки аз на инбридинга повече относно чистопордността.Ние пазим линиите -вие правите еднакви кучета/черно бели/.Ние също не казваме за кучетата кои по кои вървят .За разлика от вас при нас си личат.

За Каплан отдавна се знае от хората които говорят за него ,че той не е мелез.Правят го от чиста злоба.

DIO
Sr. Member

« Reply #156 on: January 12, 2009, 19:57:59 PM »

За какво да те чакам?

Ако за вас фактите от двете страни за еднакви за мен са различни.А пък и аз се съобразявам с мнението на МАКК.На други лаици подчти хич не ме интересува.
айде лека...

За това ще ме чакаш,че за пореден път лъжеш biggrin
Как се съобразяваш с мнението на МАКК(като я няма вече) като неин приемник е МОКК ,а ти неси член на МОКК biggrin
CheGevara
Jr. Member
**

« Reply #157 on: January 12, 2009, 20:05:39 PM »

Не означава в никакъв случай ,че като имам не 40 а 50 и отгоре кучета съм по-голям разбирач.От части да но на каракачански кучета не на синоними с странен произход.Означава обаче ,че имам по-голяма база за работа в определена насока.

Тези сиво-шаренните, където ги преставяш към кои ги причисляваш  eek На мен неми приличат на каракачански  lol 
Значи ще трябва да са от синонимите  lol
ТИТО
Hero Member

« Reply #158 on: January 12, 2009, 20:10:55 PM »

Когато започнеш да разбираш от каракачански кучета може и да ти заприличат.Ех къде късмет всичките да бяха такива...

S.Diamandiev
Newbie
*

« Reply #159 on: January 12, 2009, 20:18:36 PM »

Хеххехе ,разсмиваш ме /по приятелски/.
 Така както е тръгнало ще си говорим в съшия кръг постоянно.

Явно обаче е,че много се различаваме в начина на работа.Вие вярвате на снимки аз на инбридинга повече относно чистопордността.Ние пазим линиите -вие правите еднакви кучета/черно бели/.Ние също не казваме за кучетата кои по кои вървят .За разлика от вас при нас си личат.

За Каплан отдавна се знае от хората които говорят за него ,че той не е мелез.Правят го от чиста злоба.

Разсмях те и сега искаш да си върнеш жеста , така ли?
Базата ти може и да е голяма ама посоката дали е вярна?
Пазиш линии, виждам как ги пазиш, на всяка цена /без значение как изглежда/, дори и не се побира в стандарта ви, но важното е да ги пазиш. Пък дали имат зъби или каде стоят, няма значение, важно е да има инбридинг. В стария ти саит пишеше че едни от кучетата ти са и вървят по еди кои си.  lol Сякаш в тоя град има само една група кучета с една кръв и на един човек. Ти имаш кучета за 50 стандарта, и за разлика от нас при теб си личат.  clap
Balchev-Balkan
Jr. Member
**

« Reply #160 on: January 12, 2009, 20:38:57 PM »

Когато започнеш да разбираш от каракачански кучета може и да ти заприличат.Ех къде късмет всичките да бяха такива...
lol_sign
« Last Edit: January 12, 2009, 20:40:53 PM by Balchev-Balkan » Logged

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
S.Diamandiev
Newbie
*

« Reply #161 on: January 12, 2009, 20:39:24 PM »

kennel tito за тях единственото доказателство е ДНК тест lol lol lol
Колко не на място казано , но на теб ти е простено. Ти да не забрави или въобще не знаеш че идеята за ДНК-теста е на МАКК? confused На тях им бе нужно някакво доказателство за чистота и видяха в ДНК -теста начина. Така че Велиславе, мисли малко преди да пишеш нещо.
velislav6
Full Member

« Reply #162 on: January 13, 2009, 08:02:58 AM »

kennel tito за тях единственото доказателство е ДНК тест lol lol lol
Колко не на място казано , но на теб ти е простено. Ти да не забрави или въобще не знаеш че идеята за ДНК-теста е на МАКК? confused На тях им бе нужно някакво доказателство за чистота и видяха в ДНК -теста начина. Така че Велиславе, мисли малко преди да пишеш нещо.
Diamandiev пиша това което съм видял.2007г. май беше на изложбата на БКК за БОК в София един мъж доиде при Коце и почна да обяснява че събирал материал от стари кучета за ДНК анализ(ставаше въпрос за Китан които беше при Сашо от Таваличево)да видят кои кучета са най-чисти.И това ми се случва на изложба на БОК не на МАКК excl.След това доидоха Ати и Вергил когато им каза Коце,Ати се само изсмя.Така че и да ми прощаваш или не не ме интересува no no no
robert knepper
Newbie
*

« Reply #163 on: January 13, 2009, 08:35:31 AM »

velislav6 ти къде членуваш,ако нее тайна
Ефтим Стамболов
Newbie
*

« Reply #164 on: January 13, 2009, 08:38:31 AM »

Достоверен факт е инбридинга на Каплан с майка му.И двамата синове се виждат що за кучета са.Понеже те нарекоха кучето мелез.Аз не съм виждал куче мелез в инбридинг 2-1 даде такива кучета пък незнам за теб.Ако и това не са факти,обясни ми ти за достоверни факти-според теб какви трябва да са те.Вижда се и приликата на Каплан с родителите.
Аз за мен си знам , питам за теб, защото ти искаш такива. И ми стана интересно какво трябва да направи човек, че да му повярваш и какво можеш да направиш ти че да ти повярват. Защото с това, кое на какво прилича и че било инбредно на еди кое си, за мен е толкова факт, колкото и не е.  Факт е например снимка на скачка между две кучета , снимка на палетата и др. такива. Всичко друго което ми каза за Каплан , маика му и синовете му , повече ми прилича на разказ. Докажи че не е мелез, снимки и тогава разкази на хора.  Ако за теб ДОСТОВЕРЕН ФАКТ е това което ми пишеш в поста за Каплан  confused , незнам много наивно, тогава не можеш да се сърдиш на никои че го нарича мелез. Явно и тои има ДОСТОВЕРНИ ФАКТИ.

clap clap clap clap clap
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 75
  Print  

Jump to: