Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Желаете да станете член на МАКК?  Вижте тук!

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 08, 2025, 21:16:22 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 75
  Print  
Author Topic: ТИТО-развъдник за КК  (Read 523736 times)
0 Members and 62 Guests are viewing this topic.
ТИТО
Hero Member

« Reply #75 on: January 05, 2009, 22:13:45 PM »

Тита-Тито,дъщеря на Тито2-Тито/по Шабан на калинката/ и Валя-Тито/по Сирак/от последното кучило от Тито2.В момента е на четири години и най-много прилича на баща си.  За пръв път ще се кучи до няколко дни от Марко-Тито,син на Сирак2-Тито/брат на Валя-Тито/ и Шерин-Тито/дъщеря на Тито2-Тито и Джени-Тито/.

А ето го и Марко-Тито

"Каракачанското куче  побеждава или не се връща"...!
ТИТО
Hero Member

« Reply #76 on: January 05, 2009, 22:29:42 PM »

Тито3-Тито,син на Тито2-Тито и Сара-Тито.Възраст 6год.

Ако някой познава характера на брат му Бельо-Тито,то Тито3 е по-лют.

Една кучка  на 5 год.с кръв от линия Арап и Шабан и Бодровското-Рекси.

поздрави,,,,

kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #77 on: January 07, 2009, 16:57:12 PM »

Poznavame haraktera mu i o6te kak!!!
Ne go biah vijdal ot mnogo vreme toia Tito 3! O6te po hubav e stanal! A za Tita - nemam dumi! Ku4ka i kato kruv i kato exterior e super!
Rosene ima6 li snimki na sina na Boi4o koito e pri Petio? Gledam bil si skoro tam - pusni gi tuk ako si go snimal!
ТИТО
Hero Member

« Reply #78 on: January 07, 2009, 20:56:39 PM »

Здравейте,
 Имам снимки на кучето.Казва се Мишо и му викаме лудия.Той пък по характер бие и Тито3 и Бельо.Много трудно е да се снима такова куче.Имай в предвид че ако си на по близо от 5 метра това куче подлудява.Титовски стойки чупи.Помествам 2 снимки на първия братовчед на Тито 3.

Извинявам се за качеството..Между другото кучето има страхотен глас...

vano
Guest
« Reply #79 on: January 07, 2009, 21:19:48 PM »

Гледам kennel Tito е започнал да пише активно във форума. Да попитам, какво е мнението му за това куче - типично ли е, нетипично, от кои линии е и т.н.

vano
Guest
« Reply #80 on: January 07, 2009, 21:25:51 PM »

Пък ако иска и сестра му (ако му е такава)

KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #81 on: January 07, 2009, 21:46:24 PM »

Определено този Мишо е най-бруталното каракачанско куче което съм виждал на живо. А съм виждал  Wink Неконтролируем бяс!

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
ТИТО
Hero Member

« Reply #82 on: January 07, 2009, 21:47:42 PM »

vano
Отговарям ти веднага.Ако си дошъл да ми се правиш на кой по по и да правиш интриги има друг форум затова.Има други места където да го правиш.Конкретно на въпроса ти.
 Янко се казва първото кутре.СИн е на Янко Пайо.Типично костенско куче.В момента е на година и нещо и е в родопите.Кучето работи и още на година гонеше мечка.
Нямат никаква родствена връзка двете кучета.

Кучката която показваш се казва Яна другата до нея се казва Валя -внучка на Сирак.Яна в момента е на 9год. и има 2 малки които остава в развъдника.Костенски дъмъзлък.По- суха е но е дамазлък и типична за костенска а и знам какви кучета е давала.ДАмазлака и е Янко,голия,Пирин-гърлатия,КАнджа,Осман,МАнгал,кучетата на Шмит които са пък от Говедарци и т.н .От такива кучки като нея на времето по Костенец са вадили най-хубавите кучета.РАботна кучка.Огън в гората.НАучила всичките останали кучета от нея на работа.През живота си не е позволила едно агне или овца да се изгуби или даде на мечки и вълци.

Вано Иване.Аз не гледам само екстериорно кучетата.РАботя понякога за линиите.Нормално е да се допускат и такива като кучката с определени цели.Имат един лаф старите овчари,ако не си го слушал го чуй "дамазлака си е дамазлак".В 95% от кучетата на Николай от Самоков тече кръвта на сестрата на Яна-КУна.Кучетата са му много борбени защото Куна и Яна са особен дамазлък -ще ти обеснявам в друга тема.ПОдробност за Гоце.Куна за кучка бе 100 пъти по -борбена от КАшо за куче.Попитай Ники и сина му Владо.
 Незнам ти как работиш ако работиш,но тази кучка Яна-за мен е нещо много важно.Другата година живи и здрави ще ти покажа нейния дамазлък.

Други въпроси имаш ли?
Все си спомням за теб и още едно момче една изложбаза БОК в Пазарджик през 2004г.мисля беше.Вие водихте 2 мъжки кучета така ли беше?Да те подсетя на изложбата Аврам Петков водеше около 10 черни кучета -на които им викаха "черните перли"-поне Стефчо така ги нарече..
поздрави..
« Last Edit: January 07, 2009, 21:54:34 PM by kennel tito » Logged

vano
Guest
« Reply #83 on: January 07, 2009, 21:54:33 PM »

vano
Отговарям ти веднага.Ако си дошъл да ми се правиш на кой по по и да правиш интриги има друг форум затова.Има други места където да го правиш.Конкретно на въпроса ти.
 Янко се казва първото кутре.СИн е на Янко Пайо.Типично костенско куче.В момента е на година и нещо и е в родопите.Кучето работи и още на година гонеше мечка.
Нямат никаква родствена връзка двете кучета.

Кучката която показваш се казва Янаа другата до нея се казва Валя -внучка на Сирак.В момента е на 9год. и има 2 малки които остава в развъдника.Костенски дъмъзлък.По суха е но е дамазлък и знам какви кучета е давала.ДАмазлака и е Янко,голия,Пирин-гърлатия,КАнджа,Осман,МАнгал,кучетата на Шмит които са поък от Говедарци и т.н .От такива кучки като нея на времето по Костенец са вадили най-хубавите кучета.РАботна кучка.Огън в гората.НАучила всичките останали кучета от нея на работа.През живота си не е позволила едно агне или овца да се изгуби или даде на мечки и вълци.

Вано Иване.Аз не гледам само екстериорно кучетата.РАботя понякога за линиите.Нормално е да се допускат и такива като кучката с определени цели.Имат един лаф старите овчари,ако не си го слушал го чуй "дамазлака си е дамазлак".В 95% от кучетата на Николай от Самоков тече кръвта на сестрата на Яна-КУна.Кучетата са му много борбени защото Куна и Яна са особен дамазлък -ще ти обеснявам в друга тема.ПОдробност за Гоце.Куна за кучка бе 100 пъти по -борбена от КАшо за куче.Попитай Ники и сина му Владо.
 Незнам ти как работиш ако работиш,но тази кучка Яна-за мен е нещо много важно.Другата година живи и здрави ще ти покажа нейния дамазлък.Запомни от сега .Червени са кучетата.
поздрави..

Не е нужно да се нервиш!
Благодаря за отговора.
vano
Guest
« Reply #84 on: January 07, 2009, 22:11:22 PM »

Имаш ли други въпроси ,давай ги сега...Ама пак помисли първо дали тук е темата и по-добре карай конкретно..

Нямам. И понеже не е тук темата - ако можеш пусни в твоята тема малко от прословутите костенски кучета да сравним с дамазлъка който дава Яна.

И не си мисли, че търся интрига - по добре с теб да коментираме твоите кучета, отколкото по другите форуми - несмяташ ли че така е по-добре? Ако си спомняш преди време аз ти бях писал че кучетата на р-к Тито са номер 1. Незнам каква костенска кръв си вкарал, ама сега нещо не ми се нрявят.  Но ако личното ми мнение за някой твои кучета засяга честолюбието ти и те изнервя, няма проблеми спирам дотук.
ТИТО
Hero Member

« Reply #85 on: January 07, 2009, 22:14:46 PM »

Ще ги коментираме Иване на драго сърце в моята тема но като хора а не ..... знаеш какви.
 От тук и въпроса ми.Кучетата са еднакви на Тито.
 Не ти се нравят сега защото аз ли не  ти се нравя или същото..?Е там е проблема.Кучетата са си кучетата.Емоциите ги забравете и останали чувства също.

ТИТО
Hero Member

« Reply #86 on: January 07, 2009, 22:17:10 PM »

ок

ТИТО
Hero Member

« Reply #87 on: January 07, 2009, 22:20:09 PM »

Айде Иване казвай сега.Ще се опитам да отговоря на всеки един твой въпрос ,въпреки ,че имам огромен снимков материал ,ще ми е малко трудно защото все още имам много да отработвам но давай.Стреляй с първия...Ще ми трябва и подкрепата от страна на снимки и от Каракитан.Той е стара къща и да помага...
« Last Edit: January 07, 2009, 22:23:58 PM by kennel tito » Logged

vano
Guest
« Reply #88 on: January 07, 2009, 22:23:38 PM »

Ще ги коментираме Иване на драго сърце в моята тема но като хора а не ..... знаеш какви.
 От тук и въпроса ми.Кучетата са еднакви на Тито.
 Не ти се нравят сега защото аз ли не  ти се нравя или същото..?Е там е проблема.Кучетата са си кучетата.Емоциите ги забравете и останали чувства също.

Не те познавам лично за да имам лично отношение към теб.

metni i tova
vano
Guest
« Reply #89 on: January 07, 2009, 22:30:30 PM »

Айде Иване казвай сега.Ще се опитам да отговоря на всеки един твой въпрос ,въпреки ,че имам огромен снимков материал ,ще ми е малко трудно защото все още имам много да отработвам но давай.Стреляй с първия...Ще ми трябва и подкрепата от страна на снимки и от Каракитан.Той е стара къща и да помага...

Не съм мислил конкретни въпроси biggrin

Просто ми е интересна тази костенска кръв.

Е например немога да си кривя душата и да кажа че на Панчарево не ми харесаха Хари и Шерин или Фатма. (без да знам каква кръв са)
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 75
  Print  

Jump to: