Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: XII Национална изложба на Каракачански кучета, 22 април 2023г. с.Железница - фотогалерия, резултати

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 08, 2025, 21:04:24 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 75
  Print  
Author Topic: ТИТО-развъдник за КК  (Read 523686 times)
0 Members and 71 Guests are viewing this topic.
kennel Kyurenitsa
Hero Member

« Reply #975 on: January 06, 2012, 13:36:01 PM »

Ами ти вярно глупост след глупост Иванчо..

Иване не ми казвай на мен кое е за предпочитане и кое не когато не си наясно със стандарта ..
Много плитко разсъждаваш бе човек..Някога да съм ти се бъркал на теб или на някого друг кой на кого дал и какво и за какво  и т.н.След това се сърдиш ,че те слагам в групата на жените..Ами това си е чисто клюкарско-интригантска история бе пич.
 Трябва да ти давам отчет на теб или на някого ли ?Не се излагай бе човек..Пишеш за детска градина а ти от коя си?
От тук натам си писал пак глупости,,..
Да аз чета ама преди да постнеш нещо чети по 3 пъти какво си писал ти.
И за произхода пак глупости..
аз не ти се бъркам
не ти искам отчет
дори си спомни че съм те разубеждавал да не напускаш МАКК след като се разбра че трябва да махнеш някои кучета и трябва да работиш с доказаните ти които не са никак малко
ти тогава беше подпалил мотора и нещеше и да чуеш че има проблем с някои.
позната история като "дупнишката"

очаквам среща да се уточни всичко и всеки да си каже какво го боли а не да си траем щото да не обидим някой

http://www.facebook.com/pages/Karakachan-dog-Kennel-Kyurenitsa/119244154787012?ref=sgm

НАШИТЕ КУЧЕТА НЕУТРАЛИЗИРАТ АТАКИ НА ХИЩНИЦИТЕ !
ТИТО
Hero Member

« Reply #976 on: January 06, 2012, 13:48:09 PM »

Още не съм я изгасил моторетка ама ти ми даде още газ с говоренето ти...

И да така е как да я изгася..
Метафорично казано..Някои казаха за мелези при моите кучета във 9-12-13 поколение като те не си знаят ни 6-7 на техните..
И друго ..Може ли мелез да изглежда перфектно за каракачанско куче а доста чистопородни на маймуни..Понякога като животновъд и на мен ми е трудно да разбера някои неща ..И от тук един въпрос
Питал съм много пъти и пак ще го направя..
В този аспект ....Какво означава чистопородно каракачанско куче?
Досега доста са опитали да ми отговорят но не са ме убедили напълно..И как да не пали моторетката човек..Но нейсе -вече ги няма мелезите..
Дай по-добре д ане задълбаваме темите ,които са за среща на МАКК на живо..Да те питам аз теб пред всички да обясни стандарта,че като те гледам по-добре го разбираш от мен май..И кои кучета от моите са мелези .И защо кое на кого съм дал..Аре да те видя тогава колко струваш..
« Last Edit: January 06, 2012, 13:49:41 PM by ТИТО » Logged

"Каракачанското куче  побеждава или не се връща"...!
kennel Kyurenitsa
Hero Member

« Reply #977 on: January 06, 2012, 14:05:29 PM »

ОК`
давай дата и място за среща и ще поканим всички които в последните дни дават мнение в тела "екстериор"
(нищо че не са членове на МАКК, но явно се интересуват във форума от чистопородното развитие за напред на КК)

http://www.facebook.com/pages/Karakachan-dog-Kennel-Kyurenitsa/119244154787012?ref=sgm

НАШИТЕ КУЧЕТА НЕУТРАЛИЗИРАТ АТАКИ НА ХИЩНИЦИТЕ !
ТИТО
Hero Member

« Reply #978 on: January 06, 2012, 14:14:03 PM »

Ами ок,,

Но като се направи да идват .И там на място де се хвърлят сили не само тук във форума ,че пръстите ме болят вече бе хора..
Що не идвате..Всички сте канени..Оправдания само пред попа в черквата..
Няма не мога има не искам..Ааааааааааааа?
Всички ви чаках  и помолих ако беше забелязал да дойдете. Ама ставате и казвате а не както на миналата някои корифеи като Иван от Елин Пелин или други да им вадя с ченгел думите..А иначе по телефоните,тук във форума,или зад гърба всички много силни..

todor_govedarci
Hero Member

« Reply #979 on: January 06, 2012, 15:05:50 PM »

Абе Иване ти четеш ли какво пиша? За Мангал съм питал хората дет са го произвели! За Шабан-посредствен,ок съгласих се,твойте са най! Но все пак са далеч от класата му;-) а Ханко2 не е ли от едната? 

Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца Wink
Ariman
Hero Member

« Reply #980 on: January 06, 2012, 15:35:12 PM »

ТИТО, имам един чисто мой въпрос, не обвързан с вашите препирни, след като се вгледахте до толкова в кучето Шабан, в крайна сметка какви са сведенията за потеклото му(на снимки не се надявам, предполагам няма)? Не целя да омаловажа фенотипа му,дадена личност или още повече с.Мугла - от край време се е говорело за хубави кучета там. Благодаря, предварително!
« Last Edit: January 06, 2012, 15:36:00 PM by Ariman » Logged

Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
ТИТО
Hero Member

« Reply #981 on: January 06, 2012, 17:17:51 PM »

Потеклото му е наред на кучето -има още няколко технически уреждания с него,тоест ровим се назад доколкото е възможно.
Писал съм го доста пъти и  в МАКК се знае за него и т.н.
Айде не ме карайте да повтарям всеки път едни и същи неща щото някой си пише глупости..

Да поправя.. Не само хубави...Преди доста време едни от най-доказаните кучета мечкари в целия регион са дамазлъка от тойто Шабан идва..

Ariman
Hero Member

« Reply #982 on: January 06, 2012, 17:22:41 PM »

Благодаря, все пак е нещо и се извинявам, че се налага да повтаряте всеки път едно и също, ами променето го, кажете нещо ново тогава! Нямам пръст в глупостите, които разменяте с колегите си, любим момент за мен е мистификацията около дадените екземпляри, може би с цел самосъхранение!
« Last Edit: January 06, 2012, 17:25:52 PM by Ariman » Logged

ТИТО
Hero Member

« Reply #983 on: January 06, 2012, 17:37:15 PM »

Не според мисля ,че не сме писали един път за кучето...Ако целите обаче нещо друго относно произхода..Идвате на срещи на МАКК, ставате и казвате...Това е положението.
Там става много по-лесно..Всичко се изяснява и на момента..
« Last Edit: January 06, 2012, 17:39:57 PM by ТИТО » Logged

Ariman
Hero Member

« Reply #984 on: January 06, 2012, 17:42:05 PM »

Това исках,не се чувствайте използван, че Ви накарах да кажете така нещата, това е отговора, колегиален, не като по - горе. Поздрави, желая Ви хубава вечер!
« Last Edit: January 06, 2012, 17:43:11 PM by Ariman » Logged

aborigen
Sr. Member

« Reply #985 on: January 06, 2012, 17:43:04 PM »

Потеклото му е наред на кучето -има още няколко технически уреждания с него,тоест ровим се назад доколкото е възможно.
Писал съм го доста пъти и  в МАКК се знае за него и т.н.
Айде не ме карайте да повтарям всеки път едни и същи неща щото някой си пише глупости..

Да поправя.. Не само хубави...Преди доста време едни от най-доказаните кучета мечкари в целия регион са дамазлъка от тойто Шабан идва..

Браво бе смешник.
Досега ни баламосваше колко е истински и породен.
А сега го проверяваш.
Просто толкова много лъжеш че вече се объркваш и не помниш кво си казал и на кого. lol clap clap
Ти и Попов Разлика нямате.Вземете си направете една порода със него.
Кой го интересува дали гони МЕЧКИ.
То и ловните кучета гонят мечки и тели са КК. lol lol lol
ТИТО
Hero Member

« Reply #986 on: January 06, 2012, 17:53:38 PM »

Аз я направих породата с ПОПОВ.Чистопороден мелез  със произход с.Говедарци а името и е "Аборигенка".

А иначе до Шабан..Той има толкова голямо потекло ,че не става от веднъж.И понеже като гледам доста хора се интересуват от това посредствено куче -засега съм до 230 пояс назад но ще го върна ако трябва и във времето когато още твоето потекло Николай са скачали още по дърветата и са яли бананчета .. Wink

айде лека вечер на всички експерти,,,
« Last Edit: January 06, 2012, 17:54:46 PM by ТИТО » Logged

ivan-El.Pelin
Newbie
*

« Reply #987 on: January 06, 2012, 19:55:27 PM »

Роска аз несъм такъв корифей като тебе първо БОК после в МААК вие от Дулово сигурно от малки следите месната Дуловска популация на КК.Там сигурно се срещаха едни от най-известните АБОРИГЕНИ на породата. cheers
ТИТО
Hero Member

« Reply #988 on: January 06, 2012, 21:46:14 PM »

Не не Иване-Никита и т.н.Чакай ,че ми станахте нещо много Ивановци ---ти си корифея,,,Нали ти ги обсъждаш всичките кучета зад гърба на всички..
  Аз съм аматьор и от скоро и за малко..Виж ти ги разбираш най-много...Нали си ученик на Драганов може ли така?

Те все нашите са недоразвити ли беше как беше,нищо и че от тях вземате дамазлък..
И да ти направя едно пояснение..Не съм бил никога член на БОК ..Така ,че не ме слагай в групата там..Вярно водил съм си кучетата на изложби на БОК защото имаше само такива в района но това е много много отпреди.ДАже мерси ,че ми припомни..
Лично в моето семейство може да се нарече да именно така ,че сме следили популацията от чобански кучета..
Да не би да искаш д ами кажеш ,че твоето поле е с нещо повече от моето..И че в Елин Пелин за всеки стълб имаше вързано КК..?
Иване ти от колко години се занимаваш с каракачански кучета и колко произведе ако не е тайна де?
Просто искам да знам...
мерси,,,

« Last Edit: January 06, 2012, 21:53:29 PM by ТИТО » Logged

ivan-El.Pelin
Newbie
*

« Reply #989 on: January 07, 2012, 07:26:53 AM »

Стига рева като вдовица за у.. ами ела да почерпя днес и ще се разбереме.Колко кучета сам произвел ти трябва да знаеш нали си отговорник по развъдна деиност.
Pages: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 75
  Print  

Jump to: