KaraKitan
|
|
« Reply #60 on: December 23, 2008, 21:55:35 PM » |
|
DIO ако следвам твоя стил сега трябва да те питам: Някой от Добрич ще ми каже ли това по долу от същият DIO ли е писано? Простотийте изобщо неме вълнуват,както на Рошван,петков идр там ... Меко казано въпроса ти е non sense. По-твърдо казано с "въпроса" целиш да създадеш интрига и с другарчетата да гледате сеир. За твое съжаление и този път сеирджиите ще седят на сухо. п.п. личната ти печалба от случката е, че вече имаш първо предупреждение от администрацията на форума.
|
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident" Arthur Schopenhauer /1788-1860/
|
|
|
KaraKitan
|
|
« Reply #61 on: December 23, 2008, 21:58:17 PM » |
|
От три години мъчене да роди кучка на име Бодра,която е дъщеря на Рекси-"бодровския" и Сара-Тито------е най-накрая горката ме съжали и ми даде едно единствено кутре.Мъжко и така като гледам е доста на баба си Сара.Бащата е Сирак 2-Тито и носи името на татко си Сирак3-Тито.Напълни ми душата това малко каракачанче.Рядко се дават такива кутрета.Остава в развъдника. Сирак3-Тито. По линии на Сирак и Бодровския-Рекси.
Хубава новина! Да ви е жив и здрав кутрака! Предполагам, че е гуджук.
|
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident" Arthur Schopenhauer /1788-1860/
|
|
|
DIO
|
|
« Reply #62 on: December 24, 2008, 08:13:22 AM » |
|
DIO ако следвам твоя стил сега трябва да те питам: Някой от Добрич ще ми каже ли това по долу от същият DIO ли е писано? Простотийте изобщо неме вълнуват,както на Рошван,петков идр там ... Меко казано въпроса ти е non sense. По-твърдо казано с "въпроса" целиш да създадеш интрига и с другарчетата да гледате сеир. За твое съжаление и този път сеирджиите ще седят на сухо. п.п. личната ти печалба от случката е, че вече имаш първо предупреждение от администрацията на форума. Къде видя в това което питах простотията само неразбрах?Питах тук защото е тук мястото да попитам(от извора гледам да черпя вода винаги).Видях написаното в друг форум(ВАНО) и го копирах за да разбера истината тук.Реших,че вие сте хората които могат най точно да кажат за какво става въпрос,защото незнаех.ТИТО обясни човека,че е бил неорентиран,а сега е намерил вярния път.На всеки се случва да прави грешки в живота,но въпроса е да ги поправя. А що се отнася за личната ми печалба с това показваш слабост и безсилие Какво искаш да се говори само във форума-Ах колко хубави кучета имаш-Просто неповторими кучета имате и др. такива. Само неразбрах,защо ти се запали толкова,а Тито човека си го прие нещата такива каквито са. Ако си човек на място и с достойнство трябва да можеш да отговаряш на всякакви въпроси. Може на момента да ми сложиш БАН без да ми правиш други предупреждения,ако с това си решение си разрешиш проблемите. Поздрави и весело изкарване на празниците.
|
|
|
|
|
|
|
KaraKitan
|
|
« Reply #63 on: December 24, 2008, 09:22:12 AM » |
|
DIO, развеселяваш ме предпразнично Айде ще ти обясня втори път, като за първолаче. Очевидно бе от цитираният текст кой го е написал, включително отдолу стои изписана уеб страницата на р-к "Тито". Ако при тази ясна ситуация наистина търсеше само информация щеше да отправиш въпроса си директно към Росен Михайлов. Но ти подпитваш останалите, което определено е търсене на интрига и сирджийство. Още повече че подобни "въпросчета" се подмятат от БОКаджии вече 2,5години. И Росен им отговаря многократно. Не мислиш ли, че вече ролята на късопаметните бокаджия се изтърка? Относно втората част на поста ти: споко, не се паля, а изпълнявам функцията като един от администраторите на форума. Админите получиха сигнал от потребител с искане поста ти да бъде изтрит защото търси интрига. Както забелязваш реших поста ти да си стои и на него дори е отговорено. До сега не съм имал проблеми да отговарям на всякакви въпроси, така че не търси под вола теле. Ако имаш някакви директни въпроси към мен относно кучетата - питай. Ще продължа да ти отговарям. С това приключвам с възникналата темичка. Приятно дискутиране във форум "Каракачанско куче". Весели празници и на теб! p.s. Бреех много сте се наплашили бре! Получите предупреждение и се почва реване, че ви банват. Пак ще повторя: тук имате пълна свобода да пишете мнението си и да защитавате с факти тезите в които вярвате. В аргументираният спор се ражда истината. Същевременно тук няма да се търпи свободията, която осра останалите форуми.
|
|
|
|
|
|
|
|
ТИТО
|
|
« Reply #65 on: December 25, 2008, 11:16:33 AM » |
|
Това е Сирак3-Тито Интересното е Каракитан ,че от кучка полугуджа и баща гудж се даде кутре с цяла опашка и така като гледам по козината и очите е на баба си Сара .
|
|
« Last Edit: December 25, 2008, 12:25:49 PM by kennel tito »
|
|
"Каракачанското куче побеждава или не се връща"...!
|
|
|
ТИТО
|
|
« Reply #66 on: December 25, 2008, 12:12:28 PM » |
|
|
|
« Last Edit: December 25, 2008, 12:26:56 PM by kennel tito »
|
|
|
|
|
ТИТО
|
|
« Reply #67 on: December 25, 2008, 12:35:36 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
ТИТО
|
|
« Reply #68 on: December 25, 2008, 12:42:35 PM » |
|
ето това е Сирачето...,възраста на кутрето когато го снимах е 45 дни
|
|
« Last Edit: December 25, 2008, 12:46:11 PM by kennel tito »
|
|
|
|
|
ТИТО
|
|
« Reply #69 on: December 26, 2008, 21:15:47 PM » |
|
|
|
« Last Edit: January 07, 2009, 22:25:38 PM by kennel tito »
|
|
|
|
|
ТИТО
|
|
« Reply #70 on: December 26, 2008, 21:18:44 PM » |
|
Ето и един син на Каплан -Мечо. Той е получен в следствие на 2-1 по майката по Мурга.
|
|
« Last Edit: January 07, 2009, 22:25:59 PM by kennel tito »
|
|
|
|
|
ТИТО
|
|
« Reply #71 on: December 26, 2008, 21:22:25 PM » |
|
|
|
« Last Edit: January 07, 2009, 22:26:16 PM by kennel tito »
|
|
|
|
|
robert knepper
Newbie
|
|
« Reply #72 on: December 26, 2008, 21:44:08 PM » |
|
За тоз Каплан ли става въпрос
|
|
« Last Edit: December 26, 2008, 21:47:10 PM by robert knepper »
|
|
|
|
|
ТИТО
|
|
« Reply #73 on: December 26, 2008, 21:49:32 PM » |
|
Поздрав за Стартер от най-"киселото грозде".. Ето го и Каплан : Спечелил конкурса"Шампион на изложбата"-Панчарево-2007г. А тук най-добра двойка заедно с Сара-Тито "каракачански кучета"-2008г.Панчарево. На следващата снимка е 2 място,клас -ветерани -2008г.Панчарево
|
|
« Last Edit: December 26, 2008, 21:51:12 PM by kennel tito »
|
|
|
|
|
ТИТО
|
|
« Reply #74 on: December 26, 2008, 21:58:53 PM » |
|
Да за същото куче става въпрос. Някои хора явно на които омразата,зависта,простотията и др. подобни качества съществуват у тях в свръх форма са писали някакви безпочвени лъжи относно тези кучета.Ама ееееееееех "кисело грозде" какво да се прави...
|
|
|
|
|
|
|
|